Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
MARIA
Ano,mam doma generalku,ale kto vie,ako dlho vydrzi v takomto nablyskanom stave :-D
Kokrspaniele su velmi pekne psiky.My sme mali predtym este jak sme nebyvali v byte newfounlandskeho psa,bol to taky 90 kilovy macko.Ale posluchal jak baranok.Mal celkovo kludnu povahu.Mam zvieratka velmi rada a keby mame dom,tak uz si tam viem predstavit,ako beha po dvore labrador.Ale do bytu by som psika urcite nechcela.Tak mame kocurika a pre maleho je to vyborna terapia.Ma ho velmi rad a dokaze ho hladkat a rozpravat sa s nim velmi dlho.
RADANA
ano bol na 5dni...tak jasne niekedy inokedy pojdeme...
takze mas doma ***GENERALKU***
tiez najradsej upratuje,ked som sama doma...
k tomu psik.uz ani neviem cij je,lebo je u nasich a neter si ho dost oblubila,brat kupuje zranie atd./ked som chcela dat peniaze atd.tak nechcel,ved aj dane sa platia.../
tak sa smejeme,ze ma ***2PANICKY-MOJA DCERA A NETER***
MY SME HO MALI ESTE KED SME BYVALI ROD.DOME,no a ked sme sa nastahovali na vych.tak sme sli do panelaka.../a PSIKA SME MUSELI DAT K NASIM/
ja mam zasa stavu na dzem rozmrazenu,ale to asi budem robit az zajtra...este uvidim...
je to kokrspaniel krizeny s polovnickym...
Ahojte dievcata :-D
Dd tak ste sa na svadbe aspon vysantili.Ten kolacik by som si tiez veru dala.Dd a teraz uprimne,nasla si Betka na svadbe aj nejakeho frajera? :-DDDDDD Teda mala nejakeho napadnika? :-D
Maria-mala si doma synatora?Inac s tym tvojim zdravim to mi je luto,ze mas az take problemy.Tak si s dcerkou naplanujete nakupy na cas,kedy sa budes citit lepsie.Ja mam casu tiez dost malo.Od rana som upratovala,prezliekala postele,prala,este mi treba povysavat.Medzi tym sme boli s malym na zahrade poliat travicku,co sme vcera zasiali.Muz dnes pride neskoro,lebo taha 12-tku,tak mam taky upratovaci den.Aj to som najprv myslela,ze sa prejdeme a pojdeme na zahradu pesi,no ale po tom upratovacom doobedi som sa rozhodla,ze autom to mame rychlejsie.A to chcem este za chvilku zapravit na langose.Takze dnes sa rozhodne nenudim.Maria,ty si pisala,ze mate psika.To ma dost tak zaujalo.Mozes napisat akeho?Mam zvieratka velmi rada. :-D
AHOJ DD
tak to som velmi rada,ze sa svadba vydarila...
dala by som si dobry kolacik:0))))
alebo nejaku dobru tortu...
dakujem DD...u mna to uz nestoji ani za rec,dnes ma zasa bolia nohy...a to som len pripravovala syna na cestu do cz,a chceli sme s dcerou,ze pojdeme do mesta,ale neslo to,tak ma bolia nohy...a krizova oblast...
takze si odpociniem,a nieco budem robit doma...
tiez sa potrebujem ostrihat,ale ma stve,lebo zmenili zasa ***penove tuzidlo***
co som kupovala z LIDLU a teraz nemozem kupit nejake dobre na moje vlasy...
mam doma aj lacne aj drahe a ani jedno nie je dobre...
nemozem si dta rady z vlasmi...
RADANA
co porabas,ze sa vobec neozyvas?
ahojte kocky!
tak sa hlasim oneskorene :D.bolo vyborne, svadba vydarena, pozabavali sme sa, Betka santila, tancovala, bola taka mala princezna, vsetkym sa pacila :), bola riadne vystavena..ked sme dosli okolo polnoci na byt, tak som ju len dala vycikat, prezliekla do pyzama a o chvilu spala :D..sme teraz na tyzden na "prazdninach" u mojich rodicovcov :) tak nam je fajne :)..v nedelu sa grilovalo, vcera sa grilovalo, dojedaju sa vynikajuuuce kolace!joj, keby mozem, hned Vam poslem, take boli vyborne, vsetci sa zalizovali :).Vy ako? co nove?no a dneska sa idem dat strihat :D konecne..po vyse roku..uz mam dlhe vlasy az po pas :D..ale na uces mi padli vyborne, kamaratka ani nechcela verit, ze to mam svoje :D..
tak sa zatial majte krasne, nech sa Vam dari, Maria - nech Ti je zdravotne dobre a zelam Vam prijemne dni! :)
tak to by som sa aja ja nahnevala, ponižuje ťa, nedaj sa, držím palce ...
nevesta25 aj ja nemám dobrú svokru, vysmieva sa ak sa niečo nepodarí, nap. v optike mi omylom dali iné sklá a ona to okomentovalaže aká som ja múdra a aké ská som si dal sparviť, ako keby som zato mohla, a mnohé iné veci, nechodím k svokrovcom, nechcem robiť zle manželovi.
RADANA
to mam jedno,ja aj ked sedim doma,tak mam tak potuhnute svalstvo...
takze ja si nevyberiem...
no,je uz lepsie,dala som si aj horuci kupel...
to nestoji ani za rec,to tu rozoberat...
BAZA zacina dozrievat,dufam,ze ma niekto nepredbehne a neotrha mi ju...
tak pocitam koncom tyzdna,by uz mala byt...
MARIA-len nech sa synovi dobre dari.Nema za co dakovat :-D Tak aspon ze sa ti uz polepsilo.No ale ty si si dala dobre prechadzky vcera a potom ze mas problemy.Ani sa necudujem.Viacej sa setri.Hm?A je uz ta baza?
RADANA
to uz tak byva,raz mi je horsie raz lepsie...
uz ani inak nebude...
ale inak je to ok...
mozno,trochu aj to dopomohlo,ze som bola na zahrade a okopavala som rybiz/dlho som taku robotu nerobila/
a potom som sla este sa prejst,pozriet sa na BAZU...
a potom som sla az pod les do kopca,a to dost da zabrat na klby,svaly a nohy...
ale uz sa citim trochu lepsie,ako rano,tak to uz pomalu odchadza...
a ty sa mas ako?a maly?a kocurik?
aby som nezabudla syn vam dakujem velmi pekne tebe RADANA aj DD za blahozelanie...