Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Ahojte.
Dd,u nas vsetko po starom.Sviatok sme prezili pracovne,boli sme kosit na zahrade a kym manzel kosil,ja som si dala dokopy skalku.Popresadzala som si,co som este potrebovala,pooberala rajciny,fazulu,patizony...A u vas co nove?Ako sa mate?Ako svokra?Ako sa ma Betka?
Maria,ty ked nas citas a nechces sa uz prispievat,tak mi prosim ta napis na mail.Budem rada :)
Inac vam vsetkym prajem pekny zvysok dna.

radana

Ahojte.Maria,ty si ma strasne prekvapila.Mozes mi aspon na mail napisat,co sa vlastne stalo?Co ta viedlo k tomuto rozhodnutiu?Budem rada,ak sa ozves.
Dd-prajem pekny den.A pravdaze aj tebe Maria,nech si sa uz rozhodla,ako si sa rozhodla :(

dd

ach Maria, bude tu bez Teba velmi smutno!napis mi teda prosim niekedy aspon na mail, nech viem, ako zijes a ako sa Ti dari!budem velmi rada a velmi potesena :)!ved si mi tu bola velikanskou oporou!

[zruseny12]

TAK KOCKY
ja sa s vami lucim a opustam tuto temu a toto forum...
dlho som sa rozhodovala a nakoniec rozhodla...
TAKZE NEZABUDNITE NA TO,NA COM SME SA DOHODLI...
PRAJEM VAM VSETKO DOBRE...HLAVNE TEBE ***DD*** ABY SA TI TVOJ VZTAH ZO SVOKROU UROVNAL TAK AKO SI SAMA ZELAS...
NECHCE SA MI MOC VYPISOVAT...
TAKZE SA MAJTE KRASNE A PEVNE ZDRAVIE VAM ZELAM...

[zruseny12]

RADANA
aj doba aj moja choroba...to je jedno z druhym...nie sme stale spolu,a ked napr.druh pride domov,mame tolko malo casu,ze vsetko nestihame...niekam ideme,nieco treba vybavit a 10dni zbehnu ako voda a zasa je prec...a stale tak dookola...

radana

Ahojte.
Dd,je vidno,ze ta trapi tvoj vztah so svokrou a pytas sa sama seba,ze preco je to tak.Niektore veci ale neovplyvnis.Mozes sa aj rozkrajat a so svokrou to ani nepohne.Ja takym ludom hovorim,ze su to suflikari.Kazdeho maju zaradeneho do urciteho sufla.A ked sa ti stane,ze si prave v tom najspodnejsom,tak sa to velmi tazko meni :( Dokonca by som povedala,ze vela krat je to nemozne zmenit :(
Maria,tak cely vikend sme boli rozlietani,takze preto tak malo casu na net.Inac to je skoda,ze ani tak malinko neoslavujete,predsa sviatok je sviatok..Ale to asi priniesla tato doba...

[zruseny12]

DD
a never tomu,ze ona ostane sama,taky ludia sa otacaju ako im vyhovuje...
***OBRACAJU KABAT PODLA POTREBY***
teraz momentalne jej nevyhovujes,ale pride cas,kedy jej budes este DOBRA...
SPOMINAM SI AKO MNA BABKA MALA /EX MANZELOVA/RADA...
potom ked si nasiel tu .... tak sa otocila ku mne chrbtom...DOST MA TO BOLELO,ALE CO SOM MALA ROBIT...
...ale pocula som,raz od jednych,ze velmi rada na mna spominala,neviem,ci este zije,lebo byva daleko 890km a aj bola stara,tak neviem,ci este zije...
...ale,ze vraj ked sa k nej pristahovala svokra moja ,tak si myslela,ze si na starost oddychne atd.
...ale moja svokricka,si nakupila hydiny o ktoru sa musela babka starat a svokricka si na vykendy odchadzala na chalupu...A BABKA SI TO TAKTO NEPREDSTAVOVALA...
no a asi vtedy babka pochopila,ze to nebolo tak ako o mne exsvokra/jej dcera/ o mne rozprava,lebo ja som im stale pomahala...ked bola babka v kupeloch,tak som bola uz aj z malym synom u nich krmila som jej hydinu atd.raz sa pamatam sme ja a ex sami zviezli plno uhlia do sopy...:0)))) vtedy som nebola blondina,ale ako cernosko...
takze neboj nic,zivot prinasa vela prekvapeni,aby si este nebola prekvapena...
AKO SA MOZE ZMENIT...

[zruseny12]

AHOJ DD
aj tak kazdy pochadza z obycajneho cloveka,tak neviem,co tu niekto hra take panicky atd.to je len povahov a charakterom cloveka...CO ZO SEBA ROBI...

ja sa musim smiat nad ludmi,ktory niekedy boli gadzkovia a teraz su s nich velki paaaaaaaani...atd.
a nie je to o zavisti,/nepisem to zo zavisti,lebo ja nemam ,co zavidiet takym ludom,ktory sa chovaju ako hulvati atd./ja tiez nie som narocna...ale k zivotu urcite, URCITE VECI potrebujem...ako kazdy...

a aj tak NAJVACSIE BOHACSTVO V ZIVOTE JE ZDRAVIE...

ja som mala kamosku,ktoru som spoznala v nemocnici ked mi vyberali mandle v 18rokov...
a mala rodicov a ujov a tety vysoko postavenych,ale to dievca bolo ***skromne a mile atd.***a k tomu studovala na vysokej skole a bola aj velmi krasna a atraktivna...blondinka...
ALE NOS NA HORU NEMALA...AZ TO BOLO NESKUTOCNE,AKA BOLA PRIJEMNA...
A NIEKTO nie je NIC A robi sa ako keby bol PANOM SVETA...
A MY TO NEZMENIME SVOJIM TRAPENIM...JE TO TAK A BUDE TO TAK FUNGOVAT STALE...CI MY CHCEME,ALEBO NECHCEME...
DD A MYSLIM SI,ZE I KEBY SI MALA MILIONY TAK SA NIC NEZMENI POSTAVENIE K SVOKRY K TEBE,LEBO TY SI JEJ ***KONKURENCIA***a to vela robi...
DD -nech sa ti to tak UROVNA ZO SVOKROU ako chces a ako si to prajes...