Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Maria-a ty kde si zmizla?Urcite si uz pochutnavas na tom vonavom chlebiku :-DDDDD
Dd-ved oni vedia aj na tych cerpackach na co lakat.Nas maly aj cestou na vychod vyhladaval shellky.Nedajboze natankovat niekde inde.Tak sme to vzdy tak riesili,ze netankujeme plnu nadrz,ale vzdy len nieco nad tych 25 litrov benzinu,aby potom nebol problem s dotankovanim.
Hovoris,ze same svadby vas cakaju.Tak ked tam budete tancovat,tak si aj na nas spomen a zaspievaj si jak v tej rozpravke MADAGASKAR-JA TAK RAD TRSAM,TRSAM..... :-D
ahojte :)
Radana - no ideme veru na svadbu..aj sa troska tesime, dufam, ze si ju aj uzijeme, ked sme si vlastnu poriadne neuzili..a v oktobri nas caka dalsia :D..manzelov kamarat sa zeni, co nam bol za svedka :) takze aj tam pojdeme..a lopty na shellke tiez pozname :D my netankujeme tak casto, ale minule ked sme tankovali, tak Betka tiez zazrela tu loptu a stale len prosikala loptu loptu, Betka chcela loptu, tatinko kupi..tak manzel kupil, ale nenafukanu, ze ju doma nafukame..lenze na tom obale sme nenasli normalne napisany tlak, na aky sa ma nafukat, tak ju manzel nafukal len tak od oka..neviem, ci bola tyzden nafukana a praskli jej sviky..potom sme zistili, ze bola asi mierne pretlakovana..no a minuly tyzden v piatok sme tiez boli tankovat a co opat Betka zbadala - no predsa loptu :D, tak cely cas, odkedy sme prisli na cerpacku az kym jej ju manzel nedal do ruky "otravovala" ze chce loptu :D..bola z nej potom celu cestu k mojim rodicom pomaly hotova :D..a co je najlepsie, ze ako sme v nedelu od nich odchadzali, tak sme tam milu loptu zabudli :D..ale vsak doma ma take male lopticky, 5ich tusim ma a este z tesca take to vrecko so 100 plast.loptickami..takze ma toho pozehnane :D..
Maria - ja viem, ze aj vredy nie su vyhra a najradsej by som bola, keby maminka nemala ziadne problemy!ale bohuzial..zostava ozaj len dufat, ze to nic vazne nebude a coskoro bude opat fit..
No to kvoli krize mal aj moj manzel omnoho viacej volna a isiel do minusu do flexikonta.Ja by som bola najradsej,keby sme mohli byt spolu stale.Proste sa s manzelom velmi dobre doplname a citime sa spolu fajn. :-D Ale tak aj do roboty sa chodit musi,lebo korunky nam nepadaju dole z neba.
MOZNO RAZ BUDE AJ PEKARNA...tak uz dlho takto sme same,len teraz koli krize bol doma dlhsie...
aj tak si nemozem robit,co chcem...:0((((
Takze kocur nie je doma a mysi maju fraj :-D Same dve s dcerou gazdujete.Takto rucne je s tym chlebom vela roboty.Ale tak iniciative sa medze nekladu :-)
tiez nebudem piect uz kazdy den,ale ked bol druh doma,tak som piekla,lebo bral si aj do prace,aj syn bol doma,chlieb isiel rychlo...teraz sme iba dve,ja a dcera...tak zamiesila z 1kg,ale 1/2kg som dala do chladnicky a z 1/2 kg som upiekla chlieb...
este by som chcela kupit PLECH NA BEGATY...
jasne,pecies podla potreby...
vona ked sa pecie chleba ja fakt velmi prijemna...mi mame nedaleko panelaku pekaren/uz nefunguje/ale ked fungovala a sli sme okolo vecer na prechadzku,tak vona sa sirila,ze az tiekli slinky...
ja kupujm aj z LIDLU,RAZNY ALEBO KMIN.ale to len na topinky,lebo domaci nie je dobry na topinky/je taky hruby tvrdy ked sa upece v topink.a topinky su tiez velmi dobre,rada ich mam oblozene,zeleninou atd.
riadu vela nemam,ale casu vela zaberie...
lebo ja ho zamiesim v jednej nadobe,vykysne za 1hod.potom cesto rozdelim na dva polov.a dam ich do mysiek na vykysnutie a potom uz len 1hod.peciem...
Ale nepeciem kazdy den chlieb,vycsinou vtedy,ked sa nenajde nikto dobrovolne,kto by zabehol do obchodu na cerstve,alebo ked su sviatky,tak nenakupujem toho do bludu,radsej si kazdy den upeciem cerstvy,alebo ked poobede zistim,ze mame malo peciva tak zapnem pekaren a chlebik si aj na vecer upecieme.
Ved prave,ze keby si mala pekaren,mala by si to bez neporiadku a bez roboty.Ja ta chapem,ze najlepsie je doma si upiect chlebik,aky ti najlepsie vyhovuje..Ved prave preto sme my pekaren kupovali a uz v nej nejaky rok a pol pekavam chlebik.Mnam.Najradsej mam,ked nastavim pekaren na rano trebars na siedmu a rano sa uz budime na vonu chlebika. :-D