Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
tak,tak je lepsie UPOZORNIT do predu ako ich prekvapit a byt prekvapeny:0))))
ano RADANA normalne rucne,sak co myslis,ze ho miesim 3hod.iba10min.a dost...chcela som kupit pekaren,ale stale do toho nieco pride a tak som sa rozhodla,ze budem piect rucne...
dam do plynoveho sporaka...a normalne mam chlieb upeceny...
ja robim klasicky,prave koli sebe,ze nemozem vselijake veci jest...len to zabera vela casu....
Ja som to este neskusala,vzdy len nafacem ingrediencie do pekarne,teda najradsej mam uz tie pripravene zmesy na chlieb,nastavim domacu pekaren a je to.To potom davas normalne piect do truby do sporaka?
Maria,ty peces chlieb rucne?Akoze normalne rucne vymiesis cesto....
No vidis,ze to este zvladnes vyliezt na strom a ty ze nie... :-D
Nevesta dala na neho pozor :-D Ved ked sme sa chystali uz domov,tak sme im dali s predtihom vediet,aby stihli poupratovat po sebe a muz sa smial,ze im dava fora aj na to,nech ponahadzuju opadanu omietku...ved clovek nikdy nevie,co sa tu cely tyzden dialo :-D
NO,CO MUSIM SI POMOCT SAMA...:0)))
Tak to je potom skoda,mozno by ti pomohol vytepcit sa niekde na strom ,keby vas nahanal diviak :-DDDD
tazko sa stretneme,lebo ja som viac na vychod...
u nas je tiez vsetko po starom,ani sa neoplati o tom pisat,len, ze bol druh doma,koli krize...a teraz v nedelu uz siel do CZ,tak to je akurat nove,inak nic nove nemam.../OKREM TYCH MOJICH STALYCH PROBL./
a co nevesta splnila si povinnosti,dala POZOR na syna?:0))))
nevadi,sak nemozes sediet stale pri PC,aj ja som varila obed- piekla chlieb,dcera mi ho zamiasila,tak som zvedava na vysledok,este sa chladi...tak ho nemozem rozkrojit...
bola si utracat peniazky?:0))))
to je dobre,ze sa mas pk,presne ako pises,ked je dobre NASTAVENA LIECBA,DA SA VSETKO ZVLADNUT/KED UZ NIE JE PRE CLOVEKA NESKORO/
ja som sa vcera rozpravala s jednou znamou,jej brat je velmi chory,nieco s pecenou...a ze lekari sa cuduju,ze este zije...ze s takou diag.ako on ma uz by mal byt davno mrtvi,ale ze vraj pije caje,mama mu robi-odstavuje cviklu atd.
tak urcite mu aj toto VELMI POMAHA...
u nas sa tiez ochladilo,ale nie nejak rapidne,vcera prsalo...dnes uz vykukuje slniecko...
Inac je u nas vsetko po starom.Manzelovi sa skoncila dovolenka a synovi sa tento tyzden uz tiez konci celozavodna dovo.Manzel ide v septembri na dva tyzdne na rekreaciu do Tatier z roboty,lebo robi v skodlivom prostredi,tak neviem,kde to presne byvas,ale mozno sa tam aj stretnete :-DDDD ,ked bude chodit na prechadzky.Ved nech si od nas troska aj oddychne.