Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

Maria - vsak isto preto doktorka kazala mamke na tu hadicku..ci tam nema nejaky zapal alebo co..ked to bude ten vred, tak to je este zrejme ten "lepsi" pripad..aj ked ani to nie je ziadna vyhra..
my sa mame celkom fajn, akurat pred chvilkou som sa dozvedela, ze zajtra pride sestra k nam na noc, na take malinkate "prazdniny", tak to sa bude isto Betka velmi tesit :).inak sa jej uz cestna lisaj hoji :D..len dufam, ze ju nejako ustriehnem este ten tyzden a pol, aby nebola dobita ako partizan na bratovej svadbe..
a vies co?ja si preto kupujem na seba uzucke rifle, aj ked su natahovacie :D..lebo viem, ze uz viacej nemozem a nechcem pribrat :D..maminka mi to presne povedala, ze po porode aby som si obliekala co najuzsie veci..lebo ze ked si dam sirsie a natahovacie, tak ze sa mi bude zdat, ze som stale rovnaka, aj ked budem priberat...a je to tak, teraz som asi nejake to kilecko pribrala, tak to na sebe velmi dobre vidim..

[zruseny12]

RADANA
ja som ich brala koli KLIESTU...tie ANT.

a vies RADANA o tom,ze KAVA roztahuje PLUCA...?
no ja uz som toho tolko popisala o tej hadicke...nie je to nic prijemne,ale ak to pomoze,clovek to musi zvladnut,niekedy to moze ZACHRANIT AJ ZIVOT...su aj horsie veci v zivote...
DD
ja som vcera bola v cinaku,a videla som tam topanky pomaly za 300sk a ja som take pred asi dvoma rokmi kupila vo vypredaji za 80sk....poriadny rozdiel...a su presne take iste...
velmi dobre sa nosia,take lahucke...
oblecenia je neurekom vsade...len keby aj roboty tolko bolo...a co mala?ako sa ma?
my mame pokoj,lebo stale mame rovnaku vahu ja -aj druh...ale jeden cas,ja som dost pribrala,to bolo prave vtedy ked som bola najviac chora,lepilo sa to na mna,ani neviem preco,ked creva nefungovali...este dobre,ze tie natahovacie ryfle existuju,lebo stale boli na mna dobre,keby mi nebola kamaratka povedala,ze som silna,ani si toho nevsimnem...az ked ma na to upozornila,tak som si vsimla,ze som dost pribrala...

dd

Radana, Maria - dakujem, dufam aj ja, ze to dobre dopadne a bude to "len" ten vred...nech to nie je nic vazne, nechcem si to ani len predstavit..
no a v tescu sme veru cosi utratili..ale co uz..Betka rastie hlavne do vysky a treba jej nejake tie veci..no a manzel narastol troska do sirky..ale on kupoval tie nohavice tiez v akcii, tusim vravel, ze nejak 3 ci 4 eura stali jedny tie nohavice..a on ine moc nenosi, len take tie klasicke "tesilaky", obleky, kosele :D..obcas este nejake to tricko a kratasy(ked je teplo) a co ma take natahovacie rifle, tak tie niekedy oblecie..ale to len velmi sporadicky..tot pred 2mi rokmi tam v tescu kupil take lanove nohavice, tiez to mali vtedy v akcii, tusim tiez tak stali 100sk a to si nevedel vynachvalit!len uz ich odvtedy tam nevidel :(..ale keby ich tam najdeme, isto mu nakazem, nech by si aj stvoro kupil, lebo sa mu vyborne nosili cez leto, boli take vzdusne, tenke..

radana

MARIA-po pravde aj mne predpisala lekarka antibiotika,lebo ma bolelo hrdlo a podla nej som ho mala cele zahnisane-zistila to,ked som si bola pre lieky na astmu a chcela mi urobit preventivku a ako prve mi kukla do hrdla,tak nakoniec sa preventivka nekonala :-( Ale ja som jej hovorila,ze atb brat nemozem,lebo na druhy den po nich neviem dychat,velmi mi stahuju pluca.Tak som ich ani nebrala.Zaliala som si par dni par sackov theraflu a to mi pomohlo.

Dd-tak to teda mame drzim palce na tu hadicku,Maria na tom bola,ta by zrejme vedela o tom popisat :-(

[zruseny12]

RADANA
ZAVIDIM TI...TU PRACU V ZAHRADE...
no dufam,ze to prejde pijem teraz caje dufam, ze sa to da do poridaku,sak som uz brala aj silnejsie ANT.a bolo to ok...
nejak prezijem,ale ako pises,cloveka nic nebavi,i ked sa snazim nieco robit,ale stale sa robim z obavami,lebo dostavam,take ako krce...a najlepsie je ked som v klude a nehybem sa...a vela zalezi,co zjem...
DD
tak to mame nezavidim...tu HADICKU...:0((((
nech jej to dopadne dobre a nech nic vazne nema...

radana

Dd-nooo,tak vy ste sa dnes dobre uderili po vacku :-DInac aj my dnes chceme skocit do Tesca,jak pride manzel z roboty a jak sa poznam,tiez tam oplieskame certa,diabla :-DDDD Aj my tam zvykneme kupovat tie vyrobky znacky cheroke-manzel si tam kupoval polokosele tejto znacky,tricka-to mali vtedy akciu,ze za cenu jedneho dostanes dve-to sme si vtedy nakupili na cele leto a aj nohavice sme tam kupovali malemu take letne este na zaciatku leta a su fakt ze velmi kvalitne.Tiez tam rada nakupujem tieto veci.Inac s tymi puzzle skladackami je velmi dobre,ze to Betku bavi.Moj starsi syn to velmi v detstve zboznoval,no zial tento mladsi do toho ani nekopne a mame ich doma po starsom na kila.A tiez maval velmi rad lego.S tym sa dokazal strasne dlho vyhrat.

MARIA-to mi je luto,ze mas zase take problemy so zaludkom a s pecenou.Ked je clovek taky chory,potom ho ani nic moc nebavi.Prajem ti skore uzdravenie..

dd

ahojte kocky :)..
Maria - tak snad sa Ti ten zaludok napravi..mojej mamke tiez je uz asi 3tyz.zle od zaludka, velmi ju bolel..doktorka jej dala nejake pirule na to a ze sa ma objednat na hadicku, tak uz teraz ma z toho nervy a sa jej ani necudujem..kedysi ju strasil vred, ale teraz mala dlhu dobu pokoj, tak vobec netusime, co to moze byt..len aby to nebolo nic vazne :(..
Radana - no, aj cestnu lisaj, ale aj spadla z hojdacky pred tyzdnom vo stvrtok..to bola trocha viac "dobita"..ale to ma asi take obdobie teraz..neviem, chodi ako taky maly mantak..ja viem, ze to je take, ze aj keby jej stale stojim za chrbtom, tak ju neustrazim..deti su take, vsak som nejedno strazila :)..inak sa mame celkom fajn, sme boli dnes v tescu, tak dostala Betka "vysluzku"..uz nabiehaju pomaly jesenne kolekcie,tak som jej kupila 6triciek s dlhym rukavom, jej velkost(pozerala som to asi od juna, no vtedy bolo vsetko len s kratkymi rukavmi a tam tie cherokee bavlnene veci pre deti sa mi celkom pacia, som s nimi spokojna), jedny take celkom pekne tensie mencestrove nohavice a este 3pary takych hrubsich protismykovych ponoziek, to bude mat v zime na spinkanie.no a manzel si kupil dvoje nohavice..lebo jednak ma dost malo nohavic a jednak su mu troska uzsie :D (pribral dobrych par kilo oproti tomu, co vazil, ked sme spolu chodili..ale aj dost zlenivel, prv chodieval vela na bicykli, aj po kopcoch..a teraz uz len autom).no a Betke sme boli este kupit dvoje puzzle, take male, bavi ju to celkom skladat a aj jej to celkom dobre ide, tak nech sa ma s cim zabavit :)..
takze tak my..Vam sa ako dari?co mate nove?

radana

MARIA-ja som uz strikovance nevidela ani nepamatam.Nemam vobec cas.Vacsinou sme boli vycehneni na zahrade a robili sme dalsiu cast plotu z kamena a bolo to treba rychlo spravit,lebo sme mali od ulice zahradu otvorenu,predelovalo nam to len kari pletivo a par roxorov zabetonovanych v zaklade plota.Ale tak uz v nedelu to muz dokoncil a je na vrchu uz aj polozena skridla.Teraz treba uz len zacistit tie kamene-proste urobit este mensie kozmeticke upravy a tie maju uz cas.Takze vcera sme nikde neboli a ani dnes na zahradu nejdeme.Vcera u nas cely den prsalo a bola silna burka.Dnes sme boli s malym trosku po obchodoch,muz bude mat narodky,tak sme mu kupili nejake darceky :-D

[zruseny12]

AHO RADANA
tak koli diviakovi,urcite by sme sa vystverali...o tom ani po tom :0))))
vtedy by som vobec nerozmyslala nad nejakou OSTEOPENIOU...:0))))
tam by rozhodovalo,uplne nieco ine...

nebola som,lebo druh odisiel do CZ,u nas prsi...ale chcela by som ist na CERNICE A PRASLICKU NAZBERAT POD LES...
ale to sa musim dobre citit,aby som zvladla kolo...lebo chodim do lesa inam,nie kde byvam...
no a ako sa mam,stale rovnaka odpoved,podla zdravia...
teraz ma poslednu dobu,odkedy som brala ANT.BOLI ZALUDOK A JE MI ZLE...ASI SOM SI TROCHU POSKODILA TRAVENIE A PECEN...
ale urcite sa to napravi...
a ty ako?ako sa mas,aj nieco pleties?
ja momentalne nieco robim,inak nezavaram zatial...ale este budem...
chcela by som aj z BAZY sirup urobit...

radana

Ahojte vospolok :-D MARIA-ono to bude aj tym,ze uz nemame sladkych 17-nast,ale tak myslim si,ze nejak by sme sa na ten strom vytepcili :-D Bola si aj dakedy teraz v lese?Stale zavaras?Ja uz len uhorky.Ako sa mas?
Dd-ty ako sa mas?Neviem v ktorej teme som citala,ze Betka ma "silnicny lisaj" -to sa pri malych detoch stava,ze keby si jej stala rovno za chrbtom,aj tak niekde spadne.Tym si prejdu vsetky deti.