Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

AHOJTE :)
Maria-to ti aj tak verim,ze uz nemusim pit studenu kavu :D Kecy :D A narocky si idem jednu zaliat a necham ju poriadne vychladnut.Ked je manzel prec,nemam si ani s kym urobit siestu,ale zanedbavat ju nebudem,este by si ma tromfla :D
No co k tej kamaratke-myslis,ze aj ona by na teba takto v dobrom myslela?
Dd,co nove so svokrou?Este stale je nafucana?Ved ona sa odfuci :D
Fialocka,zrejme ani ty nemas nic nove,co sa tyka svokry,hm?...
Inac vas vsetkych pozdravujem a prajem krasnucky den plny slniecka :D

[zruseny12]

:0))))))
RADANA UZ NEMUSIS PREHANAT S KAVOU,TERAZ UZ NEMAS ZIADNU KONKURENCIU...:0))))SI NAJKRAJSIA...NAD TEBA UZ NIET NIKOHO...
KEBY SI MALA VIDELA AKO VYZERAM :0((((

[zruseny12]

AHOJTE
ked uz som tu tak vas chcem pozdravit...nechcem byt velmi dlho na PC,lebo mi to nerobi dobre na oci,stipu ma ked dlho za nim sedim...

inak RADANA mas asi pravdu,ze vsetko priniesla doba tie vztahy atd.ale ja si myslim,ze ked clovek chce vsetko sa da a doba na neho nemoze vplyvat...hoci,trochu ano,sak sme len ludia...
ja ked si spomeniem,kolko krasnych zazitkov mam s tymi kamoskami...a oni to len tak hodia za hlavu?nechapem ich...ale tak kazdy sme iny...
dnes napr.ta jedna kamoska ide na operaciu,a ja na nu myslim,i ked mi ublizila,dufam,ze jej ta operacia dopadne dobre...
tak vam zelam krasny a slnecny den,u nas vyzera velmi pekne...

fialocka_7

joj baby mate pravdu,ale preco tie svokry su take "mudre" (cest vynimkam) ....poznam vela zien ako sme my,ktore su fakt super,snazia sa ako mozu,ale ta svokra proste stale melie svoje......a ze preco existuju vtipy o svokrach :)ale ja som si uz povedala ze sa trapit nebudem,nema to zmysel,len by som jej radost robila...uz kvoli detom a vzathu sa musime nad vsetko povzniest a ist si svojou cestou,...aj mne asi rok a pol trvalo kym som sa z toho ako tak spamatala,ale uz je to celkm ok (ale ked ju nahodou dakde vidim,tak mi este pride zle z nej,taky hnusny pocit :( )....dufam ze ja budem dobra svokra :D

[zruseny12]

AHOJ FIALOCKA
chcem len poopravit...ze neozvala sa od velikonoc 2009.../som to tam nejak poplietla/
...tak asi kazdy mame svoje sklamania,len mne poslednej dobe vela kamosiek sklamalo,ale tak ja som sa s tym uz ZMIERILA...len som BLBA,ze stale naletim,odpustim niekomu a on mi vrazi vzapati noz do chrbta...a nepoucim sa v tom...
uz si samma sebe nadavam,ale mne je ich niekedy luto a potom doplacam na to ja...
my sme tiez ja a este jedna kamoska,rozmyslali ako pomoct tej,kamoske,co som jej dala decku za 12000sk/zadarmo/ze ako jej pomoct,lebo nemala ani na jogurty a deti jedli chleba z horcicou,tak sme rozmyslali,ze jej kupime aspon raz za mesiac karton jogurtov...a ona ma PODRAZILA MEDZI TYM NENORMALNE ZO SVOJOU SESTROU...A MY SME SI LAMALI HLAVU AKO JEJ POMOCT... HLAVNE,ZE JEJ SESTRA JE KOSTOLNICKA A ONA CHODI DO KOSTOLA....
najviac ma mrzi,ze mi prekazili pracu,do ktorej som velmi rada chodila a praca ma velmi bavila...
a jasne,ze psycholog nepomoze v ziadnych zlych vztahov,ci je to bud vztah svokra&nevesta,alebo nevesta&svokra
alebo kamaratka&kamaratka...atd.
je to stale len o povahe a charaktere ludi...***A PSYCHOLOG TAZKO ZMENI POVAHU CLOVEKA***
sak som aj pisala,ze MOJA EX SVOKRA A AJ ***DRUHOVA MATKA UZ DAVNO ZRUSILA TIETO RADY***/CO SOM OPISOVALA V CLANKU/
A DRUHOVA MATKA BY AKURAT TAK POSLALA PSYCHOL.DO TEPLYCH KRAJIN...:0)))))

inak neviem,preco PRAVE NEVESTA ako sme my,by mala ist k psycholog.PODLA MNA BY TAM MALA IST SVOKRA/NASA/
ALE AKO SOM PISALA,TAZKO BY JU PSYCHOLOG ZMENIL...
ONA BY SKOR ,ZMENILA PSYCHOLOGA...:0))))
TAK,ZE BY SA AJ ON SIEL Z NEJ LIECIT...:0))))A MAL BY JEJ DOST...

dd

fialocka, ved prave preto som ju o to prosila..ja som sa tiez s nou tak zacala v porodinici rozpravat, ale hned este v porodnici soms a z toho aj spamtala, ze co to robim za blbost, tak maznavo sa s dcerkou rozpravat..je pravda, ze to dietatko ked clovek vidi, tak ho to tak podvedome taha tak rozpravat..ale ved kazdy normalny clovek to chape, ze ked chceme, aby nase deti rozpravali cisto a pekne, tak sa s nimi tak aj musime rozpravat.lenze moja svokra to nechce pochopit, lebo ja si nemozem dovolit jej nieco povedat, kedze ona vie vsetko najdokonalejsie a ja som obycajna nula..vsak mi to aj povedala, ze jej svokra sa tak s jej detmi rozpravala cely zivot a ze ona si NIKDY nedovolila jej povedat co i len slovko..tak si mysli, ze ja budem tak isto drzat hubu a krok..aj ja nam vsetkym drzim prsty, aby sa to vyriesilo k spokojnosti vsetkych..

fialocka_7

dd a ďalšie nám podobné (čo majú "milé svokry") držím nám päste,lebo je to fakt o nervy :)
to by aj mne vadilo keby sa so synom takto rozpravali,darmo je to male zlate dieta,ale nieje dobre takto s dietatom komunikovat,kdesi som o tom aj citala....
moja svokra nechce maleho,ale ked pride na lamanie chleba,tak tvrdi ze ona ho chce,ale my jej ho nechceme dat (co je nezmysel) -ona proste absolutne nejavi zaujem,ona si mysli ze my sme zlí,atd....vobec si nepripusti co vsetko urobila-tak ako ta tvoja svokra....

dd

fialocka, aj mna mrzi, ze su nase vztahy so svokrami take, ake su..ale presne ako to Radana napisala..na to, aby boli vztahy dobre, je treba aby to chceli obe strany..to ze to chcem ja,Ty je sice pekne, ale co z toho, ked svokra nechce a kazdu chvilu ustedruje dalsie a dalsie rany..ale uz skoro pred rokom som ja so snahou udobrit sa s nou skoncila..bolo to pred vianocami 2008, ked na mna vyletela kvoli jednej mojej prosbe na nu..ona mi vykrikala, ze preco ju tak strasne nenavidim a aka som na nu zla a ze niekto mi v zivote strasne ublizil,ale ona to nikdy v zivote nebola, ze ona mi nikdy nic zle nespravila, tak ze preco ju tak strasne nenavidim..pritom to co ja k nej citim, nie je nenavist, ale skor lutost.no a vtedy som sa jej spytala, ze ci mi teda chce povedat, ze jej spravanie ku mne bolo a je v poriadku..povedala ze ano, ze preco by nemalo byt..a vtedy som s nou skoncila..pretoze ja viem, co mi urobila, viem, ako sa ku mne spravala a podla mna to teda v poriadku nebolo..i ked ako ja hovorim, ani ja nie som anjel a svata, ale co je vela, to je moc aj na kona..odvtedy som sa k nej spravala odmerane, len som jej jednoducho odpovedala, ked sa ma nieco pytala, inak sa nerozpravame..no a pred dvomi tyzdnami ma poslala do riti len za to, ze som ju prosila, aby sa s dcerkou nerozpravala maznavo(zvykla to tak robievat, ze namieto mäsko povedala meško, alebo namiesto rybka hovorila libka, alebo namiesto ako si sa vyspinkala hovorila ako ši ša vyšpinkaua)..takze momentalne s nou ja nekomunikujem, odvtedy som tam ja s dcerkou este nebola, len svokor nas bol raz pozriet..
lenze problem je v tom, ze Radana, Tvoja matka o Tvoje deti nejavila zaujem, ani Tvoja svokra fialocka nema o maleho zaujem..lenze moja svokra by nasu dcerku strasne chcela mat priviazanu pri sebe, ona vraj ju ma rada..

radana

Fialocka,ja som svojim detom nehovorila nic.Nikdy som im nezakazovala tam chodit a oni to casom sami pochopili,ze tam nie su vitani.Co mam robit,beriem to tak,ako to prislo..:(

fialocka_7

radana
velmi pekne si to napisala,v tom mas uplnu prvadu,keby ona aaspon kusok chcela,bolo by to pre vsetkych krajsie a lepsie.....a to co mas ty s maminou ma mrzi....
a tiez som sa dakedy zamyslela ze co poviem malemu,ked si zacne uvedomovat nejake veci,a opyta sa ze kde je druha babka?
fakt vela takychto ludi je na svete ale co maju z toho,ked nicia inym stastie a robia zle? ja to proste neviem nijak pochopit....