Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

:0))))))))))))))))))))))))))
RADANA ako sa moze mat ZDRAVI ZOBRAK?
no,konecne sedim od rana,boli ma cely chrbat...:0((((
idem si trochu odpocinut...
jasne,ze viem o dohode...sak pockaj,jak ta stipnem:0))))) na to si specialne kupim klieste...
len nemam dobre vyhliadky,ved pises,ze s nevestou vychadzas dodbre...tak asi budem musiet pockat na DD...
a to sa nacakam :0)))))

radana

AHOJTE:)
Dd,takze sa to vyriesilo samo :) A dala si svokrovi na cestu domov aj vreckovku?Aby mal cim utret svokre penu z ust,vies,to ked sa dozvie,ze bol u vas a bude potom penit :D Ale nie,myslela som to zo srandy,trosku na odlahcenie...
Maria,ty ako?Som rada,ze sa tu aspon sem-tam zastavis.Uz som sa bala,ze nebudem o tebe nic vediet,ako sa mas a potom ma zrazu len stipnes :((((Ved vies,aka bola dohoda...

[zruseny12]

AHOJTE
DD no tak vidis,niekedy to PAN BOH tak zariadi,ze nemusime mi nic riesit...a mozno sa to pomaly vyriesi aj zo svokrou...pomaly a postupne...tak drzim prsty,nech je to len vsetko ok...
peknu sobotu...
aj tebe RADANA :0))))

dd

dobry vecer :)
tak Maria, sa to vyriesilo viac-menej samo..svokor sa tu dnes stavil, ale len na chvilu, ak tu bol 20 min..tvaril sa, ze je vsetko ok, ja som sa tiez spravala k nemu tak ako predtym, inak nic ohladom svokry nevravel, nepytal sa..ale teraz pred chvilou volal, ze ci by sme zajtra prisli vyvencit psov, lebo ze oni idu do rakuska cosi a ta svokrova sestra im ich sice chodieva vencit, ale ze ma zajtra nejake skolenie..takze sa nemaju na koho ineho obratit..no ak tam aj pojdeme, tak si myslim, ze len vyvencime a pojdeme prec..ja sa tam zdrziavat nemienim..resp.si asi este pojdem zobrat hore do izby obliecky, co tam mam odlozene nove, nech to mam tu, keby cosi..
no uvidime, ako to pojde dalej..
zatial Vam zelam prijemny zvysok vecera, dobru noc a krasny vikend! :)

[zruseny12]

AHOJTE
DD DOBRY NAPAD,ANO PORAD SA S MANZELOM...
VELA STASTIA
RADANA
nemusis prehanat s kavou,aj tak budes skrajsia ako ja...:0))))

ZELAM VAM KRASNY VECER A PEKNY SLANECNY VIKEND AJ VASIM RODINAM...

dd

ahojte :)
Radana - ved so svokrou to necham tak zatial a budem cakat, co sa z toho vyvynie..len nad tym svokrom som premyslala, ale to este uvidim, mozno sa poradim este s manzelom a tak..
inak aj u nas je dnes celkom pekne :), boli sme na ihrisku pred obedom chvilu :)..inak nic nove take, Betka sa ma dobre, poslucha, snazime sa ucit "r", ale moc nam to nejde zatial :D tak sa velakrat tak nasmejeme :D..a Vy ako?Lukasko sa este stale tesi do skoly? :)

lilinka33

tak to je naozaj zly pripad a je mi luto, ze sa koli svokre tak trapis. ja som take nieco nezazila, so svokrou si velmi dobre rozumiem a o takych pripadoch viem z okolia a tak. no urcite sa nemusis citit menej cenna alebo previnilo, ved ty nie si o nic menej ako ona, je pravda, ze starsich by sme si mali vazit, ale citit menejcenne sa nemusime. tak dufam, ze napokon to bude dobre, drzim palce.

radana

Ahojte baby :)
Dd,co sa tyka svokra,sprav tak,ako to sama citis.A na svokru zatial kasli a tiez cakaj,ako sa to vykluje.Inac,ako sa mate?Ako sa ma malicka?:)
Maria,som rada,ze sa tu aspon sem-tam ukazes,je dobre,ked poradis aj ty..
U nas je dnes pekne pocasie,boli sme v uliciach velkomesta-teda v nasom okresnom meste na urade vybavovat papiere.Nenormalna husta premavka je tam.Milion kruhovych objazdov a aj tak sto metrove sory,kym sme sa vobec dostali ku kruhacu.A to keby tam boli svetelne krizovatky,tak sme tam este asi aj teraz :D Takze si idem dat jedno studene kaffe,aby som sa znova dostala do normalu :D
Prajem vam krasny den plny slniecka :D

dd

ahoj Maria :) - ano, presne o to mi ide, ze ak si on mysli, ze tu nie je vitany, ked ona tak vyvadza..aby aspon vedel, ze proti nemu nic nemame..kedze ako som pisala, on za to nemoze, ze ona je taka a robi peklo..a on vie, ze ma poslala do riti, ked som vtedy odchadzala z chalupy, tak som na neho natrafila pri vchode(vsak som to tu pisala, ze este ma pred nim chcela svokra ociernit, ze ja som bola ta drza co si dovoluje a ona ma slusne poprosila, aby som sla)..aj svagrina vie, preco som sa zdekovala, cele to pocula, vsak sa to odohralo v jej izbe..takze tak..zatial sa teda drzte, zelam Vam krasnu dobru noc a pekne dni! :)

[zruseny12]

DD
tak ja by som na tvojom mieste to urobila...napisala by som mu sms...
lebo mozno nevie,ci je aj on vitany atd.za pokus to stoji...
nas ked druh.matka vyhodila,tak dedo to ani nevedel,a ja som mala toklo prace atd.ze som si to ani nejak neuvedomila,az neskorsie,ked dcera mala mozno uz aj viac ako rok,alebo tak nejak....nepamatam sa presne,kedy mi nejak tuklo,ze ved dedo vobec nevie,preco sme odisli a viac sme sa tam neukazali,a ktovie,co mu ona narozpravala,tak ja som napisala list a vysvetlila mu,preco atd.sme tam nechodili,zacal chodit on k nam...
a pisali sme si aj pohladnice...
lenze u nas to velmi dobre neskoncilo,lebo ked ona videla,ze sme za dobre z dedom/asi zavidela/tak nam napisala pohled na vianoce aby sme zacali tam chodit,ze nie sme cudzi atd./to som tu uz pisala/tak ja som ju zacala strihat,farbit atd.a snazila som sa s nou tiez dobre vychadzat,hoci ona si aj tak dovolovala...no a dedo zacal ziarlit a bolo po ptakach...zasa bolo zle...
ale u teba to tak dopadnut nemusi...
bolo tam toho viac,ale nieco som aj pisala,aj sa mi nechce vsetko rozpisovat...
takze vsetky vztahy sa u nas prerusili veskere ako aj s matkou tak aj s dedom/trochu je mi toho luto,ale co narobim...proste nie vsetkym ludom sa clovek moze zavdacit,ale treba sa aspon pokusit o to.../
tak ti drzim prsty...