Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

...presne tak DD,ani mne nie je do smiechu,ked si spomeniem na spinu ktoru uz na mna nahadzali,len preto,ze nemaju nic na praci...
tiez som si vedoma toho,ze raz budem SVOKRA-mozno,lebo mne syn hovori,ze tak skoro sa zenit a zakladat si rodinu nebude...a uz teraz bude mat 20rokov v auguste a chodi s jednym dievcatom,a vobec si neviem ani predstavit,aby som to dievca odsudila skor ako by som ho mala spoznat poriadne...
ALE STALE HOVORIM JEDNU VEC,KEBY SOM MALA BYT TAKA SVOKRA AKO SOM MALA JA PRVU SVOKRU A TERAZ DRUHU-HOCI JA JU NEPOVAZUJEM ZA SVOKRU....TAK NECH SA ODOMNA ODSTAHUJU ASPON 1000KM...
JA OSOBNE SI VIEM PRIZNAT CHYBY NA ROZDIEL OD NIEKOHO,KTO JEDEN DEN POVIE TAK A NA DRUHY DEN TO POPRIE... NEVIEM,CO JE NA TOM SMIESNE...MNE SKOR PRIPADA SMIESNE TO,ZE DOSPELA ZENASKA/ALEBO CLOEK/SA NEVIE VYROVNAT S TYM,ZE JEJ SYN SI NIEKOHO NASIEL PRE ZIVOT ATD.VED TO JE NORMALNE PRIRODZENE V ZIVOTE...

dd

mila pani smajlikova, nehnevajte sa, ale mne teda pri tejto teme do smiechu nie je..ked si spomeniem, co vsetko mi svokra povyvadzala, tie jej vyhrazky, kydanie na svojho vlastneho syna a peklo mojim blizkym, ktorych lubim..chut na smiech teda vobec nemam..syna zatial nemame a ak ho raz manzelovi porodim, budem sa odo dna jeho narodenia modlit, aby som nebola taka, ako moja svokra..

:-DDDD

Toto je smiešna téma dievčence,nevesty su ake su a svokry tiež.Zatiaľ svokra nie som,ale určite raz budem a syn začína domov vodiť dievčatá.A ja si začínam všeličo uvedomovať.Pozrite sa na Vašich krásnych sladkých chlapčekov a uvedomte si,že skôr alebo neskor Vám domov donesu nevestu. :-DDDD

dd

Maria, nie je ma za co obdivovat..ale aj tak Ti velmi pekne dakujem..ja som zasa pocula, ze moja svokra mala taku svokru, ako je ona teraz..ale neviem, do akej miery,akurat tolko, ze moja svokra musela drzat jazyk za zubami a ticho sa podriadovat voli svojej svokry..aj meno svojej dcere nemohla dat take, ako chcela, ale take, ako vybrala jej svokra(vraj..pisem len to, co som sa dopocula tak medzi recou od svokrinej mamy, teda Betkinej prababky..)..tak si asi myslela, ked sa Betka narodila, ze aj ja budem poslusne ticho, ako pes a budem skakat, ako si ona zamanie a ze hned manzel pobezi na matriku menit malej meno, lebo jej sa paci ine..ale hold smola, neudialo sa..ja som dcerke davala meno take, ako si vybral manzel, chcela som mu urobit radost, aby bol stastny a mohol sa pysit, ze meno dcerke vybral on :) a ja som spokojna, ze to tak je..inak keby bolo po mojom, tak ja k nej uz nevkrocim po tych vycinoch, co robila..ale je to manzelova mama a nemohla a ani nemozem mu zakazovat, aby tam chodil a ani mu nechcem zakazovat..a Betka je este relativne mala a dost naviazana na mna..takze v podstate s nou musim chodit..ale tusim som manzelovi hovorila, ze ak neprestane vyryvat, resp.este raz bude na mna nieco vytahovat a vykricavat mi, tak ze ma tam uz nedostane..ale ako som pisala, zatial vdaka Bohu je uz vyse pol roka cca ticho, svokra sa tvari strasne milo, milujuco, svato, cukrikovato, ze by jej uz aj clovek uveril, ze je to vsetko v poriadku, ale brzdi ma ta kopa zlych skusenosti..a v podstate sa aj hanbim trocha, lebo poslednu dobu si "hryziem" do jazyka, aby som jej nepovedala svoj nazor na par veci, kvoli comu by sa na mna isto zasa na smrt urazila a zas by kazala manzelovi..

[zruseny12]

DD
ale aj tak ta obdivujem,ze sa s nou stretavas,ja po druhej skusenosti s nou...som povedala NIKDY VIAC...
inak keby som mala citovat ju,tak by tu boli same neslusne slova,ako my nadavala,a to som jej chcela odpustit,a aj tak si zasa zacala...
podobne ako pises ty,aj u nas je to podobne,ona bola niekedy ZLA NEVESTA,PONIZOVALA SVOJU SVOKRU ATD.a teraz sa snazi UROBIT ZO MNA TAKU NEVESTU,AKO BOLA ONA...CHCE TO VSETKO PRENIEST NA MNA...
tiez si odskakavam zle veci,za ktore nemozem...nechce sa mi o tom pisat,len zhruba,vsetko zvaluje na mna,ze ja mozem za vsetko,ked jej syn nieco urobi proti nej/a neuvedomi si,ze je to len medzi nimi,zatahuje ma do vsetkeho,ze ja ho na to nahovaram atd./a pritom to nie je pravda...no ale co uz,ja stale hovorim BOH je mi svedkom,ze to nie je tak...a jej clovek nevysvetli nic...tak naco sa TRAPIT,ja mam dost svojich strosti...ONA JE NA DOCHODKU NEMA,CO ROBIT NUDI SA TAK LEN OHOVARA,ROBI ZLO ATD.JA KED SA NUDIM,TAK ROBIM UZITOCNE VECI...ALE URCITE NEBEHAM PO DEDINE A NEOHOVARAM...
AKO SOM PISALA SKODA RECI...
U NAS JE KRASNY DEN...

jajka001_

cau kekso
myslim ze radanu som naposledy videla v debate s damianom ohladne ockovania, par mesiacov dozadu. bud ju to tu tiez znechutilo alebo zmenila
nick

dd

no ja teda vobec netusim, co s Radanou je..tusim ze som ju videla v nejakej teme pisat, mozno tak februar-marec to mohol byt..ale neviem, v ktorej teme to bolo a odvtedy som na nu asi v ziadnej teme "nenatrafila".. :(

kekso

ahoj jajka, omrzelo ma to tu na tomto fore, chodil dom inam..ale pozeram, ze uz sa to tu trochu skludnilo, i ked to nie je ako za starych cias..ako sa mas?