Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Ako sa mas?U nas vsetko po starom.Som rada,ze si sa tu objavil. :-D
Ahoj kekso.Ty si prizrak,alebo si tu naozaj :-DDDD
ma podrzte, radana..zijes?..ako citam, tak ano..o Tebe som nepocul od Vianoc..o to ma viac tesi, ze si ziva a zdrava :-)
Dik dd,napodobne :-D
Tak vela stastia dd. :-D
dd,vsak prave preto dufam,ze ta tvoja to mysli uprimne a ze sa spamatala,ze predtym konala zle.
Radana to dufam aj ja, lebo keby raz urobi svokra nieco take, ako ta Tvoja Tebe, tak koniec, zbalim vsetky veci, co sme od nej kedy dostali a donesiem jej to naspat a stahujem sa v momente minimalne aj s Betkou z jej bytu, aj keby pod most(kam by sme iste nesli, lebo verim, ze by sa nasiel nie jeden clovek z rodiny, ktory by nam chcel pomoct) a viac by o vnucke a ani mne ani nepocula..to by ma fakt ze dorazilo, keby este aj "ciarky", ze kolko coho Betke nakupila, na mna vytiahne..to uz by bol posledny uder kladivom po hlavicke klinca, ktory by prebila na opacnu stranu laty..
Vies,mozno to naozaj nemysli v zlom,len sa tesi,ze moze Betke nieco kupit,uz ked to tak na zaciatku pokaslala.My sme mali trosku iny problem.Ked aj babka mojim detom predtym este davno kupila hocijaku drobnost,vsetko si znacila ciarkami a v prihodnej chvili vytiahla proti nam.Nechapala,ze nikto sa jej o to neprosil a nechapala ani to,ze ako babka by to mala robit pre svoje vnucata z lasky.Mna by to aspon tesilo,ze hocijakou drobnostou tomu svojmu vnucatu urobim radost a rozziarim ocka.Tak som jej toto "sponzorstvo" stopla a casom aj sama pochopila,ze na to nie sme odkazani a takto to nema vyznam.Aj decka casom pochopili,o co jej ide a zacali same odmietat co i len keksik od nej.Bolo mi z toho jej vztahu k vnucatam nanic,najprv som sa to snazila zmenit,ale casom som zistila,ze to nema vyznam.Takze dufam,ze tvoja svokra taketo dovody nema a naozaj chce urobit Betke radost a v podstate aj sebe,ked vidi,ze darcek od nej malicku potesil.