Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Radana - :D my taku biely umelu sanitku doma este mame :D..sice uz je tak napoly rozpadla, ale Betka sa s nou tiez este celkom rada hra :D..je este po bratovi a ja som sa s nou tiez cosi nahrala :D.
ale aj mne detstvo tak ubehlo, ze ani neviem ako :D..
tak zatial Vam zelam dobru noc a zajtra krasny dnik!my zajtra pojdeme asi k mojim rodicom a ostaneme uz do svadby, ak bude treba cosi pomoct :)..
...ani sa necudujem,ze sa jej to pacilo,su to pekne kvety...
tak ja som mala sestru,a brat bol odo mna o dost mladsi...
ani neviem,ako vyrastol,lebo bol medzi nami velky vekovi rozdiel...
zacali sme sa vnimat az ked som sa rozviedla a pristahovala som sa k nasim...
vtedy chodil na ELEKTROTECHNICKU...a dost mi pomohol...on zasa cvicil,tak som mu sila vselijake mozne pomocky na cvicenie atd.a ja a kamoska,sme aj zacali cvicit,co cvicil on aj synovec kamoskyn.../mala tak stareho synovca ako ja brata a oni boli kamarati/
vtedy som sa popoznavala s jeho kamaratmi a bolo velmi fajn...
syn,bol spokojny,lebo BRAT mi pomahal,a vsetko islo velmi dobre/ked nepocitam nejake veci,ktore boli doma/
ja sa pamatam,len na BABIKY,KTORE SME DOSTALI,BOLI TO BABIKY S VLASMI,A TO MAL MALO KTO...BOLI SME VTEDY ESTE MALE...
inak ani neviem ako nam dectvo zbehlo,ale bolo fajn,nabehali sme sa...ako deti,boli sme take partie...
boli to pekne casy...rada na nich spominam na vsetkych,co sme spolu behali...SKODA,ZE ZIVOT NAS ROZDELIL...
Ahojte.Tak uz sme po gratulacii,po nasteve.Kamoske sa kosik s kvietkami velmi pacil,tak sa tomu tesim,ze mala radost.Aj som si veru pri nej oddychla,decka sa pekne hrali pri nas,takze vsetko dopadlo ok.
K tomu hraniu sa dievcat s autickami-to je asi udel nas dievcat,co mame bratov,ze ti nas stiahnu so sebou :-D My sme si tiez s bratom robievali cesticky v piesku a jazdili po nom s anglicakmi a potom si pamatam z detstva tu taku staru bielu umelu sanitku,co mala otvaracie zadne dvere a dali sa odtial vytiahnut nositka,bola na zotrvacnik.To bola moja velmi oblubena.A potom este taky oranzovy zeriav,kde sa mi furt trhala snurka :-D No a synovia,ti sa tiez radi hravali s anglicakmi,robili si z nich take dlhe šory na koberci. :-D A co si este pamatam,jak bol starsi syn malinky,velmi sa mu pacili tie farebne sponky do vlasov s roznymi panacikmi a raz sa ma opytal-Mama a ja kedy budem dievca? Teraz sa na tom uz len zabavame,ked na to dojde rec. :OD
aj tebe...vam...
Na chvilku sa odmlcim,prisla nam navsteva,tak zatial sa majte a pekny dnik vam prajem. :-D
DD
sak ani ja sa jej necudujem,ja len pisem,ako sa hrala s autickami...
nevadi RADANA...staci to...
tu druhu ma moja babka aspon mala,to su krasne take zamatove listy...bordove/sak presne ako na obrazku/
velmi pekne
MARIA-len farebne sa trosku odlisuju od obrazku,obidva su v kombinacii zelena s takou ruzovkasto-fialkovou farbou.Len tej farby som ich tu tak na rychlo nevyhladala.
Dd,no tak s tymi autickami na shellke je to dalsia kapitola.My sme ich tiez pre maleho zbierali a rste tie ferrari vydavali aj taky zvuk.Prave preto som minule pisala,ze na shellke vedia,na co maju lakat ludi.
Maria,presny nazov neviem,ale v tom kvetinarstve,jak som to kupovala mi robi susedka,co mame na zahrade,cele detstvo sme sa spolu prehrali,tak mi aj poradila.Pockaj,skusim ich vyhladat na googli a poslem ti link,kde budu na obrazkuJeden je tu tento www.sme.sk
A druhy je tu tento www.dobrarada.sk