Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Maria - mne mamka sila saty na barbiny :D..je krajcirka a vela veci mi na ne posila..aj na ostatne babiky..kedysi ked letel aj barbinin nabytok, tak som po tom velmi tuzila a ona mi z tvrdeho papiera - kartona urobla taky nabytocek a krasne ho obsila, tolko som sa s tym nahrala a este aj moja sestra mladsia sa s tym tolko vyhrala a vobec nam nevadilo, ze to bolo doma robene :).dokonca to bolo este krajsie a ked sa to aj rozbilo, tak to bolo lahucko opravitelne :).len ked tiez nema cas, ma starosti vyse hlavy a aj problemy z povolania, tak tiez nemoze za masinou dlho sediet..inak by posila veci kopy :)..dokonca teraz aj buducej svagrine - bratovej snubenici sila saty na babiku, co bude mat na aute :) a take krasne!sice by sa niekomu mohlo zdat, ze jednoduche, ale su krasne!ja som este sitie neskusala, takze neviem..to hackovanie by ma este obcas bavilo..tak uvidime :) mozno az bude niekedy viac casu, nieco skusim ozivit zo spomienok :)..
DD
tiez som jej hodne plietla na BARBINY...ved kupovane saty su tak drahe,za jedny saty sme raz dali 380sk a nejak kvalitne usite neboli,odvtedy som jej povedala,ze saty na BARBINU JEDINE ODOMNA BUDE MAT PLETENE...:0)))
je to velmi dobra vec ked clovek vie pliest a hackovat a sit...atd.
ale sitie ma az tak nebavi,hoci tiez som toho dost uz posila...
Radana - tak ale my sme pocas tankovania aj platenia vzdy v aute :D tak preto som ticho dufala, ze ta lopta nas troska obide..no ale tak to ozaj, tie farby by zbadal aj slepy, nie to este dieta, ktore ma oci vsade :D..ale tak hlavne, ze ked sa jej kupila, tak bola spokojna a basta :D..a dakujem aj Tebe, ze drzis palce mojej mamke..ma toho chudiatko tak vela a este aj problemy :(..
Maria - nastastie nemam usta nad klavesnicou, ale nad kolenami, tak budem potom moct ist robit miss mokre kratasy :D..aj ja som kedysi vedela ten zaklad hackovania..ale uz davno pradavno som to nerobila(kedysi mi maminka pomohla uhackovat pre barbinu par veci, bola som z toho nadsena)..nie je na to akosi casu a aj starosti su teraz ine..ale rada by som sa k tomu niekedy vratila :)
pozerate ZAMENU MANZELIEK na NOVE?
RADANA...jasne,ze ju ucim uz davno VIE AJ HACKOVAT AJ PLIEST.../ale cakala som,ze pride prva za mnou,ze chce sa ucit,nenutila som ju do toho/
aj neter sa tu naucila HACKOVAT...
my tu nenajdeme taku pracu...aby sme potom vyzili,ale mame nieco,co by sa dalo...ale je to vo hviezdach...
sak,CHLAP si ani neuzije deti.../myslim to uz vseobecne,lebo vela chlapov musia chodit prec od rodin.s tym by mala nieco vlada robit tiez,rodina ma byt pohromade.../
DD...uz urobila dobry chlieb:0)))
aj ja ked si kupim PEKAREN tak budem robit sama zmes...
inak NEOSLINTAJ SI KLAVESNICU:0))))
ja som len rozmyslala nad tym,ked si ju naprogramujem na hod.ked budeme este spat,ze si sa nemoze nieco stat,lebo ja ani pracku nenechvam prat,ked idem prec...ako niekto...SOM DOST V TAKYCH VECIACH OPATRNA...
LEBO DNESNEJ DOBE SA STAVAJU ZVLASTNE VECI...
Dd-tak to si ma dobre pobavila,ze DUFALA,ZE JU MALA NEZBADA :-DDDD Ved to by zbadal aj slepy a este ju povycapuju tak,ze visi na kazdom stojane v takej sietke :-DDDDDDD Dd,pravdaze aj ja drzim tvojej mamine palce a dufam,ze sa u nej nenajde nic az take zavazne..
Maria-skoda,ze ja nemam dceru.Ozaj ucis ju aj take rucne prace?Bavi ju to?
Radana - no to teda hej, este tie farby na tej lopte su take kriklave riadne - cervena a biela :D..som aj minule ticho dufala, ze ju nezbada..ano ale co, ked ona ma oci vsade :D a vsetko vidi..to keby ju nezbadala, tu loptu, tak by som sa aj cudovala :D..veru nas caka zabava, snad vsetko dopadne dobre a prebehne v najlepsom poriadku :)..
Maria - dakujem este raz!a dcera sa iste nauci dobry chlebik piect, ved ju uci sikovna mamina :)..ej ale veru by som si aj dala taky dobry doma peceny..asi musime ist zase zajtra k mojim rodicom :D..ti maju tiez pekaren, ale maminka nepecie z tych zmesi, ale navazi si suroviny, nahadze do pekarne a pecie sa..a ta vooona...mnaaam, uz mi sliny veru tecu :D...
To je dost vela 3 tyzdne prec :-( Moj manzel tak volakedy chodil do nemecka,na montaze...a potom sa hneval,ked si nestihol ani vychutnat,ako nam rychlo vyrastli deti.Tak sme hladali robotu niekde tu blizsie,aby radsej kazdy den dochadzal,aby nemusel na tyzdnovky.A takto je to lepsie.
bola som trochu na balkone,hackujem taku tasku/nemozem stale sediet pri PC nerobi mi to bdobre.../
inak aj ja by som bola rada,kedy druh bol doma...ale ako pises,peniaze treba...
on chodi tak,ze 3tyzdne je prec 10dni doma,ale teraz planuje ostat 2mesiace,ak s abude dat...
bolo lepsie ked bol doma mal pracu hned pod nosom NAFTA GBELY...
ale jeden cas chodil aj na brigadu,tak aj tak som bola stale doma sama s detmi...ale aspon prespavat chodil a nedele bol doma...
chlieb je vyborny na to,ze ho miesila dcera...
DD
chapem ta...tak nech jej to dopadne ok...