Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

:0)))) pises,ze hromadu zlata k tomu este cvengot a tak az on...
aspon sa dopredu ohlasuje,niekto chodi zasa ako duch...

radana

Hahaha,ze trochu strachu a je nase.Ale na ako dlho by bolo nase? :-DDDDD Ten jedinec,co byva vo vedlajsom vchode-to vidis ked on ide najprv pat minut,ze idu zlate retaze,prstene,naramky a az po piatich minutach tejto procedury zlata vidis,ze ide on :-DDD

To mas pravdu,ze makaci si mohli zobrat aj vysielacky,ale potom by nam zateplovali cinziak pat rokov,lebo by sa nestihali aj narabat s vysielackami a este aj robit :-D Ale tak prezili sme to v zdravi,tak je to dobre.

[zruseny12]

:0)))) problem?
sak trochu strachu a je vase,nie?
ked nebudu pozerat...

mali si zobrat VYSIELACKY,ty co to u vas robili...

radana

My sme dost ticha,nehadava rodina,tak snad sme mu v tomto smere sadli :-D Akurat,ked tu boli zateplovaci,tak to lietali same oplzle slova a ten,co bol na samom vrchu sa akurat potreboval rozpravat s tym,co vytahoval material hore,tak sme vsetci museli o vsetkom vediet :-DAle teraz je tu uz omnoho tichsie a kludnejsie.

No a k tym individuam-zvyknu sa tu raz za 1-2 mesiace stretnut taki "chlapci s vacsimi hlavami",lebo jeden tu nedaleko byva,tak mame vzdy vystavu tych najnovsich a najdrahsich modelov aut.Od Ferrari,cez Hummer,cez to najnovsie BMW take vyssie sportove-to tu mame dokonca v dvoch farbach-v bielej farbe a cervenej metalize...Takze na pozeranie tu toho mame dost.Len ma to jednu chybu-ani jedno neni nase :-DDD

[zruseny12]

no ja som citala,ze macky maju radi len pohodove rodiny,kde je krik a hluk tam sa moc radi nezdrziavaju...

no u nas su tiez individua podivne***CEST VINIMKAM***
prave dnes u nas jedny zvonili...robili napriek...
u nas je krasny den...

radana

Zvieratka citia,ked sa ich majitel citi nanic.Ale ked aj ma clovek aku kolvek zlu naladu,staci sa mi pozret na nasho kocura,jak spi vyvaleny na dlazbe a hned si poviem-ty si sa vedel narodit :-)

Maly sa prave pozera cez zavrete okno,jeden mudry chalan tu robi čoro na Ferrari a mysli si,ze aky je zaujimavy.A takych individui tu mame v meste dost vela.Maly nema rad hluk,ale cez okno mu to nevadi.A on tu turuje,jak blazon.:-(

[zruseny12]

vzdy lepsie aspon tolko hod.ako nic...
PES ma velmi dobru pamat...pamata si dobre veci,ale aj tie zle a aj po rokoch vie vratit to zle cloveku...ked mu niekto ublizuje...
my ked sme boli este v rod.dome uz vtedy som mala problemi a REXO ako keby aj citil,ze mi nieco je...lebo ked mne nebolo do smiechu aj on na mna pozeral takymi smutnymi ocickami,ma krasne hnede oci...
a ked som bola ok,aj on bol vesely...

radana

Aj nas svokor ma vlciaka krizeneho,no ale neviem s cim,proste nie je cistokrvny,ale je velmi sikovny.Bravame ho do lesa,ked sme tam a ideme na prechadzku a aj ked nas nevidava az tak casto,velmi dobre si nas pamata,ze ked sme tam,dostane dobre papkanicko a tak,takze nas bez problemov pocuva.Malemu sa velmi paci,ked na neho zakricim slovo-MIESTO a prstom mu ukazem k nohe a on hned dofrci a sadne si vedla nohy.
Maleho som hovorila,ze ho pozdravujes,tak sa pousmial a pytal sa,kto je teta Maria,tak som mu ukazala tvoje meno na nete na monitore :-)
Do skoly sa tesi len z toho dovodu,ze si tam chce dovliect tie fotbalove lopty zo schellky,ze budu hrat fotbal.Uvidim,ako sa dohodnem s riaditelkou,na kolkych vyucovacich hodinach,ale tak to vyzera,ze tento rok bude chodit dva-tri dni v tyzdni.

[zruseny12]

sak jasne,to by si ten byt musela zamknut,aby ostal nabliskany...:0))))
no,mne jeen znami povedal,co sa vyzna v psikoch...ze vraj taky krizeny su velmi sikovny...
inak ja by som tiez do bytu nechcela...v rod. dome mi nevadi...
a maciciek sme mali 5 v dome...
verim,ze to malemu pomaha,je to jeho taky kamarat,ze?
tak ho pozdrav a co uz sa tesi do skoly?za chvilu je po prazdninach,ako rychle to uteka...