Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
...nemas vobec za ,co RADANA ja som ti len chcela pomoct aby si bola krajsia:0))))
...aby som poopravila-VYHANALA NAS IBA MATKA DRUHA...OTEC NIE...
DD
tak to urcite 1-izbak by ti stacil...ja som tak byvala a aj deti a druh a nebolo zle...a zasa nad tym rozmyslam...lebo 3-izbovi je pre nas velky.../hoci by som radsej sla do rod.domu koli zahrade/
DD
vies,jasne chapem ta...a to kedy vy ste mali BETKU to je len tvoja osobna vec a vec manzela...mne je do toho -vies ako sa hovori h.../KAZDY ROBIME AKO UZNAME ZA VHODNE/
RADANA sak ona sa nerozculuje,len pise ake to je,nechaj ju nech sa vypise,ako by to mala v sebe dusit,ved je to lepsie,a to, ze pise este neznamena,ze uz sedi za PC a peni...
no,to ked je clovek zavisly na niekom je velmi zle...ten doticny si s nim moze manipulovat a robit,co chce...
JA SOM MALA PODOBNE,KED SOM SA SPOZNALA S DRUHOM,TAK JEHO RODICIA MA PREHOVORILI TIEZ ABY SOM ZOSTALA U NICH A KED SOM SI POVYBAVOVALA TRVALY POBYT A NEJAKE VECI...TAK NAS ZACALI OD NICH VYHANAT...
ja som mohla ist do BA mala som tam slubenu pracu,dala som na nich a potom s nami manipulovali,sak nie dlho, ale manipulovali...
rozumiem ti velmi dobre,len mi sme mali potom stastie,ze sme kupili rod.dom a oslobodili sa od tohto cloveka...
a tiez mi zhanala pracu,ale taku,ze rano okolo 4hod.by som vstavala domov prichadzala okolo 17-18hod.a co syn?mal vtedy 7rokov bol prvak...
a ked som chcela ist robit nedaleko s tetou druha...vyhovovala mi ta praca...tak zahlasila***VED PREDSA NEPOJDES ROBIT ZO STARIMI BABAMI***lebo tam prevazne robili starsie zeny,ona sa skor bala toho,ze by som sa tam nieco o nej podozvedala a nie,ze sa bala toho,ze by som robila medzi nimi,sak mne je to jedno kde a s kym robim,ked ma praca bavi atd.ved medzi starimi by som neostarla urcite...:0)))))
ona sama o sebe raz povedala,ze chodila niekde nieco sadit,a raz jej majitel nevylatil peniaze,alebo nieco take...
tak pobehala po celom poli a vsetko,co nasadili tak vytrhala:0)))) no uvaz,co to bolo za paka:0)))))
Radana - dakujem za povzbudenie, ale vies, po tom, co od nej zazivam sa skor pripravujem na tu horsiu moznost, lebo clovek ozaj si nemoze byt pri nej nicim isty a co by na nu ludia povedali?myslim si, ze ked by nas vyhodila, tak by vsetko poprekrucala a z nas by spravila tych zlych, len aby pred ostatnymi bola svata..a ked by sme si mohli kupit, mne by stacil zatial aj 1-izbak..ak by bol 2-izbak, tak to by som bola cela stastna, spokojna a v 7.nebi!a viac by mi po najblizsie roky myslim si ani nebolo treba..
Maria,no to ti dakujem pekne.Kilo kavy denne :DDD Ja radsej budem taka,aka som. :-DDDD
Ahojte.
Dd-klud,nic sa neje take horuce,ako sa navari.Neverim,ze by vas z bytu vyhodila,ked dokonci manzel skolu,uz kvoli malej a tiez co by na nu ludia povedali ked je taka aka je.Su rozne riesenia,ved po skole sa manzel zamestna a mozete si kupit byt na hypoteku,ked aj mensi,lacnejsi,ale VAS.Takze klud,lebo mala to bude citit,ze si v neustalom strese a potom to prenasas aj na nu :(
Maria - ano, trafila si klinec po hlavicke..trapi ma to vsetko aj z toho dovodu, ze byvame v jej byte a nevieme, co bude dalej..ja som sem sla len kvoli manzelovi..aby mal blizsie skolu a pracu a aby nemusel cestovat a tym mal na nas aspon trocha viac casu a mame tu vsetko poruke..viem, ze vo vynimocnom pripade by sa dalo cosi vymysliet a manzel uz aj viackrat premyslal, ze by sekol so skolou a siel robit, aby sme sa z tejto kase nejak vyhrabali..ale zas to ja nechcem, lebo by sme mali zasa len zle kvoli tomu, ze sekne so skolou..ja si tiez chcem hladat pracu sama..svokra mi uz davno ponukala, ze by vybavili..lenze ja sa na nich spoliehat nemienim..oni cudziemu skor pomozu, ako svojmu..aj manzelovi svokor sluboval uz neviem kolko, ze mu zozenie robotu..a nic..a este aby som od nej nieco pytala? naco?aby mi to potom za nejaky cas vyhovarala a vykrikovala, ze mi nieco vybavila, dala a ja jej za to nie som dost vdacna?to nie..ja si myslim, ze pokial clovek chce nieco druhemu, blizkemu dat, tak to ma robit z lasky a necakat za to, ze ten druhy mi to oplati..vola sa to aj nezistnost..a ked uz tu nezistnost nevie uplatnit voci mne, mohla by ju aspon voci Betke..ved to dieta za nic nemoze, je to este male nevinne stvorenie, ktore ani poriadne nevie a nechape, co sa okolo nej deje..nechapala, preco som ju schmatla minule a bez rozlucenia sme leteli z chalupy prec..a aj ked si myslim, ze zakazdym, ked sme tam boli, tak citila, ze som nie vo svojej kozi, nervozna, podrazdena, ale nevedela preco, nemohla to pochopit..a to ze ja som sem ani nechcela zo zaciatku ist byvat..oni sa strasne ponukali..este ked sme ani necakali babatko, tak to strasne riesili, ze kde budeme byvat a z coho budeme zit, ako keby sme boli obaja chromi, nemi, slepi a hluchi..takisto ako som pisala, nechceli sme od nich nic a vzdy riesila to, ze ona nam byt neda, ze aby sme si to vyhodili z hlavy, lebo ze ona sa nebude hrat na sudcu, ze tomu patri to a tomu to a ten dostane to a druhy toto, ze si to ma manzel so sestrou po ich smrti rozdelit spravodlivo..a takisto mi tot nedavno manzel povedal, ze svokra mu jasne povedala, ze ked skonci skolu, dava nam 2mesiace a ze nas odtialto vyhadzuje..tak si tiez predstavte, ake to pre Betku bude??prvy rok bola ako avar-kocovali sme kazde dva-tri tyzdne, pendlovali medzi svokrovcami a mojimi rodicmi..potom bola 2mesiace "doma" u mojich rodicov a potom zrazu sme ju zobrali sem a toto je jej domov a tot za rok, alebo dva, mozno ani to nie, ak nas odtialto vyhodi skor, zas jej budeme hovorit na ine, ze je domov..ved to dieta bude take zmatene chuda..a skolka?co so skolkou?kde ju mam dat zapisat?sem do mesta?a co ked nas svokra vyhodi, pojdeme k mojim rodicom, tak ju budeme kazde rano vlacit do mesta 30km do skolky?ja viem, ze mozno poviete, ze sme na to mali mysliet skor, ako sme vobec dieta mali..ale my sme na to mysleli..chceli sme ist do podnajmu, ze by teda svokor zohnal nejaku schopnu robotu aspon manzelovi a zili by sme si sami, niekde v podnajme, v klude..lenze vidite, ako sme nakoniec dopadli..a vlastny domov je zatial v nedohladne..
RADANA
chod na YOUTUBE a daj si sk.T-Boyz...***KRASNA***nazov pesnicky...
:0)))))))))))))
NO SAK UZ NIC INE TI NEOSTAVA,KED CHCES BYT KRAAAAAAAASNA...
no a ja koncim zo srandickami,ja uz som dost kraaaaaaaaaaasna a prechadzam na 1kavu denne...normalnu davku...