Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
AHOJ RADANA
tak to mas pravdu,ze vtedy clovek dokaze aj nemozne:0))))
ja som niekedy tieto veci ovladala,ked sme plnili odznak zdatnosti atd.nebolo problem...po stromoch som liezla,ale nejak sa to zmenilo ked som ochorela,vyhybam sa vysokam...mozno je to sposobene tym,ze varuju ludi,ktory maju krehke kosti,ze si maju davat pozor na pady koli ZLOMENINAM/lebo sa tazko hoja zlomeniny u takych ludi...TAK SOM OPATRNEJSIA/
takze maly sa vysantil...
Maria,o tom nepochybuj,ze ci by si to zvladla.Keby sa pri tebe objavil diviak,sama by si sa zrejme cudovala,ze by si tam vyletela ako rychla strela,clovek by ani nevedel ako a bol by na samom vrchu.U nas vsetko po starom.Dnes sme boli na lieky aj pre mna aj pre syna a stihli sme aj ocnu kontrolu po pol roku.Maly,ten tam u dedka majstroval,aj si pribuchol prst,tak ho ma kus zacerneny.Robil s dedkom hrable :-D Ked sme mali chvilku cas,tak sme si s nim kopali loptu a najradsej hra bekbinton.Zaznamenali sme tam nenormalne straty kosikov.Vsetko letelo do potoka a odplavila ich voda. :-D Sem-tam miesto kosika letela aj raketa-to ked si pomylil,ze namiesto aby odpalil kosik,odpalil raketu.Potom bol u muzovej sesternice par krat na koniku,boli pozerat kravicky,teliatka...No najradsej hadzal svokrovmu psikovi plastovu flasu a spolu s nou hrali futbal.To sa mu velmi pacilo. :-DDD
RADANA
tak o stromi by nebola nudza,horsie by bolo ci by som to este zvladla,vyliezt na strom:0))))
aspon ste nevysli z cviku,na dovolenke...
inka co porabas doma?ako sa ma maly?aj on vam urcite pomahal,nie?
Ahojte.Maria,s tym diviakom to nie je ziadna vyhra.To aby si mala oci na stopkach,ze na ktory strom sa vyteperit,aby si sa pred nim uchranila.A najhorsie je,ked maju mlade,vtedy su velmi agresivne.Brrrrrrrrrrr. Dd,prave o to nam islo,ze svokor si uz vela veci nevie porobit sam,tak sme mu chceli trosku aj pomoct,no a nakonec to dopadlo tak,ako to dopadlo.Ale tak s tym nic nenarobime.
DD
tak,zatial som ho nestretla ani ja...ani nestretnem si myslim...
skor mame stastie na SRNY a DIVIAKOV je u nas dost,lebo je nenormalne po nich poryto po lese,ale osobne nebola ta cest este DIVIAKA stretnut...
pekny den ti prajem aj BETKE...
Radana - tak to teda Ste si uzili pracovnu dovolenku..ale aj to niekedy treba..ja som teraz velakrat aj rada, ked prideme k mojim rodicom, ze mozem mamine pomoct..ma toho teraz velmi vela..starat sa o obe moje starke a este aj ta bliziaca sa bratova svadba..
Maria - fuuha, ja keby medveda stretnem v lese, tak tam uz asi nikdy nevkrocim :D..dost sa bojim..raz ma skoro "nabrala" lan, ked sme boli s brachom na hubach :D, tak mozno preto..
malickasom - tak to uz mate asi viac-menej isto..ked povedal Tvoj priatel, ze ju tam nechce..a ked je to jeho brat, tak neviem, ale ja by som v Tvojej situacii manzela nechala, nech si to so surodencom vybavi sam, ale v kazdom pripade by som stala pri manzelovi..je to smutne, ze sa vztahy v rodine takto kazia.co ma rodina pri sebe stat, pomahat si a podrzat sa, tak sa rozhadava kvoli jednej osobe :(.zelam Vam vsetko dobre!
MALICKASOM
tak to je uz na vas ako sa rozhodnete...
AHOJ RADANA
mozes 3x hadat,co sa mi stalo v lese...ale budem aj nadalej do neho chodit...
MEDVEDOV sa nebojim:0))))/A NAJBLIZSIE KED POJDEM DO LESA TAK NEJAKEHO STRETNEM:0))))/...mame tam inu HAVAD...
tak aspon ste dovolenku stravili uzitocne...ale aj to sa rata,nie...boli ste trochu prec z domu...
Ahojte.Maria,presne tak,na dovolenke,som si dovolovala :-D Bola to skor pracovna dovolenka,ale co uz :-) Chodis este do lesa?Nebojis sa medvedov?Ja mam prechadzky po lese velmi rada,no nateraz sme si ich prave z dovodov,ze sme chceli trosku aj svokrovi pomoct neuzili :-( Co sa tyka makacov na panelaku,je to nejak na bode mrazu.Teraz nam menili vchodove dvere,ale nejak to ani nateraz nevnimam,lebo vacsinu casu sme na zahrade,mame tam roboty vyse hlavy.A vy,ako sa mate?
inak ja som sa troska zle vyjadrila, to je brat mojho priatela, ale ved to je v podstate jedno. Priatel mi povedal ze ju tam nechce. Uz sme sa s nim rozpravali o tom ze aky ma problem a podla neho ziadny a odmietal riesit tuto temu. bohuzial s nim sa stretavame velmi casto. Ked je sam je normalny, ked je s nou je divny. S nim vychadzame dobre. Inak raz ked som ju poslala do certa sa k tomu ani nevyjadril, dokonca bol ku mne vtedy nejako mimoriadne mily... neviem ako mu to oznamime ze je nezelana osoba, ale mame este casu dost rozmyslat... inak z rodiny ju tusim nikto nema rad lebo sa sprava ako sa sprava...