Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

ahoj Maria - no premyslala som, ze by som mu dala urobit nejaky prsten..moj ocino si k 50-tke zazelal :D..sme nevedeli, ze co mu kupit a potom nejako zo seba vysypal, ze by chcel taky zlaty prsten na vrchu s gravirom..tak sme sa mu nan poskladali a bol mu rad..tak som rozmyslala, ze by som aj ja dala manzelovi take nieco urobit, len musim nejako nenapadne zistit, ci by to chcel a nosil :).mam na to este vyse roka casu :D a snad, ak pojdem bud.rok do prace, tak sa najde nejake euro navyse na nieco take pamiatkove :).

[zruseny12]

DD AHOJ
tak velmi pekne dakujem...odovzdam mu dokaz,je teraz v CZ...
a co si pekneho vymyslela?ak mozes napisat...
aj ja vam zelam krasny den,u nas vyzera,ze bude krasne...

dd

dobry vecer vospolok :)..
Maria - aj ja zelam synovi vsetko najlepsie, hlavne vela zdravia, stastia, lasky a vsetkeho, co chce a po com tuzi! ma krasne vyrocie :)..ja uz som premyslala, ze co vymysliet manzelovi na jeho buducorocne okruhlejsie narodeniny :)..mam jeden napad, ale musim este zistit, ci by sa mu to pacilo, nejako nenapadne :D..
majte sa krasne a zelam Vam dobru noc!a zajtra prijemny dnik :)

[zruseny12]

no je to taky cas,co nie kazdemu vyhovuje...ale to uz len opakuju,co davali po cely rok...
musim zatial koncit...maj sa krasne...

radana

Aj REFLEX na Markize je dobry,su tam aj rozne pribehy ludi.Len nie vzdy sa mi podari dostat prave v tej dobe k telke. :-(

radana

Na chvilku,ked ho ma na starosti,tak sa aj tesim,ze si oddychnem.Ale po chvili je mi uz za nim smutno a sa na neho velmi tesim :-D

radana

Na SPORTKLUBE davaju prave rozne letove ukazky-rozne stihacky,dopravne lietadla,vrtulniky... Je to velmi pekne a zaujimave.Mne sa to velmi paci.Toho roku sme boli na leteckom dni v Piestanoch a velmi vela z nich tam tiez robilo letove ukazky :-D Minule jak sme boli na balkone,spoza zadne cinziaka vyletel velikansky modry balon s ludmi.Najprv som sa aj zlakla,taky bol velikansky.Potom ich nejak zacal brat vietor krizom-krazom... az som mala strach,ze spadnu :-( Ale tak v telke nic nehlasili,tak zrejme v stasti pristali.Mna by tam veru nedostali..