Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

...len aby si sa necudovala,a nevybral si prave teba...:0))))/nie sak ja srandujem,sama si na to prisla/
a preco lepsiu kost?KOST AKO KOST...

radana

Maria,ty mas dnes dobru naladu-pises same srandy.Leva v cirkuse je v dnesnej dobe uz pomaly vidiet rarita.Maju tam samych pudlikov a ponikov a lipicany...Ked mame moznost ist do cirkusu,tak ideme vzdy.Ked tak spominam dozadu iba v jednom boli ani nie levy,ale levice.A maly ma dokonca urobenu aj velmi peknu fotku s malym levicatom z tohoto cirkusu.:-D No a keby im utiekol lev v tom cirkuse,tak by som sa spoliehala na to,ze snad si vyberie nejaku lepsiu kost,nez by zautocil na nas. :-DDDD

radana

Hahaha,to ano,ale v cirkuse sa snad budeme citit bezpecnejsie.My osobne parkujeme nasu karicku vzdy trosku dalej od tych jeho nablyskanych bavorakov.A koniec koncov uz raz nam tu poziarnici hasili pred cinziakom umyselne zapalene auto-zhodou okolnosti to bolo auto jeho brata.Takze cert nikdy nespi.

radana

Ale tak v blizkej buducnosti sa ma odstahovat,lebo si dal postavit dom.Ked tu nebudeme mat taketo atrakcie,potom budeme musiet chodit viacej do cirkusu :-DDD

radana

To ano,dopredu dava najavo,ze ide,ale v jeho pripade by som radsej chodila ako ten duch.Taki ludia nemaju dlhu trvanlivost.Vsak asi vies ku akej kategorii patri...