Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

tiez som toho vela neurobila,len okolo hrncov,poupratovat atd.
MOJ SYN MA DNES 20ROKOV...
ja uz nejak ani nekupujem kvety z kevetinarstva....lebo mi stale zahynu...akurat jedina kyticka,co sa jej dari je DRACENA...
uz som tolko vyhadzala penazi za kvety...

radana

DNes som mala taky volnejsi den,rano sme boli u tej zubarky a potom som si urobila taky den pre seba a manzel bol vacsinou s malym.Pobehala som kvetinarstva,zhanala som pre moju velmi dobru kamosku take izbove kvietky,dala som ich tak pekne upravit do ozdobneho kosika.Kamoska mala meniny a zajtra sa ma zastavit,tak jej chcem tak oneskorene zagratulovat.Teda gratulovala som jej cez mobil,ale chcem aj takto oficialne.Inac mi to nejak casovo nevyslo skor :-(

[zruseny12]

...tiez by som potrebovala k zubarke...
ake dobroty ?normalne veci...sak aj ty VYPRAZANY SYR...SKODA,ZE JA HO NEMOZEM...MALA SOM HO RADA,K TOMU ZLENINOVA OBLOHA...

radana

Vsetci traja boli na preventivke a kazdy obcahol jednu plombu.Ze vraj mali malicke kazy,tak im to hned opravila.Len maly nechcel moc spolupracovat :-( Nas s muzom caka preventivka o mesiac.Uz sa straaasne tesim. :-) Maria,ty vyvaras same dobroty,hm,pizza rozky,mnam :-D

[zruseny12]

:0)))))
mozno,ze si myslel,ze sa zubarka unavi pri tych dvoch a nebude vladat uz pri nom,tak ho to obide...
ja mam zarobene cesto na pizza rohliky...
u nas tiez prsi...
podla mna to su zbytocnosti,ale niekto vie aj zo zbytocnosti urobit VELKU VEC...
NARAZAM NA TO,AKO SI TU PISEME O VARENI S DD...A SVOKRACH...

radana

Ahojte mladezi :-D Citam,citam a citam same nove prispevky o vareni,o svokrach.... No ja uz tu svoju svokru nemam,ale tak moja matka mi vystaci s tymi jej vymyslami a vylevmi az az...Esteze neudrziavame uz dlhsie ziadne styky,takze s tymto mam relativny klud :-D My sme prave dojedli vysmazany syr s hranolkami-narobim vam trosku chute :-DD A vy ako?Ako sa mate?U nas cely den poprchava a poprchava.Dnes sme boli s malym na preventivku u zubarky,co ten tam stvaral.Najprv pustil starsieho donutra aj jeho priatelku a myslel si,ze zubarka na neho zabudne :-D No nezabudla.

dd

ahoj Maria - je to presne, ako si napisala aj s mojou svokrou..do oci mi sice uz nic nepovie, ale kedze nie som "vyvolena" nevesticka, tak si myslim, ze mam aku-taku predstavu, co si ona o mne mysli..akurat ze moja svokra nechudne - ma na svoj vek a po dvoch detoch vybornu postavu, ale to je aj tym, ze ona aj velmi malicko zje..nam ostatnym nalozi plne taniere, ze ideme prasknut, sme doslova prezrati a ona si len tak zobne..ale aj tym, ze ona ked takto cez leta chodievala robit zahrady (navrhy a realizacie), tak vraj cele dni skoro nic nejedavala, ani nepila (som sa dozvedela od babky, jej mamy..) a pri takej makacke nic nejest a nepit..to je teda sila..takze si myslim, ze teraz sa uz skor len snazi si tu postavu udrzat..ja mam sice nejake to kilecko navyse oproti tomu, co som bola pred tehotenstvom, ale to je v norme a ja som spokojna..obleciem skoro vsetky veci, co som obliekala aj pred tehotenstvom,akurat tie, co mi boli predtym tesne, tak tie neobleciem, takze si myslim, ze je to okej :).
zatial pekny den aj Vam - Maria, Radana!