Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Ahoj Maria.Viem presne o com pises.Niekedy aj ja toho mam uz dost a mam pocit,ze uz nedokazem urobit ani krok..A potom zase chytim druhy dych a zase ide vsetko v pohode :-D Aj ja mam toho vela naplanovaneho,no nie vzdy sa mi to podari vsetko sklbit.Ale tak to poznas-KDE INI KONCIA,MY LEN ZACINAME... :-DDD

[zruseny12]

AHOJ RADANA
presne tak,to by clovek zodral ruky,a stale by to nebolo ono...
raz za cas sa to da- prehadzat nabytok,ale stale uz nie,ani omylom...

ja som chcela umyvat aj okna,ale este pockam,lebo tu nieco robia na panelaku,tak az bude hotovo,tak umyjem az potom...aby sa hned nezaprasili...
normalka...vikend...okolo hrncov...
u nas bol pekny den...ale ja ked viac robim uz nemam chut nikam ist...prave ja to mam tak,ze staci ked len trochu ponamaham kosti,svaly a uz mam dost pohybu....som rada,ze zijem...
ale planujem ist do lesa...chcela by som cernice,bazu,nazberat praslicku...aj k znamej sa chystam...ale kedy to bude....tak to je vo hviezdach...

radana

Ahojte.Maria,tak z toho glancovania bytu som uz aj ja vyrastla :-D Pochopila som,ze pri detoch by som musela behat za kazdym ako motorova mys,keby chcem mat vsetko tip-top.Jasne,ze decka izba je uz prestavana,maly chvilu frflal a hundral,ale uz je v pohode.Uz sa mu to aj paci,ze tam ma viacej miesta.Dnes sme boli zase na zahrade,dobre sa robilo,lebo bolo pod mrakom a neprazilo tak slniecko.A vy ako?Ako ste vikendovali?

[zruseny12]

AHOJ RADANA
neboj,uz som sa poucila,i ked mam rada poriadok,ale uz nelestim tak ako niekedy,NIEKEDY som mala byt vylesteny,vsetko muselo byt TIP TOP a hlavne farbene bol tak zladeny,ze neexistovalo,aby v izbe kde bola napr.modra farba z bielou sa zaplietla nejaka zelena...
UZ SOM SA S TOHO VYLIECILA...
okna som niekedy umyvala kazde 2tyzdne...nabytok premiestnovala kazdy den kolko krat ex isiel na nocnu...:0))))

ked prisiel,ako keby prisiel do ineho bytu...
uz je vsetko za mnou...a co ty?decka prestavana?
chystala som sa,ze pojdem sa pozriet na cernice,ale nakoniec som si to rozmyslela...

neviem,ale mne sa nezda,ze KEKSO je ten pravi KEKSO s ktorym som si ja pisala...

radana

Ahojte,ja len tak narychlo.MARIA-poriadok urobeny?Ako sa mas?Velmi to neprehanaj :-D DD-ako je u mamky?A svokre nieco dobre navar,aby vedela,aku sikovnu nevestu ma.Kekso-kde si zase strateny?Hm?
Prajem vam vsetkym krasny vikend. :-D

dd

ahojte kocky..no my sme mali dneska zaneprazdneny den :D..vcera k nam dosla moja sestra, ze na noc, sa troska odreagovat, lebo je chuda cele prazdniny doma a pomaha..ani si ich poriadne neuzije..no a dnes doobeda som varila, ona sa hrala s Betkou, poobede sme dali Betku spat a my sme sli dve do mesta a Betku nechali na starosti tatinovi..prisli sme asi po 2.5hodinach spat a sme sa zbalili a zasa sme u mojich rodicov :) do nedele..v nedelu po ranajkach ideme k svokrovcom..svokre strasne chybame..svokor je na lieceni este vyse 2tyzdnov..no a ze tam bude treba varit, lebo ze svokra ma vela roboty a nestiha a tak..takze sa uz "tesim"...majte sa pekne, krasny vikend Vam zelam - Maria, Radana..

[zruseny12]

AHOJ RADANA
tak tusim sme sa dohodli,ja zasa som zacala robit poriadok po skriniach...v kuchyni som zacala...a postupne chcem vsade...lebo sa stale prasi nenormalne....a na linke sa robi taky mastny povlak/na vrchu od varenia/...keby som ho pravidelne neumyvala,tak by ta linka vyzerala:0((((

radana

Ahojte.Kde ste vsetci?Kde ste sa stratili? :-D Ja som sa k pocitacu dostala az teraz aj to len na chvilku.Hned rano som chytila druhy dych a zycala som vyzliekat postele,prat,vysavat,malemu som povyhadzovala zo skrin veci,ktore su mu uz tesne a pred chvilkou som volala manzelovi do prace,ze jak dojde,poprehadzujeme malemu izbu.Uz mam vsetko nachystane,uz treba len rozlozit poschodovu postel a zniest ju dole do pivnice a tu druhu postel presunut ku stene.Tak sa manzel straaasne tesil :-DDDD

[zruseny12]

DD
tak to je o inom,ked je krajcirka,ja by som nemala nervy take malinke veci sit...to radsej pletiem,ale kazdeho bavi nieco ine...
to viem,ze krajcirky maju problemi,aj moja sestra je krajcirka,je mladsia,ale mala skor zdr.probl.z chrbticou ako ja...az som sa cudovala taka mlada a stale jajkala,ale teraz som pochopila,co je bolest...KAZDODENNA...
ja som niekedy mala rada,take OCECKANE VECI,TERAZ CIM JEDNODUCHSIE TYM KRAJSIE SA MI ZDAJU VECI...