Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Trosku som sa odmlcala,boli sme s malym cavargovat v meste :-D Ja sa mam dobre Maria,dik za opytanie.Ano,mam astmu,ale vdaka tomu,ze mam dobre nastavenu liecbu,tak si vediem plnohodnotny zivot.Prave pred dvoma tyzdnami som bola po pol roku u plucnej na kontrolu,tak je to ok,aj spirometriu mam ok.Jasne,ze sa takym vacsim horucavam vyhybam,najhorsie je,ked je dusno a ani vetrik nezafuka :-( U nas sa teraz troska ochladilo a posledne dni aj pofukuje vetrik,takze sa to da :-D
inak ako sa ty mas?lebo ty mas tusim astmu,a tie horucavi pre teba nic moc...ze?
ano,len musim pockat,lebo lekarka ma dovolenku...
Prave preto som to myslela,ze radsej si zajdi aj na to infekcne,aj ked viem,ze komu by sa chcelo behat po lekaroch.Ale ked si s tym mala po tak dlhej dobe problem,urcite by si to nemala nechat tak. :-(
ja som na to prisla po necelych 14 dnoch-PO VYBRATI KLIESTA...ze sa mi to zacervenalo...len nahodou...ale uz som sa citila,dost taka nesvoja atd.a aj som hovorila druhovi,ze sa zo mnou nieco deje atd.ale na kliesta som si ani nespomenula.../LEBO SOM TO MALA TAK NA STEHNE ZO ZADU NAD KOLENOM/
jasne,ze si dam na to pozor...uz som si precitala nejake veci,a hlavne budem teraz poriadne OPATRNA...
ved pamatas,pred tvojou dovolenkou ako sme sa bavili o kliestoch,tak to vtedy som ho chytila...
takze zasa som nasadila B-VIT.A NEVIEM CI SI NEKUPIM AJ REPELENT,ALE NIE NA TELO,ALE NA ODEV BUDEM DAVAT...
Maria-tak to s tym kliestom je velmi neprijemna vec.Prave teraz,jak som bola na lieky u lekarky som nenormalne dlho cakala a podozvedala sa rozne pribehy a problemy ludi.Jedna pani tam prave prisla kvoli svojej dcere,ze uz nevedia co robit,lebo ze mala pred rokom kliesta.Dosla na to az druhy den pri telke,ze ho ma,lebo si na krizoch nahmatala spolu s nim aj taku tvrdu hrcku.Robili jej vysetrenia a ze nemala ziadne zvysene borelie ani nic,tak to nechali tak.Az po roku sa jej to zacalo prejavovat,az sa to dostalo do takeho stadia,ze je cela paralyzovana,nevie sa vobec hybat,ma ochabnute svalstvo,proste vsetko jej odumiera.Takze urcite to nepodcenuj Maria. :-(
AHOJ DD
tak ja ta nechcem strasit,ale aj VREDY nie je ziadna vyhra,ze vraj je to tiez dost vazne,lebo vred moze poskodit natolko zaludok,ze moze prederavit zaludok,obsah zaludka sa moze dostat do tela,krvi atd.a to moze byt velky problem,takze NEPODCENUJTE TO/hlavne ta nechcem nastrasit,len aby ste to nepodcenili/
tak ja som nikdy nemala problem,bola som vzdy stihla,len v tehotenstve napr.pri prvom som pribrala dost...druhe tehot.som bola akurat aj lekar-zensky mi povedal,ze priberam UKAZKOVO.../no ale to som sa namakala v tehotenstve...na zahrade,doma sme prerabali atd.ale bolo to aj dobre-ten pohyb,lebo som mala aj velmi lahky porod,porodila som doma a bola to chvilka/
MOMENTALNE MAM VAHU STALE ROVNAKU,A SOM S NOU SPOKOJNA...
aj to,ze som PORODILA DOMA...sa otocilo proti mne,KAZDY V NEMOCNICI MA CHVALIL A CHODIL POSERAT AKA SOM SIKOVNA,ZE SOM PORODILA DOMA.....LEN DRUHOVA MATKA...MA NAZVALA TAKYM SLOVOM,ZE SA HNABIM TO TU NAPISAT...
takze preto stale teraz hovorim,ze clovek-NEVESTA moze urobit aj nemozne a aj tak,ked raz SVOKRA,JE BESTIA TAK JE BESTIA A NIKDY SA NEZMENI...
ved kolko zien porodilo uz v aute,vo vytahu atd.a preto musia byt .......
uplne nad tym sa zastavuje rozum,co ta BESTIA MI UZ POVYVADZALA...
A TO ESTE SI NECITALA LIST,CO MI NAPISALA...
AHOJ RADANA
tak neviem ci mi pomohli,lebo mi zobrali hned aj krv a vysledky boli ok,nebola potvrdena BORRELIA.../ale urcite mi poskodili na zaludok a pecen,lebo mam teraz problem,sak som pisala/
ale lekarka povedala,ze ma moze poslat este aj na INFEKCNE,len teraz ma dovolenku,tak neviem este uvidim ako bude.../nechce sa mi moc behat po lekarov,ale ked to bude treba.../
mala som 7cm cerveny flek-kruh okolo miesta skade som vybrala kliesta...mala som to take tvrde opuchnute...
tak mi predpisala ANT.
10.8.som mala ist na kontrolu,ale kedze sa BORR.nepotvrdila tak nemusim,lekarka mi povedala,ze nie je to nutne,tak pojdem az za svojou lekar,lebo ta co mi to hovorila,zastupovala moju lekarku-ta ma dovolenku/
tak neviem,co bude dalej...
Ahojte vospolok :-D
Kekso-mohol by si sem zabludit aj castejsie,aspon by sme cosi popisali.Ako sa mas?Ako prazdninujes? :-DDDDD
Maria-pomohli ti tie atb kvoli tomu kliestovi?Mam kamosku,co ma s tym uz roky problem,kazdy pol rok chodi na krv,ci nema zvysene borelie.Ale to dufam nie je tvoj pripad.:-(
Dd-takze idete na svadbu?Tak dufam,ze malu ustriehnes,ale tak u deti nie je nic neobvykle,ze spadnu a maju osuchane kolienko.Minule,jak som si bola pre lieky u lekarky,bola tam jedna starsia pani a ta mala rozbity cely nos a este aj celo.Proste tam mala jednu velikansku chrastu cez cely nos.A kazdy sa jej pytal,ze co sa jej stalo-tak ze spadla na bicykli.Kto vie,co este nas caka v buducnosti :-DDDD
Vcera sme boli v tom Tescu a veru sme tam aj my pominali-muz si tam kupil rifle,mikinu,malemu sme pokupili teplaky a tricka a botasky a potom uz aj nejake skolske veci-take tie farebne papiere,vykresy,lepidlo,farbicky..Jasne,ze cestou domov sme zastavili natankovat na shellke,maly tam teraz rad chodi,lebo za 25 litrov benzinu mu tam dokupujeme za 3 eurace futbalovu loptu taku cervenu s napisom shell.Odkedy plati akcia,chodime len tam.Uz ich ma doma sedem a velmi sa tesi,ze si ich bude bravat do skoly a budu tam s nimi hravat fotbal,lebo ze v skole maju len take uz znicene.Doma sa ich nemozeme ani dotknut,lebo ze to musi mat nove do skoly.Tak este aj na vychod jak sme isli si bral z domu svoju fotbalku taku sedu a pri tom sme po ceste tiez tri krat tankovali a to sme vzali dve futbalky a jeden ruksak.Takze tak s tym nasim synom :-D Inac makaci u nas prave dnes davaju dole schody s takym nakladnym autom s mechanickou rukou ich vytrhavaju,v podstate tam boli predtym len tak poskladane ako skladacka z dvoch kusov.Este dobre,ze mame zadny vchod uz pojazdny,lebo by sme z predneho vchodu nacvicovali skoky do dialky :-DDD
Ahoj RADANA, chcem Ta pozdravit, a ospravedlnit sa...Zabludil som sem nahodou..Takze zatial..