Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

cmuky*

Boze baby ked vas pocuvam ani sa mi verit nechce ze ake mozu byt svokry hnusne, ale ked si pozriem svoju staru mamu tak chapem, bola az taka k svojmu zatovy (moj otec) ze sa odstahovali 300 km prec od nej a ona aj cez telefon dokazala sikanovat mamu za ako to ze nerobi to a nema to a to. Ked nasi postavili dom tak prisla na kolaudaciu a povedala ze jej susedia to maju krajsie a odysla. A taky vztah mame ku nej aj my, a vlastne ked aj ku nej prideme tak len rozprava aky sme my hrozny a vsetci su velmi hrozny a ze akych mame katastrofickych partnerov (ten moj nemoze ku nej ani vstupit, lebo je pod jej uroven).
Ale drzim vam palce aby ste to zvladli. Nuz a ja musim povedat ze mam uzastnu a starostlivu svokru, ale je este uzastnejsia v tom ze byva az v anglicku :-). Prajem vam vela stastia

[zruseny12]

no,ja som to od nej necakala,vobec,neboli sme odkazany na nu,ona to skor ponukla len tak,lebo vedela,ze potom odmietne,taku komediu zahrala,nic viac...ale ked to ponukla,tak som si myslela,ze to mysli vazne...poucila som sa...a odvtedy sa rozhodujem len sama a nedam na nikoho...
a k tym podpetkom,to uz asi nemala,co povedat tak trepla len aby nieco povedala...to su uz take povahy trepu somariny,len aby nieco povedali a vobec nerozmyslaju,co hovoria...a tsakymi ludmi ANI NA VOZ ANI Z VOZA...

lenuliatko

no tak ja dufam ako poriesim nasu dceru.chcela by som teda konecne zacat studovat tu medicinu.len musim pockat kym mala podrastie aspon take 3 rocky nech ma ze pojde do jasiel alebo tak nech mozem si aj skolu urobit.ale na svokru sa nespolieham ze pride a ponukne sa ze mi pomoze kym ja budem na prednaskach.

mna minule okrikla ze preco som si kupila na svadbu take a take topanky a preco som v nich tancovala flaskovy tanec.a ja ze ci jej vadi ten opatok 11 cm..a ona ze ano.a ja preco.no lebo staci ze marek je vysoky.sa potrebujes knemu priblizit ci co?som si pomyslela uz fakt ze nie je v poriadku.ja mam meter 67 asi alebo tak nejako marek ma cez meter 91 tak ako nechapem oco jej islo.
fakt uz mi to chore pride.

[zruseny12]

LENULIATKO
mne ani nepomohla,a VYSTATUJE SA,ako ona mi pomahala...
akurat,stale vhanala NEPOKOj DO RODINY...
uz som tu o tom pisala v teme EKOZAHRADA...ako mi ponukla,ze mi bude davat pozor na dceru/dcera mala okolo 4roky tusim vtedy/ a ja mozem ist do prace..........a nakoniec to VZDALA...
hlavne,ze ona sla do prace ked jej syn mala 15rokov,a mna hnala uz tak skoro...
SKODA RECI...

lenuliatko

aj ja som svoju svokru vyprevadila..daleko na dovolenku.tak nech si to uzije...
nezabudla podotknut ze by som si mala vymenit tie zaclony...ja by som ju najradsej zakopala niekde kilometer po zem.
no ale mame pokoj chvilocku.len chudak svokor ten to tam snou musi vydrzat dva tyzdne.och.chudacik.
moja svokra umna skoncila ked mi nechcela pomoct ked som v tehu mala problemy a neskor som spadla zo schodov.skoro sme o malu prisli a ona len povedala ze dieta urcite ebude v poriadku ked sa narodi.
nastastie nasa mala je zdrava,uplne v poriadku.

nevesta25

Takže obávaná rodinná návšteva je už za mnou. Svokrovci prišli hodne neskôr, nepozdravili sa mne, ale ani svojmu vlastnému synovi (!), dve hodiny sedeli bez slova, zatialčo my s hostiteľmi (svokrov brat s rodinou) sme sa zabávali, žartovali. Hostiteľov sme pripravili na to, že možno bude celý čas ticho, vysvetlila som, čo sa stalo - udalosť, vďaka ktorej to všetko... a teta to zobrala ešte tragickejšie ako ja. Dala nám za pravdu a na odchode ma ovešala darčekmi, že reku keď mi svokra nič na onú udalosť nekúpila, ona mi dá... Poplakali sme si a pochopila som, že v podstate cudzí ľudia sú niekedy viac ako rodina...

dd

:D ja si teraz uzivam chvile psych.pohody..svokra je na dolniakoch u rodiny, strazi im dom, lebo su na dovolenke..bola tam cely tento tyzden a este bude asi az do stredy :D..takze ziadne navstevy od nej nehrozili a aj teraz, ked sme u svokrovcov doma, tak je tu az taky klud :D a pohoda..len dufam, ze toto nebude ticho pred burkou...

nevesta25

Tak mi držte prsty, ideme na rodinnú oslavu a samozrejme príde i ona... Manžel mi sľúbil, že nebudeme dlho, tak dúfam, že áno.