Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
PEKNE RANKO
RADANA od urciteho casu neoslavujeme ani meniny ani narodeniny...DNES MA DRUH NARODENINY...
niekedy som piekla torty,fotili sme atd.uz sme to nejak nechali tak...
prijemny dobry vecer Vam zelam :)..
Radana - svokra nic nove..ale boli sme dnes na chvilu pozriet svokrovu sestru, jej svagrinu..ju takisto nema svokra v laske..a ona mi len potvrdila vsetky moje domnienky..sama mi povedala, ze svokra je taka, ze to ma v povahe, ze ma rada predovsetkym a najviac sama seba a ze este ma rada rak akurat mojho manzela a Betku a este jedneho svojho brata a jeho dceru a to je asi tak vsetko..a ze nas nema rada, my sme pre nu nic..a ju tiez uz vyposielala kade-tade a nie raz..a ze svokor sa na nu aj stazuje, ze aka je zla, ale nic s tym nerobi, ze on je chudak taka dobra dusa..ale som jej aj vravela, ze ved ja viem, ze vidim, ked tam chodim, ze nie som slepa :) a ze vidim, co a ako sa veci maju..a ako mi to tak vravela, tak mi tak napadlo, ze ved svokra svojim spravanim aj ukazuje, o akych ludi ma zaujem..ved ma dvoch bratov a sestru..a z nich sa stretava len s jednym, ktory ma firmu, peniaze, chodi s rodinou kade-tade, mozu si dovolit kupit, co len chcu..dalsi jej brat robi u toho prveho vo firme, ale len tak tak sa mu akosi dari pomalicky dorobit chalupu, nema preto zrejme na konte miliony..jej sestra takisto, sice ma VS titul, robi na mestskom urade takeho mensieho mestecka..ale je to taka jednoduchsia osobka, mila, ktorej zalezi na ludoch a nie na peniazoch(aspon ja to tak vnimam z jej postojov a spravania k nam)..a takisto jej svagrina, ta teta..je to jednoducha mila a dobrotiva zena..a ja, som na vsetko tiez doplatila tym, ze nepochadzam z bohatej rodiny, som, priznavam si to jednoducha zena, ktora nepotrebuje k zivotu prepych, lesk, slavu a vymetanie smotankovych vecierkov..a co sa navstevuju este s jej tetou a ujom, tak ti maju tiez firmu, kazdy rok chodia po dovolenkach, uzivaju si zivot..takze jasne vidiet..a takisto mi ta manzelova teta povedala, ze si mysli, ze svokra je chora a ze by sa potrebovala liecit..a ze svokor tiez vravi, ze ona nema ziadne kamaratky, ze keby mala aspon jednu, niekoho, s kym by kdesi vypadla prec, co by mal chvilu pokoj..ale ona ze je so vsetkymi na vojnove noze..tiez ma povzbudzovala, ze aby som si to tak nebrala a ze ju to uz hadam aj mrzi, ale ja sa svokre vtierat nemienim..dneska som aj manzelovi hovorila, ze ci chce ist k nim..ale povedal, ze nie..tak neviem, uvidime, co a ako to bude dalej, ci sa teda svokre uz cnie aspon za Betkou..aj som tej tete vravela, ze mi to je velmi luto, ze to je tak, ako to je..a ona mi tiez este vravela, ze si svokra takymto stylom koleduje o to, ze ostane na starobu uplne sama..a to je pravda, ked som sa o tomto tak trocha bavila s bratom, tak tiez len vyvaloval oci a tiez mi vravel, ze si takymto sposobom privodi smutnu a osamelu starobu..len bohuzial, si to sama nevie uvedomit, ze si takto vsetkych od seba odhana a potom sa bude cudovat, ked sa jej kazdy bude obracat chrbtom..
inak bol vikend celkom pohodovy :)..a Vy Ste ako stravili vikend?boli Ste niekde?ci len klasika - papucova kultura :)..
Ahojte dievcata :DLen by som vas chcela pozdravit.
Ako sa mate?Maria,aka bola oslava?Dd,ty co mas nove so svokrou?
U nas vsetko po starom,len casu je velmi,velmi malo.Tak dobru nocku a krasny zajtrajsi den :D
DD
velmi pekne ti dakujem...
a tiez zelam krasny den
aj tebe RADANA
ahojte, ja len na skok, ze Vam zelam prijemny zvysok vikendu..a Maria, Tebe oneskorene vsetko najlepsie k meninam, vela vela zdravia, stastia, lasky a uz ziadnych patalii v zivote a co najviac dobrych a uprimnych ludi v Tvojom okoli :)!my sme u mojich rodicov, nemam tu moc casu..tak preto len takto bleskovo..inak so svokrou nic nove..
oprava-ostro
CANDY7
mne si tym opatrovanim pripomenula moju ex svokru...
moja svokra opatrovala svojho otca a tiez velmi vymyslal atd.stale nieco hovoril,reptal atd.a ona mu razne a sotro povedala...bud budes ticho a bude o teba postarano,alebo mas smolu...a chudak musel byt spokojny...
on bol na vozicku,nemal nohy...odrezali mu ich koli cukrovke,len ex svokra chodila po praci potom ho obriadovala...vybavovala,co potreboval atd.
sme sa stale smiali s manzelom,ze je to pre deda utrpenie,lebo on bol taky,ze kazdemu len by rozkazoval a vtedy musel byt ticho,ked chcel aby sa o neho starala dcera...
sice nepostarala by sa dcera,musela by manzelka-babka...
zelam ti vela stastia...
ahoj ja byvam tiež so svokrou ibaže byvame každá vo svojom byte tie ma nemala moc v láske ,ale teraz ked zomrel dedko začala som sa trochu o nu starat varím jej periem upratujem už 10 rokov za ten čas mi velmi zničila nervy ,ale ona to len preto že nám chce dobre.teraz sa dolámala nohy ruky teraz som stále pri nej do práce nemožem kvoli nej íst viem že ma potrebuje ,ale svoje reči si neodpustí stále radí poučuje nič nie je dobre čo spravím chce aby som bola pri nej stále ale ja mám svoju rodinu muža deti ktoré potom zanedbávam syn má už 17 druhý 26 ale aj tak lenže ona ma tak stresuje robit jej slúžku to sa jej páči ale jas už psychicky to nezvvládam teraz si vybavujem opatrovatelstvo na nu lebo ju nemožem nechat samú ale neviem či sa zatial nezbláznim ja..horšie je že ked nedostanem na nu nič alebo len niečo neviem čo budem bez penazí robit ona mi najprv slúbila ,že ked si to vybavím že mi niečo prispeje ale teraz sa tomu bráni že idú vianoce čo ona dá svojim vnúčatám ..hoci ja ju chovám zadarmo ale ked nič nedostanem nebudem moct chovat ani ju a ona si to nevie uvedomit preto tiež neviem čo dalej ale zatial musím vydržat lebo nik mi nepomože.nepomohla som ti ale aspon vieš že aj druhý má svoje patálie so svokrou.musíme vydržat možno sa to zmení ahoj zatial.
PRAJEM VAM PEKNU SOBOTU...DD TEBE AJ RADANE AJ VASIM RODINAM...
AHOJTE
RADANA ;0))) dakujem ti velmi pekne aj LUKASKOVI AJ DZEKYMU A AJ TEBE...vidis mohli ste priletiet na metle na ZUUUUUUR...:0)))
a k tej paprike palivej,no uz som si myslela,ze mam creva ok,a ze uz mi nebude problem robit paliva paprika problem,ale mylila som sa...ale je to uz ok...UZ NIKDY VIAC NEBUDEM JEST PALIVU PAPRIKU...:0(((
AJ OCI SA TROCHU UPOKOJILI,DAVALA SOM SI OBKLADY Z BYLINIEK...ALE ESTE NIE JE TO ONO...
tak ja umyjem okna az dorobia,doprasia-nerobia to u nas na panelaku,ale na vedlajsich...ale je to blizko seba tak sa prasi...ked uz tolko som vydrzala,tak tolko este vydrzim...
aj tak mam stastie,ze ked umyjem okna,hned v ten den,alebo na druhy prsi...:0))))
ale fakt su uz skarede...
RADANA PECIES DOMA AJ ROHLIKY?JA SOM NASLA RECEPT NA ROHLIKY,TAK SKUSAM DNES,LEN V RECEPTE STOJI AJ MED A JA SOM HO NEDALA,DALA SOM TRST.CUKOR....SOM ZVEDAVA...AKE BUDU...A TROCHU SOM SI POOPRAVILA RECEPT...
CHCELA BY SOM SKUSIT AJ BAGETY PIECT...