Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

No tak to je naozaj zaujimave.Ako cely tvorca,teda autor.Ja som to necitala,jednak som nemala casu,ale ani chuti.A teraz vidim,ze som o nic neprisla.Ale tak o vitamine C sa mi naozaj bavit nechce.

radana

Ja som sem nakukla tak raz tyzdenne,niekedy ani to nie.Sice ani teraz nemam toho casu cez den vela,ale vecer sa najde.Dnes sme mali behacky este s dvomi susedkami ohladne peticie,co sa tyka zateplovania nasho baraku.Kym sme vsetkych obehali a povysvetlovali,tak to aj trvalo.Ale tak ukol splnen. :-D

kekso

Pre zaujimavost citujem:

Kniha sa v žiadnom prípade nesmie chápať ako lekárske odporúčanie!
Knihu som tvoril v snahe pomôcť, s nádejou, že bude užitočná. Venoval som jej veľa času, pokúsil som sa zhrnúť najdôležitejšie publikované informácie.
Nič z toho som nevymyslel, ale ani neodskúšal. Jednotlivé tvrdenia uvádzam „ako sú“; mnohé z nich predstavujú iba názory, hypotézy a skúsenosti ich autorov, ktoré nemusia byť v súlade s oficiálne uznávanými paradigmami, ani s prevládajúcim vedeckým názorom! Knihu treba brať iba ako zdroj inšpirácie a referencií pre ďalšie štúdium.
Neberiem žiadnu zodpovednosť za správnosť, pravdivosť, ani za dôsledky použitia týchto informácií!
Uvedené postupy sa považujú za experimentálne!
Väčšina z nich (žiaľ) nebola skúmaná oficiálnymi štúdiami.

kekso

o tom cecku ani nehovor, lebo dal som si namahu a precital som si damianovu doporucenu literaturu, no a zistil som, ze je to fakt samanizmus

kekso

tak raz - dva razy za mesiac som sa sem pozrel, ale najprv nefungovalo vyhladavanie, a sice teraz funguje, ale je na dve veci..no nie a nie Ta tu zahliadnut

radana

Hhhh,kekso,zla burina nevyhynie.Len som mala menej casu,sem-tam som nieco precitala a isla dalej.Uz ma nebavili tie odrhovacky s megadavkami vitaminu C.

kekso

ani nevies, ako dlho som uvazoval, ci Ti napisat mail..len nejaka pravdepodobne nicim nepodlozena obava ma stale brzdila

radana

Tak to sa mas potom lepsie ako ja.Ja sa mam dobre,takze podla stupnice na 3. :-D Stale nejake starosti a behacky.Ale tak ked sa chce,vsetko sa da.Som rada,ze sa zase po dlhej dobe "vidime" :-DDDDD

kekso

prepac radanka blbne mi hardware na nete..tak az teraz sa mi to nejako podarilo..ako sa mam?..chvalitebne..teda na dvojku:-)