Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

no a ja som prave chcela navrhnut,ze ti hned aj pozametam byt...:0)))

no,dcera nie je doma,ta je stale niekde prec...

radana

MARIA-ja ze si uz odstartovala,ked si nepisala.Uz som ta vyhliadala z okna :-D Dobre,tak si vezmi tu metlu k nam domov,do bytu.Len ked ta uvidia susedia,povedz,ze k nam nejdes s tou metlou upratovat,ze to je tvoje faaaro. :-DDDD

[zruseny12]

noooo,prave som rozmyslala,kde mam zaparkovat...
ked si pisala,ze pri bavorakoch je to nebezpecne.../lebo keby zacali horiet,tak neviem,co by zostalo z mojej metly-fara...asi nic len kopka popola i to by to rozfukal vietor :0)))))/
sak ja si metlu-to svoje faro mozem zobrat aj zo sebou do bytu...
/to je velka vyhoda/

ako chces aj babovka postaci...

no ked nas tak niekto pozoruje,tak si tuka na hlavu :0)))))

radana

MARIA-a potom tu metlu zaparkuj vedla nasej karicky,ok?Drzim ti miesto.Vedla tych bavorakov to nie je bezpecne. :-DDD Uz startujes?

radana

Zostrelit ta zrejme nikto nezostreli,len davaj pozor na stihacky,aby si sa s nimi nezrazila :-D Keliku mame dost,tak sa mozes napraskat az az.Kavu bez cukru?Tak to si moja krvna skupina-ja tiez nesladim :-D Na kolacik pojdeme do cukrarne,lebo nestiham za tu chvilku nic napiect.Alebo vies co?Urobim babovku,to je rychlovka.Vyhovuje? :-D

[zruseny12]

jasne,ze mam...len dufam,ze ma niekto po ceste nezostreli...:0))))
kavu mi urob bez cukru...
a nie,ze mi LUKAS zje vsetok KELIK...NECH MI NIECO NECHA...

pekne meno...poznam to,aj ja dceru musim budit,ale ma aj dni kedy vstava sama...

radana

Mas taku metlu?Aj ja taku chcem. :-D Najlepsie aspon 2-miestnu.Waw,usetrim za benzin :-DDD Tak prid.Chces kavu s cukrom,alebo bez cukru? :-D
Syn sa vola Lukas.Teraz ma este cez prazdniny veget.Ale cez skolsky rok ho budem musiet zase ""tahat za nohy z postele"" :-DDDDDD

[zruseny12]

jasne nastartujem metlu a za chvilu som u teba...nachystaj kavu :0))))...nieco pod zub...
no aj caj je velmi chutny...
asi si ju nasadim aj na balkon,len tak...
ako sa vola syn?mozno,ze si uz pisala,ale nepamatam sa...ten si zije,vstva ako BARON...
aj dcera vstava okolo 10-10,30hod.

radana

Tak dojdi k nam na materinu dusku.My mame v skalke taky "koberec"Materinej dusky.Velmi pekne to vyzera a rozvoniava.

My budeme dnes obedovat tak oneskorene.Maly vstaval o jedenastej a o pol dvanastej sa este len dostal ku ""ranajkam"" Dnes si robil sam v šejkri kakao,tak sa velmi tesil,ako mu to ide. :-D