Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
dakujem za opytanie,dnes je lepsie...
chcela som ist na ***MATERINU DUSKU***
ale radsej som nesla,lebo v piatok chcem ist na tu ***BAZU***
tak si nechavam silu na to...
my sme uz poobede,ja som dnes varila dzem,a momentalne hackujem...
sak oslavu mame kazdy den...ze?
ja zasa zajtra planujem piect chlieb,lebo sme len ja a dcera,tak ide pomaly chlieb...
nic nam nechyba ku ***stastiu,len to zdravie***
A ako sa mas dnes?Uz je lepsie?Myslim po zdravotnej stranke.My mame dnes papucovu kulturu,dnes sa nepohnem ani na krok z domu.Dala som piect chlebik,kelik sa vari,tak co nam este chyba ku stastiu?Mozeme zase oslavovat :-D
tiez mam rada privarky ,ale niekedy som ich neznasala...
Kelik je kelovy privarok :)Maly ho zboznuje,tak chodi do kuchyne stale nuchat vonu :-D
...my mame od vcera maso/stehno/ a ryza...
KELIK je co?KNEDLIK?
Ahojte MARIA,Dd-taky tak :-D pekny dnik prajem.Co dnes varite?Hodte sem nejaku inspiraciu dievcata na zajtra.My budeme mat dnes kelik,ako to nas maly vola,ale zajtra neviem ani za svet co varit :-(
***PEKNY DEN VAM PRAJEM***
u nas bolo pekne teplo...
ale vecer sa stale ochladi...
A ako je u vas?U nas svieti slniecko,trosku pofukuje vetrik,to aby nebolo tak brutalne teplo.Ale inac odkedy mame zateplene,tak mame v lete fajnovo chladnejsie v byte.Ani klimu nam netreba. :-D
no tak ako myslis...:0))))