Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

jajaja295

aj moja sestra ma taku hnusnu svokru a jej povedala,ze neznasa jej deti,ktore su jej vnucata, no uderena na hlavu a preto su neni spolu ani v kontakte a ani sa nenavstevuju

Liana...323

Takéto katolíčky sú najhoršie. V kostole im vymývajú mozgy, ale vďaka nemu sa môžu hrať na sväté. Môžeš rátať s tým, že ti ešte narobí problémy. Ona skrátka vie, že v tebe nemá súpera a môže si s tebou robiť čo chce, lebo to dovolíš a z tohoto omylu ju musíš vyviesť. Poradím ti niečo. Sama si uviedla jej slabú stránku. Kostol. Však choď za farárom, ak je aspoň trochu normálny, musí ťa pochopiť a mohol by sa s ňou porozprávať. Keby to vyšlo, tvoja svokra by sa prepadla od hanby, pravdepodobne by sa ani nezačala chovať normálne, ale už by pochopila, že má v tebe súpera. Musíš zaútočiť, na takéto nič iné nepomáha. Bráň sa, máš svoju hrdosť, úctu, prečo by sa mala k tebo chovať takto. Niečo si v živote dokázala, tak máš na to. Ver, že takéto typy útočia len na bezbranných a ty na nu tak pôsobíš.
Horšie to bude ak ten farár bude totálny sfanatizovaný idiot a nenajde cestu ako ti pomôcť. Potom ti poradím iné. Ale stále platí: Musí pochopiť, že si jej súper, nie obeť.
Veľa šťastia.

[zruseny12]

DD-AHOJ
jasne,ze si na teba pamatam,co by nie...
obcas si na teba spomeniem,aj na RADANU,na NOONAU...
pekny den

lenuliatko

nooo uz som aj tu bola zdrbana ze ja som ta zla ked tak skaredo hovorim o nej lebo ze ziadna svokra nie je taka zla ako tu svoju vykreslujem.
ale to je hlupost lebo ludia vedia byt velmi kruti.
no a teraz som mala chut povedat ze moja svokra je striga :) tak som si ulavila.

jajka001

:)) to mi pripadalo, ako ked sa anonymny alkoholik postavi pred vsetkych a vyhlasi - som alkoholik a liecim sa :D

moja je tiez hrozna len ja s nou aj byvam tak tu neznasanlivost kamuflujeme

inak, aspon tu si z nich srandu mozeme robit nie?

lenuliatko

dd necitala som ani cely tvoj prispevok :d ved uz sa pozname.ale ja chcem prehlasit ze moja svokra je striga :D nic viac len toto.
ale snazim sa stym zit :)

dd

taak..ja sa pridavam do klubu...
mariaa - pamatas si ma? z temy oidipovsky komplex :)..
u nas je to tak, ze dokial sme s manzelom len chodili spolu, tak to bolo ok, to nam nebranila, dokonca manzel bol vtedy uplne mimo z toho, ako sa so mnou svokra vyriecnala, ze to s ani jednou z jeho dvoch predoslych priateliek nerobila..no ako sme oznamili, ze sme sa rozhodli sa zobrat, tak to bolo nieco neskutocne..skoda aj pisat..bola som poohovarana po celej ich rodine, aka som zlatokopka, ze budeme mat cernosske deti(neviem, odkial to nabrala:D, ale nasa dcerka je cely tatino a tvrdia to vsetci ludia, co ich vidia spolu..)..vselico som sa podozvedala, nielen z jej ust, ale aj od jej pribuznych, ktori casom a nasimi cinmi pochopili, ze to bolo otocene proti nam vsetko..vyhovaranie bolo az do svadby, na svadbe poriadne ani neboli(boli chvilu len v kostole na sobasi, asi v polovici odisli, svokra to vraj psych.moc nezvladala, dopoculi sme sa potom tiez vselijake veci..)..medzitym sa strasne tvarila, ze aka je rodinne zalozena a kupovala veci babatku, ktore sme cakali, no aj v den narodenia dcerky a par dni po tom este robila sceny nie len u mojich rodicov, ale aj u svojej vlastnej matky,skoro so vsetkymi sa rozhadala(aj to ani neviem, co vsetko napr.mojim rodicom vykricala..oni mi to nechceli povedat, kedze som bola po porode a neskor to zahovarali tym, ze uz aj zabudli..aj ked som si 100% ista, ze moja maminka to ma cele v pamati, len ma nechce trapit, aj ked si asi neuvedomuje, ze mna uz to tak netrapi, akurat ona je z toho este stale, a aj zostane uplne hotova)..a sceny nie len pred manzelom ale aj na moju adresu pokracovali az do decembra 2008..akurat teraz cca toho pol roka je relativne ticho..aj to relativne, pretoze predo mnou nepovie ani pol slova, vraj sa ma boji, lebo ju stopnem este predtym, nez nieco povie..snazi sa byt mila, zlata, cukrikova, dcerke furt cosi kupuje, kadejake somariny, plysakov uz ma na pol postele..ja sa k nej spravam chladne, akurat jej odpoviem, ked sa ma nieco spyta..chodime k nim, ale je to take onicom..manzela sa vzdy spytam, ci chce tam ist, ci nie, chodim aj ja, dcerka je este relativne mala(2roky)..ked tam manzel chce ist, snazim sa prisposobit, ale len z toho titulu, ze je to jeho matka a dcerkina babka..aj ked, manzel ma na nu svoj nazor a moc pekny nie je..dava mi za pravdu a stoji pri mne(on ju uz ani poriadne nepocuva, vzdy ked zacne tie svoje reci, tak to pusta jednym uchom dnu, druhym von, je tak uz nauceny za tie roky stravene s nou..), chape ma v tomto, ze tam nemam chut chodit, ale v podstate sa jej vyhovuje, len aby bol klud a nemuseli sa pocuvat opat tie jej vylevy, ako ju strasne nenavidime, co vsetko pre nas ona robi a odsiera (s prepacenim) si vsetko zle a kazdy jej ublizuje a ona je chuderka ta svata svatica..snazim sa to uz neriesit a nerozculovat sa..skodi to nielen krase :D, ale predovsetkym zdraviu :)..

tinka228

baby ani neviete, ako sa mi "uľavilo" že nie som jediná.
ja so svokrovcami nekomunikujem už vyše 1,5 roka. kým sme spolu s mužom ešte len chodili tak sme sa všetci pretvarovali (ja som už vtedy vycítila, že ma nemá rada, aj keď muž mi to stále vyhováral). po piatich rokoch chodenia sme sa osamostatnili a kúpili si byt. mierne nezhody začali už vtedy. po roku spoločného bývania sme sa vzali a zase prišli problémy kvôli svadbe. a ďalší rok na to sa nám narodil syn. a tým to celé zhaslo. kvôli jej sprostému telefonátu. mohla držať jazyk za zubami a pretvarovali by sme sa do dnes. strašne nám to zasiahlo do manželstva. manžel sa veľmi zmenil, aj keď dodnes stojí pri mne. lenže sa oveľa viac hádame a všetko pramení z toho že sa nestýkame s jeho rodičmi (on občas zájde za otcom, ale mame sa radšej vyhýba). keby som mohla vrátiť čas tak by som vtedy konala úplne inak. práve kvôli tomu ako to negatívne dopadlo na naše manželstvo.
a viete čoho sa hrozne bojím? aj ja mám syna a raz budem mať nevestu. hoci má malý ešte len 22 mesiacov už teraz mám obavy z toho ako s tou dievčinou budem vychádzať. aj moja svokra sa so svojou svokrou roky nestýka. a vždy mi vravela, že ona toto so svojou nevestou zažiť nechce a aha kde sme skončili. normálne mám obavy že sme nejaká zakliata rodina.

syslik555

nevesta: z toho si absolutne nic nerob proste istym ludom nikdy nevyhovies. Bud sama sebou a tes sa ze mas milujuceho manzela ved nezijes so svokrou ale s nim:)
Ale viem ako to vie ranit ... ja mam sice este len priatela ale dnes jeho starka pustila hlasku ze ma pre neho novu priatelku pani doktorku tak vidis nie si sama :D