Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

to poznam,nas pes je podobny,vyvali sa a hladkajte ma :0))))
NO BUDES SA TOMU SMIAT...ale nedopisala som ti to s tym cestom,rano som ho vybrala okolo 8hod.a asi okolo 17hod.som ho davala piect,i to nebolo dost vykysnute...
ale chlieb je ok...

radana

To ano,ale od zaciatku sme ho viedli k tomu,ze ked ho udrie,boli ho to tak isto,ako ked niekto udrie jeho.Takze nezvykne mu ani zle robit,skor ho stale mojka,roznasa,vyhladkava a nasmu kocurovi to evidentne vyhovuje.Velmi rad sa vyvaluje na chrbte a necha sa vyhladkavat na brusku :-D
A teraz co s tym cestom?Ked ti to nevykysne,tak aj zbytocne piect :-(

[zruseny12]

takze ma taku zivu hracku...
ano,okolo 18hod.este tak pekne svietilo slnko...tak som chytala brondz a aj vit.D...
v byte je dost chladno,dnes som vybrala cesto z chladnicky,ze budem piect chleba a nie a nie aby vykyslo...
velmi dlho som cakala...

radana

Maria
Ano,pomaha mu to a este je ta vyhoda,ze nas kocur je velmi kludny a tolerantny.Maly ho ma velmi rad. :-D
Takze ty si chytala na balkone uz aj bronz? U nas veru tak pekne nebolo.

[zruseny12]

RADANA
malemu to pomoha,ze?ze ma kocurika...
u nas sa strieda pocasie...uz som sa aj chvilu opalovala na balkone:0))))
dufam,ze zajtra bude pekne...
normalka,ze budu hladni,nie?sak makali,cely den...

radana

Ahojte.
Ano MARIA,my stale len oslavujeme :-DDDDD Tortu nemame,ale boli sme s malym kupit kocurikovi darcek,dnes mali prave v lidli take veci pre zvieratka,tak sme mu kupili taku dvojitu misku,potom na hranie take styri mysicky na strunkach a este aj taku deku pre zvieratka.Maly sa velmi tesil,celeho ho vyhladkal a hned mu rozbaloval vsetko,co sme mu kupili.A jasne,ze dnes dostal namiesto jednej vitaminovej tycinky pre macicky,az dve :-D On je totizto na nich normalne zavisly.To mal namiesto narodeninovej torty :-DDDD Aj u nas prsalo a chvala bohu,ze nas to vzdy obislo tak,ze prave sme boli v obchode a vtedy prsalo.Hned sme si na seba pokupili aj nejake "handry" ja na doma dvoje take kratasy a maly si vybral tri tricka.Takze ani u nas to nejak slavne s pocasim nevyzera.Teraz som sa pustila este do varenia,lebo nasi ked dojdu z poobednej,vzdy su este hladni.A v chladnicke uz toho moc navareneho nemam,tak doplnam zasoby :-D

[zruseny12]

AHOJTE
tak ako sa mozeme mat,ja som sa chystala,ze pojdem na zahradu,ale zacalo prsat...
a teraz sa mi neoplati,lebo je to dalej a musim ist na kole...
RADANA
ty stale OSLAVUJES...:0))))
MATE AJ TORTU?

DD
diky moc...vies o com pisem,ze?

radana

Ahojte zienky domace :-D Dakujem za prianie krasneho dna,az na to pocasie,by aj krasny bol :-D Dnes oslavujeme,nas kocur ma narodeniny,dnes ma presne dva roky :-DDDD A vy ako sa mate?Aj ja vam prajem krasny dnik.