Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

kedze som uz tu,tak vas velmi pekne zdravim...u nas je tiez tak pod mrakom...
este,ze som bola vcera na bylinky a na prechadzku a nenechala som si to na dnes...
pekny den

dd

ahoj Radana..no aj u nas je tu zamracene a prsi..alebo len tak slabo mrholi..
s tym svokrom je to ale u nas tazsie..lebo on jej nepovie pravdu do oci..teda aspon o tom neviem..on je pod papucou a on podla mna ani nemoze povedat pol slova..chapes, ked on by jej nieco povedal, tak ona na neho nahuka, vynada mu, narobi peklo, on so svojimi nervami v koncoch by z toho tak akurat chytil infarkt a bolo by..takze on je ticho a ona ich doma len buzeruje..teda aspon co ja vidim, to pisem..a ja som to s tou sms myslela len tak, ze ho zavolat, aby vedel, ze na neho sa nemam preco hnevat a ze jeho radi uvidime..manzel mi hovoril, ze vraj mu svokor vravel, ze sa niekedy stavi..ale on ma toho aj dost, stale kdesi chodi na sluzobky, kopa roboty, tak zas aj verim, ze asi velakrat nestiha..a este ak ho aj svokra uhana, alebo mu zakazala, alebo ktovie..to by som sa s nim musela otvorene porozpravat, aby som vedela..len mi to tak napadlo, ze ho tak povzbudit troska, ze ked by chcel, aby sa napr.nebal zastavit u nas, kedze on nemoze za to, ake peklo robi ona..a preto si myslim, ze on sa uz tiez vzdal toho svojho nazoru a podriaduje sa jej, len aby bol pokoj, kedze ma dost podlomene to zdravie..
aj mne je to luto Radana..a velmi..ale ako sme si uz napisali..sama s tym nic nezmozem..
aj ja Vam prajem krasny den a nech sa Vam dari!

radana

Ahojte. :)
Dd,presne toto o com si pisala je ta nervozita vnasana do tvojej rodiny a taku som zazivala v kuse aj ja,pokial sme sa s mamkou "kamaratili".Proste to bolo same vyryvanie a podobne.Ja by som sa na nu vykaslala.Keby si uvedomovala chybu,aku urobila,tak by sa to z vlastnej iniciativy snazila urovnat.Ale ako vidis,ona ma zaujem tak maximalne o syna a o malu:( A tiez o tej vrtacke-silne pochybujem,ze by prave v tom momente potrebovala vrtat.Ved ste "rodina",tak keby na to prihliadala,tak by jej neurobilo problem vam ju pozicat.Bola to len zamienka a ja tomu hovorim-stavanie na zadne-aby vam dokazala,ze aki su oni doleziti.Inac s tym svokrom si myslim,ze by si to tiez nemala silit,ved je dospely svojpravny clovek,tak ked bude chciet,tak pride aj sam od seba,teda ked ma svoj nazor a dokaze svojej manzelke povedat aj pravdu do oci.Moj otec dokazal mamke povedat pravdu do oci,ale aj tak mu to bolo vzdy prd platne,lebo potom zacala zbrojit aj proti nemau a predsa s nou zil roky pod jednou strechou,tak sa potom nakoniec svojho nazoru aj vzdal pre klud v ich rodine :( Dd,je mi luto,ze s nou mas
take patalie..
Inac vas baby pozdravujem a prajem pekny dnik,aj ked u nas je zamracene a kazdu chvilu ocakavam dazd :( Je to take smutne pocasie..

dd

ahojte!
Maria, som rada, ze si napisala a ked aj napises len, ze nas zdravis, budeme s Radanou velmi radi :)!
Radana - ona sa nechce uvedomit a podla vsetkeho caka, az k nej dokolenujem a budem ju kolenacky prosit o odpustenie..dnes sme sli do mestecka kusok od mojich rodicov zobrat taky jeden papier na urad a manzel sa chcel stavit na chalupe zobrat vrtacku..chcel to urobit tak, aby tam svokra nebola, ale zial tam bola a prave ked sme prechadzali okolo, tak polievala prednu zahradu a este nas aj zbadala..tak tam manzel siel a o chvilu prisiel, bez vrtacky, lebo ze svokra chce vrtat nejake diery a ze sa s nim zase chcela strasne rozpravat a ze sa ho vypytovala, ci ma Betka zakaz tam chodit a sa s nou stretavat a ze ked pojdeme naspat, aby sa tam MANZEL STAVIL S MALOU..mna ani nespomenula..my sme ho cakali v aute a kedze sa neuracila ani vyjst za branu a pozdravit aspon Betku, tak je jasne, ze ja ju nezaujimam, mna na scene nepotrebuje a rozhodne nemieni lutovat, co urobila..takze tak..ale premyslala som, ze svokrovi napisem sms, ze nech sa stavi, ze preco nepride pozriet, ked my na chalupu nejdeme..nech on chudak nedoplaca na svokrine vystrelky..
inak Vam zelam dobru noc, krasne sny, nech sa Vam dari a prijemne dni!

[zruseny12]

ked uz som tu,tak vas aspon POZDRAVIM...lebo mi to neda...
PEKNY VECER VAM PRAJEM RADANA A DD.../mozno uz aj dobru noc/

radana

Ahojte.
No Maria,este ze tak..Je skoda,ze uz nechces prispievat na tuto stranku,kto mi bude davat letove hodiny?Ale ked chces,mozeme si sem-tam napisat mail :)
Dd,ani u nas nic nove,vcera som bola strasne unavena,ani neviem,cim to bolo:( Ale tak dnes som nahodila svojmu organizmu "restart" :D a ideme dalej :D To s tou svokrou nechaj "odlezat",bud si uvedomi,co sa deje a zmeni spravanie hlavne k tebe-co je asi nerealne,ze? ,alebo to necha tak a caka aj ona sama,co sa bude diat.
Dievcence,prajem vam krasny den.U nas svieti slniecko :D

[zruseny12]

AHOJTE
jasne,ze sa tu obcas mrknem...ale nebudem pisat atd.mam k tomu svoje dovody.../nie je to len v tejto teme,ale vobec nikde nebudem prispievat/
a nechce sa mi to tu rozpisovat a rozoberat...
TAKZE SA MAJTE KRASNE A PEKNY DEN VAM ZELAM...

dd

ahoj Radana..u nas nic take nove..vsetko po "starom" - teda po starom ako za posledny tyzden..svokra sa este neozvala, nejak nema zaujem a ja sa vtierat nebudem..a Betka, ta sa hra, chodime von, este na ihrisko troska, kym sa da a tak..pohoda :)..