Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

AHOJTE
RADANA
tak ako sa mozem mat?bolia ma svaly a kosti...ale da sa...
ty ako?
u nas tiez vyzera velmi pekne,aj vcera bolo...

DD
asi urcite dospavas po svadbe...
DAKUJEM A TIEZ VAM PRAJEM KRASNY DEN...

radana

Ahojte.
Dd,ako dopadla svadba?Ako bolo?Urcite si aj Betka zakrepcila :-D

Maria,ako sa mas?U nas svieti slniecko a zase bude dnes krasny den.

Prajem vam pekny dnik :-D

radana

Ahojte.
--------

Dd,tak sa dobre zabavte na svadbe a nezabudni si zaspievat pri tanci-JA TAK RAD TRSAM,TRSAM...... :-D

Maria,to vies,ze oslavujeme kazdy den.My taky trosku po 17-tke oslavujeme kazde rano,ked vstaneme z postele a nic nas relativne neboli a mame pred sebou krasny den.Je to dovod na oslavu,ze? :-DDD

[zruseny12]

AHOJTE
DD
tak mozes jej poblahopriat aj dodatocne...
inak aj mne sa snazili preorientovat na pravu ruku,ale ja som sa NEDALA a teraz je to pre mna VYHODA...
AJ BRAT JE LAVAK...
ale mozem povedat,ze lavaci to mali niekedy velmi zle...
tak nech vam ta SVADBA VIJDE...

RADANA
ty ako,zasa nejaka oslava?:0)))

dd

dakujem, aj ja Vam zelam krasny vecer, noc a aj zajtrajsi den :)..
Maria - skoda, ze som to nevedela skor, ze je den lavakov..som mohla potriast mamke rukou :D..sice ona je akoze pravacka, ale s lavou sa jej vela veci lepsie robi..ked bola mala, jej mama jej uvazovala lavu ruku na chrbat, aby ju nemohla nepouzivat :(..
inak je to tu uz take v svadobnej nalade :D, tak ani nie je kedy sem kuknut pomaly..este teraz bracho zapija "stratenu slobodu" aj s mojim manzelom a par kamaratmi a svojim svagrom, tak akurat cakam, kedy sa ozvu, ze mam po nich ist :D..majte sa teda pekne!

[zruseny12]

ano mame psika ,uz dlho...
aj ja pozeram na ten film...
inak aj ja mam sviatok...je sviatok LAVAKOV/sice ja som aj pravacka aj lavacka/:0))))
maj sa aj ty krasne...

aj tebe DD PRAJEM KRASNY VECER...