Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

Maria - ved jasne, ja sa tiez nikomu "vrierat" nepotrebujem..ja som sa par krat uz sklamala, ked som verila, ze uz vsetko bude v poriadku a ze sa uz svokra unormalnuje..zakazdym mi ustedrila poriadnu priucku..a najvacsiu mi asi dala v decembri, tesne pred vianocami, ked jednak nemohla predychat to, ze budeme na vianoce tu sami na byte a jednak mi vtedy vyvratila, ze by mi ona niekedy nieco spravila..doslova mi povedala, citujem:"Preco ma tak strasne nenavidis?Tebe musel niekto v zivote velmi ublizit, ale ja som to nikdy v zivote nebola, ja som Ti nikdy v zivote nic zle nespravila..vzdy si odseriem vsetko zle len ja.." po tomto vyhlaseni mi na uplne "docvaklo", ze bohuzial s tym ja nespravim nic, kedze zo mna spravila tu zlu nenavistlivu a zo seba spravila chuderku obet mojej nenavisti(ktora nie je, resp to bol skor hnev za vsetky dovtedajsie utrapy spojeny s lutovanim jej).uz nepatram, ci si naozaj nepamata tie vyciny svoje, alebo sa len tvari ako svatica a pritom kuje poza chrbat pykle..preto sa k nej spravam odmerane, komunikujem len ked sa ma nieco spyta a som k nej chladna..nemam zaujem sa uz viac krat sklamavat a dostavat dalsie rany..
Majuska - no ono je to aj mne niekedy take smiesne, ze som tymi skolami preletela tak rychlo..hlavne ked pozeram na manzela..vyzera na nejaky ten rocik starsie odo mna, ale v skutocnosti je o pol roka mladsi..a teraz je este len 4.na VS..jemu vychadzaju zle roky + este 9.triedu chodil(mne odpadla, kvoli tomu 8-roc.gymplu), takze je 2roky "pozadu"..aj ked inak je velmi vyspely a mudry..a s tym Tvojim priatelom to asi tiez nebudes mat lahke(nechcem predbiehat..ale..jedinacik a po otcovej smrti)..mozno sa to nejak casom troska utrasie, ved uvidis..v kazdom pripade, ked sa zoberiete, bolo by asi najlepsie, aby bolo jednoznacne vidno, ze stoji na Tvojej strane a to odlucene byvanie tiez doporucujem "vsetkymi desiatimi"..ved sa to tak aj hovori, ze mladym je najlepsie samym, bez jednych ci druhych rodicov..drzim moc prsty, aby sa Vam darilo :)!

majočkaaa

dd diky moc:-) lebo ja som teraz skoncila strednu mam 19 a stale mi to akosi neslo do hlavy ze ja vlastne v tej 21 skoncim tak akurat druhak ak tam budem:-D
no ja to mam si myslim tazsie v tom ze môj priatel je jedinacik a jeho mama na nom strasne lipne, aspon zo zaciatku ked sme boli spolu stale mu volala kde je kedy pride, ked sme v meste celu noc poriadne nespi a o stvrtej mu uz pise ze nech ide radsej domov, a to ma 21, strasne sa o neho boji a to je ten problem ze keby sme sa raz vzali tak ma bude asi preto neznasat ze som jej "ukradla" syna, pretoze oni maju sice velky dom ale radsej by som sla do prenajmu, chcem mat kludny zivot:-D a jemu este otec pred rokom zomrel takze po tom co sa stalo je na nom este viac nalipnuta...

[zruseny12]

NEVESTA
k tej poste,ty si mozes zajst aj na postu za VEDOCOU a nahlasit jej prechodnu adresu,ze ti maju posielat listy a postu tam...to nie je problem...
hoci vela zalezi aj na poste atd.
tiez som mala problem s rodinnymi pridavkami,i ked som nahlasila nove bydlisko,stalo sa ze mi druhova matka zobrala od postarky rodinne aboli potom problemi...

inak DD,aj mna trapili tieto veci,ze clovek ma take vztahy...ale ked raz je to tak,tak predsa nebudem sa cpat niekomu do zadku,a cim viac sa clovek snazi,tym viac ta druha starna toho ZNEUZIVA...

dd

majocka, ja som skoncila strednu necely mesiac pred mojimi 18.narodkami..som narodena v juni, cize v 6.rokoch a 3mesiacoch som sla na ZS..zo 4.rocnika som sla na 8-rocne gymnazium, ktore som, ako som uz pisala koncila v podstate este ako 17rocna..no a z gymnazia rovno na VS, cize na zaciatku 4.rocnika, ked som otehotnela, som mala 21 a stvrt roka..zostatnicovala som takisto necely mesiac pred svojimi 23.narodkami..
a k tej svokre..zlu svokru by som nepriala ani najhorsiemu nepriatelovi..a ak si im naozaj nepadla do oka, nebudes to mat ani Ty lahke..je to velmi smutne, mna samu to trapi, ze su vztahy medzi nami take, ake su..lenze bohuzial jej uz neverim..

majočkaaa

dd prepac ze sa tak hlupo pytam ale v ktorejsi teme som postrehla ze si uz v 21 rokoch bola v 4 ročníku VS...prosim ta to kedy si potom skoncila strednu? len nepochop to ako nejake vyryvanie, mne to len tak zaujalo, naozaj nic v zlom:-) a inak baby nezavidim vam tie svokry neviem ako to bude s mojou s priatelom sme dva roky, a s potencionalnou svokrou vychadzam neutralne:-D to je ze moc ani nekomunikujeme, iba v nutnych pripadoch, ale zda sa mi ze som celej jeho rodine nesympaticka:-D

jajka001_

nevesta, trvaly pobyt ti mozu zrusit, ak su majitelia, a ty si ho zrusit mozes tiez. a keby si si bola ista, ze ti ju zahodila, mozes zavolat do skoly a opytat sa ci ti to poslu este raz - mozes povedat ze ti nic neprislo, napriklad

nevesta25

Tak ja to mam asi definitivne za sebou, vsetky puta s nou su pretrhnute, povedala, aby ma manzel nechal, ze takeho sprosteho si uz ja hlupana nenajdem. To bola posledna bodocka, ale stacila, aby aj manzel pochopil, co je to za zrudu... No ale poradte, mame v ich dome trvale bydlisko, aj ked zijeme v prenajatom byte. Mozu nas odhlasit z trvaleho pobytu? A po dalsie, chodi nam tam posta, aj teraz cakam rozhodnutie o prijati na VS, ale istosite ju hned zahodi do kosa, tak sa s nou moj manzel pohadal... Hm, neviem co robit. Ale poviem vam, taky oslobodzujuci pocit :)

[zruseny12]

...ja k tomu obleceniu,tiez neviem,ci mala nejake vyhrady,ale ja som sa dost vystredne obliekala,zmenilo sa to az som ochorela...
ale nikdy som nepocula,zeby nieco mala,nejake vyhrady.../mozno poza chrbat/
inak ja som ju strihala- farbila atd.a stale jej bolo malo.../vedela ,ze sijem,petiem,robim vela veci...a stale jej bolo malo.../
som clovek,ktory robi vsetko,co zvladnem dokonca aj muzske prace napr.som davala uz ako 19nast rocna obkladacky do kuchyne a kupelne, ked sme kupili rod.dom vela prace som tam porobila sama,aj teraz pred par rokmi...do bytu,kde sme sa nastahovali pod linku som davala obkladacky/
ja mam skusenost taku,ze cim viac ukazujem,co vsetko viem,tym viac ako keby mi zavidela...ako pisem SKODA RECI...ked raz tomu cloveku nesedim,tak co...a DO ZADKU SA JA NIKOMU NEMIENIM CPAT...ZAOBIDEM SA AJ BEZ NEJ...

dd

heh, mno mne sa uz par krat svokra ponukala, ze mi postrazi malu (minuly rok nam dala permanentku na kupalisko a ze ona ju zatial povozi po meste, kym sa my s manzelom okupeme..), ale ja sa na nu nespolieham a ani mi ju este ani raz nestrazila..radsej si ju dam strazit mojej mamke..ta vie, ako na nu, viem, ze jej neda nic, z coho by ju bolelo brusko, alebo co nemoze(zato svokra sa tot urazila pred mesiacom asi, ze som nedala malej zjest nezrelu ceresnu a kedysi mi ponukala, ze aby som jej dala jest maso s hubami, atd.), to by si v zivote neodpustila, keby jej nejako ublizi..takze kedze mam na vyber, ci moja milujuca mamka, ktora viem, ze by malej nikdy neublizila a dala by za nu zivot a svokra ktorej neverim, tak nie je o com..ale aj tak sa snazim si vzdy pomoct sama, len v surnych pripadoch ju davam strazit mamke..no a co sa tyka mojho oblecenia ci obutia..to svokra nekomentuje..ale ktovie, co si v skutocnosti mysli..