Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
...no to mas pravdu...vela veci nemozem,lebo susene mlieko pridavaju aj do oplatok,do rohlikov pridavaju servatku atd.nechce sa mi vsetko vypisovat...
a KAZEIN JE VELMI AGRESIVNY ALERGEN...
on neucinkuje hned,ale ked zacnem jest,i ked v malom mnozstve,postupne sa mi zasa zacnu creva znehodnocovat-nebudu vstrebavat ziviny,dalej opucha mi tvar,oci...
no a kedze pre mna je dolezitejie byt ZDRAVA,tak to nejem...
inak obcas si dam,nieco co obsahuje mlieko...ale potom tie nasledky-nafukuje ma,zle mi je atd.
je to zZLOZITE VYSVETLOVANIE...
KAZDY SI MYSLI,SAK TA TROSKA TA NEZABIJE...NEZABIJE,ALE TAK POSKODI-POSTUPNE,ZE SA MOZEM DOSTAT DO STAVU AKO PREDTYM...
takze ma syn podivanu...:0))))
Chcela som zavriet okno,lebo to auto je nastartovane a tie splodiny nam idu vsetkym do okien dnu,no neda sa presvedcit.Aj tak uz koncia,tak nejaku minutku to este vydrzime :-D
Maria,ale ty kvoli tomu kazeinu mozes iba malo co jest.To nemozes ani v malilinkatom mnozstve?Aj to ti robi problem?
Maria-ano,velkomesto mame uz za sebou :-D Vacsinu vyhradenych prostriedkov sme nechali na poste,takze na minanie toho az tak moc nezostalo.Chvala bohu nezacalo prsat,len je stale zamracene.Maly teraz vycumuje von z okna cez sietku,davaju nam dole schody s autom s mechanickou rukou,uz ich uplne kompletizuju,tak ho to velmi zaujima. :-D
viem si to predstavit...:0))))
tiez ked robim palacinky tak z litra a ako pises,len sa tak zaprasi,ked sme vsetci doma/len ja pozeram na nich,lebo palac.nemozem/
ja som vcera robila aj buchty na pare,tak si tiez tak pochutnavali na nich,malinovi dzem...im velmi chutnal...
uz si bola vo velkomeste?
Dd,tak tych 24 rokov vam zavidim,pravdaze ze v dobrom.Ste este mladucki :-D
Maria-aj ja som dnes rano dala piect chlieb,no kym sa upiekol,tak som nasim este na ranajky upiekla palacinky z litra mlieka.Len sa po nich zaprasilo. :-D Maly ten si ich dava vzdy s grankom,so slahackou a tekutou cokoladou poliate.To ma veeelmi rad.Taky je vzdy od nich cokoladkovy,cele usta zamazane.No na zjedenie. :-D
DD
tak mas dost casu,na pripravu...nech ti to vyjde...
RADANA
u nas sa tiez pomracilo...
no pizza rozky neboli,lebo som tu mala deti...a nechceli ich,tak som cesto dala do chladnicky...a bude chlieb...
pozrite si toto
a hlavne si to vypocujte...hl.tu vysokoskolacku
www.latrynask.blog.cz
ahoj Radana..no je mladucky..ale tak ja som tiez :D..sice som o pol roka od neho starsia, ale to je nic :)..aspon pre nas teda :)..ja som mala len pred mesiacom a pol 24 :).a kamarata co mame,co sa ide v oktobri zenit, tak tiez je rovnaky rocnik ako my a aj jeho snubenica, tak sme sa smiali, ze my sme sa nasli :D..zelam Vam krasny den v meste a aby Ste nezmokli :)!
Maria aj Tebe krasny a prijemny den :)!
AHOJTE :-D
Dd,tvoj manzel je taky mladucky?
Sice ten moj,ked sa ho niekto pyta,kolko ma rokov,tak jeho tradicna odpoved je-VECNYCH SEDEMNAST. :-D
Maria,ake boli pizzove rozky?U vas je krasne?U nas sa mraci a to sa chystam s malym do velkomesta :-D a chcela som s nim ist pesi.No snad nas dazd nezastihne.
DD
je lepsie si zazelat,ako keby ste mali nieco kupit a neurobilo by to sluzbu ani radost...
kolko bude mat MANAZEL?20-DCAT:0))))