Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Ahojte.
MARIA,PRAJEM TI VSETKO NAJLEPSIE K TVOJIM MENINAM,VELA ZDRAVIA,STASTIA A RODINNEJ POHODY TI ZELAM.A nie len ja,ale aj Lukasko a aj Dzeky ti praju vsetko najlepsie :D Hlavne to zdravicko,aby ti sluzilo,aby sa to len a len zlepsovalo.
Maria,tak snad to bude zajtra zdravotne uz lepsie.A stiplavej paprike sa vyhybaj.Vidis?Mohla som dnes doletiet a mozno by som este aj tvoje okna zvladla umyt :DDD
Maria-ano pracoval v bani,ale to uz bolo velmi davno.Robil v Ostrave 3 roky,vtedy som sa velmi o neho bala a ked mu skoncila zmluva,uz aj som ho odtial tahala prec...
...teraz prid k nam...;0))
RADANA...NEMOZEM BYT VELA NA PC...LEBO AKO ZIARI TEN MONITOR,TAK MA NORMALNE BOLIA OCI A STIPE MA POKOZKA OKOLO OCI...
NEVIEM,CO TO MA ZNAMENAT...TEN OPUCH...
inak pisala si,ze tvoj manzel pracoval kedysi v bani...
moj ex pracovat tiez v bani,ale v povrchovej....
Uz je to udelano,uz je to HOTOVO...Okna su uz nablyskane.U nas sa uz nic nerobi,takze dufam,ze teraz vydrzia aspon tyzden ciste :D
Maria,kruhy pod ocami?To je len kratkodoba zalezitost u teba,takze tu studenu kavu nevypustim.
Stiplavu papriku?Bee,to nemam rada.My sme sa tiez dostali k stiplavej paprike,tak sme ju pouzili na grilovanie a ona tak uz potom nestipala.
Maria,pekne sa usad k pocitacu,ziadne hybanie a budeme tukat do klavesnice.Co ty na to?
RADANA
ty si unavena a ides umyvat okna?SAK SI ODPOCIN A OKNA POCKAJU...
RADANAAAAAAAAAAA K TEJ KAAAAAAAAVE....NEMUSIS PIT,TERAZ BUDES AJ TAK NAJKRAJSIA...KEBY SI MA VIDELA,AKE MAM OPUCHNUTE POD OCAMI...
RADUJ SA TOMU,NEPREDBEHNEM TA,I KEBY SOM MALA 100KAAAAAAV STUDENYCH AJ ZMRAZENYCH :0)))))
RADANA
ani sa nepytaj...jedla som papriku stiplavu a creva mam tak porusane...ze som nikam nesla,lebo ked sa hybem tak je to este horsie...
no aj mne by trebalo umyvat,ale pockam,lebo stale sa este nieco robi okolo panelakov a potom umyjem...
ale neboj nesedim len tak,hackujem...:0))))
AHOJTE BABIZNE :-DDDDDDD
Ako sa mate?
Dd,jasne,ze nie je problem,ked sem napises svoje rapenie a my ti mozeme na to napisat svoj nazor,pripadne svoju skusenost.Vies,vela krat mi to pripomina casy ,ktorymi som si presla ja ja.A dlho dlho som zatvarala oci a stale cakala,kedy sa to zlepsi.Marne boli moje snahy :(((
Maria,ty co cehnis doma? :DDDDD Ja som dnes nejaka ustata a to sa este za chvilku chystam ist znova poumyvat okna,lebo zase su zaprasene :(
Zubarku som prezila v zdravi,dnes mala aj sestricka super naladu,to je prvy krat za nejakych 8 rokov :DDDTak sme si tam pokecali popri mojej preventivke a pome ho zaniest maleho do skoly..No a teraz som bola pre maleho v skole a potom som varila...A dala som si riadne studenu kavu HEH..
DD takyto ludia spadaju do kategorie
***SOBCI***
pretoze som si vsimla,ze ked sa niekomu nieco v zivote stane a ten clovek nie je im po chuti,alebo mu nepraju...tak hladaju chyby v tom cloveku...O BODAJ BY SA JEJ TO NESTALO,SAK JE TAKAAA A TAKAAA ATD./a taketo blbe poznamky maju/
ale ked sa to stane IM MILOSTPANOM/IAM tak to vtedy je ***VELKE NESTASTIE***A NECHAJU SA LUTOVAT CELYM MESTOM A SVETOM...
a robia sa ake NESTSTIE ICH TO POSTIHLO...
tak do takej kategorie mozme zaradit aj nase milovane svokry...atd.
:0)))))
ale som zasa toho popisala...
RADANA viem,ze dnes ides k zubarke...tiez som mala ist prec,ale nie je mi najlepsie..:0(((((
tak kaslem na to,sedim doma,ale najradsej by som vypadla,trochu niekde do lesa,do prirody...