Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

:D ale ja sa jej necudujem..ved aj ja som sa hravala s autickami..este teraz sa na tom maminka smeje, ze ako sme s bratom stavali z kniziek - leporela garaze pre auta :D..ale hravala som sa aj s babikami..a riadne dlho :)..a Betka tiez ma aj auticka, aj kocik s babikami :).kedysi jak bola tiez na shellke akcia, ze za natankovanie 25l paliva sa dalo kupit take male auticko ferrari..tak si ho manzel kupil, uz davno aj to mu znarodnila :D..aj z tej serie james bond mame 2auticka a aj s tymi sa hravala :)..

[zruseny12]

viem,ze si dala do kosicka kvietky,ale presne...nazov kvetinky,ake si kupila...

DD
moja dcera sa hrala dlho s autami,sice bola ovlivnena aj bratom...a az asi jak mala 7rokov zacali ju zaujimat babiky atd.
a to od mala, mala kociar -babiky...
ked sme kupovali nieco synovi,musela mat to aj ona napr.auto,hokejku...

dd

Radana aj Maria - dakujem Vam :)!
Radana - tak to je parada,ze syn ma podivanu:) to keby u nas bolo take auto, tak sa stavim, ze Betka by ani nedychala :D..z okna z izby vidi na zeriav a ma z toho ohromne zazitky a vzdy sa tomu velmi tesi, ked aj ideme do mesta a vidi nejaky zeriav sa otacat :D.a bagre..no to je jej :D.v tomto je ako taky maly chlapcisko :D..

radana

Vybrala som pre nu dva izbove kvietky v kvetinacoch a dala som to naaranzovat do takeho pekneho kosika.Je to take pekne,decentne.A kamoska ma velmi rada kvietky,tak som sa snazila vyberat take,co este nema.

radana

Aj ja sa uz tesim na znamu,uz sme nepokecali spolu tak na zivo aj mesiac.Nejak nebolo casu.A to jej chcem dnes aj tak oneskorene zagratulovat.Tak dufam,ze sa potesi kvietkom :-D

[zruseny12]

...sak prave,ja som dlho hladala,co mi moze byt a teraz ked som to konecne nasla/sak nie sama/tak by som si mala vedome skodit...?
no,ja sedim doma a mam taky volnejsi den...
ale chcela by som zajst za znamou...len neviem, ktory den...dcera je prec...
chcela by som aj rybiz okopat,lebo je dost zarasteny...

radana

V tom mas pravdu,ze ked priamo vies,ake nasledky by to pre teba malo,tak to radsej nejes,aj ked zrejme chut by na to bola. :-(

Schody su uz konecne dokoncene a maly si sem ku mne do obyvky doniesol lego a sklada si.Dnes ma dojst ku nam kamoska s dvomi synmi,tak sa uz na nich tesi a nevie sa dockat. :-D