Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
katty...bud rada ze ziadnu nemas. a nechce sa mi o tom. fakt ma vytocila.
zlú svokru treba rýchlo vyprevadiť z domu preč:D
jajka, čo sa stalo? svokry svokry, porozprávaj mi o tom:)
tak ja mam nastastie neuveritelne zlatu svokru... naozaj nam pomaha ako sa da a je ku mne strasne dobra a to dokonca ani varit neviem! :) vzala si aj dva tyzdne dovolenku ked som mala vazne zdravotne problemy a starala sa o mna aby manzel nemusel vynechavat skolu...
no zato moja stara mama, svokra mojej maminy, tak ta s nami nikdy nekomunikovala, neznasa dokonca este aj mna, neprisla mi na vlastnu svadbu a dodnes vycita tatinova ze sa vzali... chapete, viac ako 30rocna zalezitost a ona sa sprava takto...
koho dnes nasrala svokra? okrem mna
jaaaaaaj....verim ze ja nikdy nebude zla svokra :D :D prisaham ze nebudem.
mojej svokre vadia aj moje zaclony a aj servitky na stole pri obede.
tak to je fajn, ak sa to lepsi :), drzim prsty..my pomaly zijeme..ako inak :)..Betka rastie, svokra stale obcas povycina(aj ked nie predo mnou, uz to schytava vsetko len chudak manzel, kedze ja mam tu drzost sa ozvat a povedat jej svoj nazor, tak sa ma vraj boji) a tak nam to ubieha zo dna na den :)..
oprava-lepsi
DD
mam sa podla toho ako sluzi zdravie.../ale podla vysledkov sa to lespi/
ty ako?
:D no, dost dolezity fakt som tiez zabudla..aj moja svokra chodi do kostola..aj ja chodim, som veriaca, manzel tiez..jednu nedelu ma tak vytocilo..sme boli u svokrovcov a dcerka sa nam rano skorej zobudila..tak som po ranajkach kukla na manzela a povedala som mu, ze by sme mohli ist na skorsiu omsu do vedlajsieho mestecka(svokra to pocula..ona chodieva v ich dedine na neskorsiu omsu)..tak sme sa schytili, sli sa obliect a ze ideme..no a ako sme vychadzali von z dveri na dvor k autu, hadajte koho som zbadala obleceneho..svokricku..vyfintena, nahodena, vyvonavkovana, nachystana do kostola..pravdaze musela ist tam, kde my, len sla o par minut neskor..v kostole som len cakala, ze nas bude hladat a bude si musiet k nam prist sadnut..aj postavala asi 3-4min.vo vchodovych dverach do kostola, ale nakoniec si sla sadnut uplne na opacny koniec kostola..a toto spravanie takisto doverne poznam na priklade mojej mamky..ta uz skoro 30 rokov poslusne drzi jazyk za zubami a trpi vyciny nasej starkej, svojej svokry..a este ju aj vola mamicka..chyba je ale v tom, ze ona to stale riesi, trapi sa tym..
Mariaa - aj ja si obcas pospominam :) ako sa mas?
ahojte baby. ja sice este nemam svokru ale chcem vam povedat ze nemyslite si ze zvysok rodiny a vase deti to nevidia a nevycitia, ked budu starsie tak k tym svojim babkam- vasim svokram budu mat chladny vztah ak vobec nejaky budu mat. Ja mam babku taku riadnu bosorku. Ako sa spravala k mojej mame viem iba z rozpravania, lebo som bola este mala, no po rokoch sa asi konecne zmierila s tym ze je to jej nevesta a uz nevyskakuje a myslim ze ju respektuje a moja mama to uz neriesi ani a chvalabohu byvame dost daleko. No ked vidim ako sa sprava k svojej druhej neveste- mojej tete to je otras. Navyse byvaju vedla seba. Deti hucka proti nej, ohovara ju, teta mala az zdravotne problemy podla mna z nervov. Mojho oca to podla mna mrzi ze ake mame vztahy ale myslim ze po rokoch uz to tiez neriesi. Ale obcas pride od nej riadne nasraty, lebo ona sa furt stazuje na tu svoju druhu nevestu a stale je nejaky problem.Pritom teta je strasne zlata, mila, vzdelana zena, mam ju velmi rada, ovela radsej ako babku. K svojej babke nemam vztah skoro ziadny. Ani neviem o com sa s nou mam rozpravat ked tam pridem. Ved ona dokopy ani o mojom zivote nic nevie.Myslim ze jej vela inteligencie nebolo nadelene. Je falosna, povrchna ale hlavne ze do kostola chodi.