Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

jasne,ze to poznam...
a vacsinou sa stava tym,co najviac tvrdia,ze nikdy viac atd.tym sa to najviac pritrafi...
nic im v zivote NEUTECIE...
ja sa zasa chystam piect chleba...
a neviem do kedy mozem byt na PC,lebo nie som na neho sama...
tak ak to bude mozne ozvem sa...poobede by som zasa chcela ist na maliny,len neviem,ako bude...

radana

Ha,ha,aj nasi mladi to tvrdia,ze maju este cas.No ale poznas to,ze ked boh da,tak aj motyka vystreli.Nevesta je teraz prijata na vysku,takze tu by este chcela vychodit a ze by to riesili potom.No uvidime,ako dlho im vydrzi tento ich plan.Idem ja zavarat.Vsak aj tak sem sem-tam nakuknem :-D

[zruseny12]

Ahoj RADANA
tak svokra tak skoro nebudem,lebo syn mi tvrdi,ze sa nemieni tak skoro zenit a zakladat si rodinu...
viem,ze pri kartach sa da odreagovat a dobre zabavit,mi sme kdysi hravali JOLIKA/neviem ako sa pise presne/alebo clovece sme hravali s detmi...a to sa da pekne zabavit...
a o krize mi ani nehovor,tiez nou prechadzame...momentalne...
som rada,ze aj ty sa mas ok...
neviem,co by som ti napisala,stale dookola pletiem,varim upratujem- peciem atd.take normalne veci,/a medzi tym odychujem/sak to poznas...
mame jeden plan,ale o tom pisat zatial nebudem,az by to vyslo...lebo dnesnej dobe sa neoplati moc planovat a uz nie o tom hovorit...az to bude iste,potom zacnem o tom hovorit...
u nas moc uhorky nejdu,skor salaty...ale ja moc nemozem koli OCTU,tak to robim len pre rodinu...ja jem skor surovu zeleninu a vsetko surove...koli tym zdrav.probl.
a ked jem varene veci napr.OBED...tak si musim dat TRAVIACE ENZYMY.../je to trosku pre mna tazsie,ale da sa to,niekedy som s toho nervozna,ale pomaly si zvykam/
no a k tym tvojim mladym,nech si uziju,este sa dost natrapia...

radana

Ahoj Maria.No to som rada,ze sa mas uz lepsie.Svokra este nie som.Ale mladi stale spolu chodia,takze ani v tomto nic nove.Buduca nevesta :-D byva u nas cele poobedia,vacsinou do polnoci.A tak vychadzame si dobre.Robime si na zahrade opekacky,dost casto zvykneme hravat spolu karty,no a to by si mala vidiet ten boj-kazdy chce vyhrat.Tam sa aspon zabavime a dobre odreagujeme.Ked niekam ideme na vylet,berieme aj ich,nech si uziju.Prave na buduci tyzden sa mladi chystaju do Chorvatska.Ved nech si uziju a oddychnu.Mne by tiez nemuseli dva razy hovorit,ale zial bohu financne si to urcite nemozeme dovolit.Ako som uz pisala robili sme pristresok na zahradu a ten nas vysiel dost vela.Muz mi dal vtedy na vyber,ci investujeme do pristresku,alebo si peniaze nechame a pojdeme niekde na dovo.A teraz je este aj ta financna kriza,muz mal viacej volna v robote,nez robil,tak si vies predstavit tie vyplaty.Ale tak dalo sa.Teraz je to uz chvala bohu v starych kolajach,takze sa nestazujem.No dnes som vstala dost skoro.Bola som na siedmu hodinu dohodnuta,ze doveziem telku do opravy a rano isiel muz do roboty,tak spolu so starsim synom mi ju este predtym nez isli,nalozili do auta,lebo muz ma rannu a ked pride z roboty,tak ich poobednajsie otvaracie hodiny nestihame.A tu doma nam to nikto nechcel opravit,tak som to musela odviezt do opravovne specializovanej na znacku Finlux do ineho mesta.Teraz jak nam prerabaju cinziak,sme mali odpojene satelity,takze sme telku asi mesiac nemali sancu pozerat a ked sme ju isli v sobotu zapnut,tak sa nejak nechcela rozbehnut :-( To je tak s vecami,ked ich clovek odstavi a chvilu nepouziva.Ale tak mame este dalsie dva televizory v detskych izbach,tak sa teraz prizivujeme na nich :-DDDDD A ty ako?Syn sa este neozenil?Ty sa pochval,ci este nie si svokra.To ma tesi,ze uz teraz ti je lepsie,lebo ked vies z coho si mala tie problemy,aspon sa tym potravinam vyhybas.Ja som to tu cele necitala,vacsinou len tak zbezne prebehnem.Aj teraz sa chystam zavarat uhorky,lebo cestou z opravovne som sa zastavila na zahrade a obrala uhorky.

[zruseny12]

AHOJ RADANA
no pozeram,ze ty si nejake ranne vtaca :0)))
tiez vstavam skoro rano,aj ked su prazdniny...
no,dakujem za opytanie,ale mam sa tak podla toho ako sluzi zdravie,a podla vysledkov sa to lepsi...tak uvidime...
len ja musim stale drzat dietu a davat si pozor...
nie je to ako ked som bola ZDRAVA,ale aj tak lepsie,ako bolo predtym,uz by som nechcela zazit nikdy tie bolesti,krce a vsetko cim som presla...ANO,pisem tu na zdravie,nejake prispevky,ked je mi dobre,lebo viem ake to je ked je cloveku velmi zle,tak sa snazim pomoct aj inym mojimi skusenostami,ale je to velmi INDIVIDUALNE,co pomoze mne nemusi pomoct inym,ale neda mi aby som nenapisala svoju skusenost,JA SOM STASTNY CLOVEK,ZE MI PRISLI NA TU ALERGIU NA KAZEIN,LEBO INAK BY MA UZ CAKALA LEN RAKOVINA,KEBY SOM DALEJ POKRACOVALA TAK AKO SOM POKRACOVALA.../JEDLA QANTA MLIEKA A MLIECNYCH VYROBKOV/
u mna tiez stale vsetko po starom,stale dookola to iste...
ty nie si este SVOKRA?neozenil sa ti syn?podla toho,co pises sa mas tak normalne,hlavne,ze sluzi ZDRAVIE,TO JE NAJDOLEZITEJSIE...
PEKNY DEN

radana

Ahoj dd.Som rada,ze sa mate dobre :-D Nemam cas citat vsetky prispevky dozadu, sem tam nakuknem do niektorych tem,ale to su snad 4-5 tem,lebo naozaj casu je malo.A tak som aj natrafila asi 2 tyzdne dozadu na tuto nebezpecne zaujimavu o svokrach. :-DDDD U nas vsetko po starom.Stale sa nieco najde na robotu,takze casu je dost malo.Zacali sme robit taku zakrytu pergolu na zahrade.Teda uz sme ju konecne dokoncili.Medzi tym nam dozreli marhule a nektarinky,takze sme to museli vsetko pooberat.Teraz su uz zase uhorky-nakladacky,tak kazdy druhy den zavaram.A este sa k tomu prikomolilo zateplovanie cinziaka,takze sme z toho vsetci happy a nahlasujeme zavadu za zavadou,lebo tym sikovnym chalanom sa akosi "nedari".Najviac problemov mame s balkonmi.My konkretne uz mame na zabradli siedmu vrstvu farby,lebo vzdy sa najde nejaky okoloiduci,ktory si pomyli balkon a nas to vzdy schyta.Dlazby mame polozene dve na sebe,pretoze ta prva sa im nezadarila a ked bola burka,na balkone sme mali jazero,ktore ani po tyzdni nie a nie sa vyparit.Vsak 3 centimetre vody sa ani tak skoro nevyparia.No tak to chalani vymysleli tak,ze vacsine balkonov naslahali dalsiu-druhu vrstvu dlazby a tak svojsky problem vyriesili.Teraz sa zase susedia stazovali,ze polovicke cinziaku dali biele vonkajsie parapety a polovicke zase sede.A to sa im pravdaze nepaci.Ale tak toho je omnoho viacej,tak to budeme musiet s nimi este mesiac vydrzat.Chystame sa na tyzden na vychod,takze tam nasadime tvrdy relax.Zobereme svokrovho psika a hajde do lesa na prechadzky.Vy idete niekam na dovo?Mate nieco vyhliadnute?My sa snazime aspon sem-tam na nejaky vyletik.Boli sme pozret na leteckom dni v Piestanoch.Synovi sa velmi pacilo,tak si vybral model lietadla,tak to potom s muzom po veceroch lepili.Pred tyzdnom sme boli v oceanariu v Budapesti.Malemu sa pacili zraloky a tiez sa nevedel odtrhnut od akvariek s tymi oranzovymi rybickami,co su ako ten Nemo z rozpravky. :-) A tak sa snazime aspon popri robote najst si kazdy mesiac jeden-dva dni na vyletik.A vy ako?Uz byvate sami?Ci svokra este stale nepocuva?

dd

ahoj Radana! jeej, som rada, ze Ta tu po dlhej dobe vidim :)..mame sa celkom fajn, pomaly zijeme..Betka rastie ako z vody, cele dni mi uz preblaboce za usami :D..Tebe sa ako dari?dovolenka sa nejaka chysta? a co syn?co poraba cez prazdniny?mas ho cele dni doma?ci ako?

radana

Ahojte osadka :-D -teda kekso,dd,maria...Ako sa mate?Sem tam sem nazriem,ale casu je dost malo.Zase stara tema-svokry,no o nich by sa dalo debatit dllllho :-D Kekso,ako sa mas?Mas nieco nove?Uz si sa tu neukazal dlho,alebo som na nijaky tvoj prispevok nenatrafila :-( Maria,ty ako zdravotne?Sem tam natrafim na nejaky tvoj prispevok,tak snad je to uz zdravotne lepsie.Dd,ako sa mate?Ako sa ma Betka?Uz je z nej urcite velka kocka :-D

lenuliatko

to ste baby nevideli este moju svokru :D keby ma zdrbavala aspin zato ze som zle navarila alebo take nieco alebo ze nemam peknu zahradu umyte okna atd ..ale ona porovnava jej luxusny zivot s mojim jednoduchsim.neda si na ksicht krem za menej ako 3 tisic korun a nesadne do auta za menej ako milion.je to proste narusena osoba.