Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Ahojte BABY :-DDD
MARIA-uz je macanka hotova?Ja ju sice nezvyknem varit,ale manzel dost casto toto slovo pouziva.Ano on to nazval,ze je to taka hustejsia polievka,do ktorej sa potom nalame chlieb.
Vidis,vidis Maria,kde si sa zamotala?A ze uz startujes :-D A stale ta niet.A my uz sme cely kelik zbastili.Ale bol fakt dobry,mozes lutovat :-D Aj kavu uz mas studenu od vcera...
Dd-u vas co nove?Mala uz jazdi na bicykliku ako cestny pirat? :-DDD Dd,vzdy davaj malickej na bicykliku prilbu.Je to velmi dobra vec.My sme ju davali malemu aj ked este nebola povinna a vela krat som si veru povedala-este ze mal prilbu..
nie,nie je to polievka,ale OMACKA zo stavy z kapusty kyslej...ale ano je sa to z chlebom...
MARIA-takze macanku si navarite?To mi nieco hovori.Je to polievka,do ktorej sa potom nalame chlieb?
jasne RADANA...zastavim sa aj u DD...
prave som myslela aj na teba DD,ze ako sa mate a ze sa este hodujete na zvyskoch zo svadby,ale ako citam- uz vam vsetko doslo...
tiez mam dni kedy neviem,co mam navarit...
pre mna je velmi dolezity obed,lebo ja sa nemozem len tak odflaknut hoci cim...
ZAJTRA CHCEM VARIT-MACANKU.../to je take vych.jedlo/
Maria-on je na to zvyknuty.Maly ked ho vyhladkava,tak s nim prejde celu izbu.Ale mas parvdu-ako prachovka by sa uplatnil :-DDDD
Dd-tak mala je potom sikovna,ked to tak skoro zvladla.My sme starsieho ucili ako 2-rocneho,to uz tiez lietal bez pomocnych koliesok a mladsi,ten sa tolko popri nas posuval na takom malom bicykliku-ako na odrazadle az sa naucil aj na dvojkolesovom.
Dd,takze potom mame s tym kelom rovnake chute.
Maria,tak potom sa zastav aj u Dd a porovnas keliky,ktory bol aky :-DDDD
aj ja Vam zelam kocky krasny a prijemny den! :)
teda Vy tu ale vediete diskusie :D..mat taku metlu, hned by som lietala minimalne po celom slovensku :D a aj k Vam!no musim nasporit par euracov a kupit si :D..my sme boli dneska bicyklovat - Betka sa uci..sme v pondelok od uja doniesli taky stary, uz skoro 30rocny bicyklik este po mojom bratovi, s pomocnymi kolieskami..najskor sa jej nan moc nechcelo, ale dneska, po troch dnoch treningu uz celkom slusne vali :D..na trojkolke, co dostala od svokry na vianoce novu vycackanu, tak na nej sa nemohla poriadne naucit dopredu tocit hadam 2mesiace..a na ten stary sadla a po 3dnoch uz bicykluje skoro ako 3rocna suseda :D.tak sa tak vytesujem :).
no a varenie - to je kapitola..no..ja s tym mavam tiez problemy - ze co varit..dneska sme s mamkou len tak narychlo urobili kelovu polievku a zemiaky si dame s opecenou klobasou..mamka dneska mala behacky so starkou, tak sme to len tak narychlo zbuchali..a vcera sme mali polievku zo zelenej fazulky a pizzu mamina zamiesila poobede..
zatial sa teda majte!papa :)
...len zeby si sa raz nepomylila a nezobrala si ho namiesto mopu,alebo prachovky...
ten by asi pozeral,ze co s nim vystrajas...:0)))
Aj tu to vyzera dobre.Ani na burku sa nechysta,takze aj bleskom by si sa mala vyhnut.
Tak dobre,ale ten chumac mozes odmiest aspon troska nabok,lebo furt lezi na tom najnevhodnejsom mieste.Moc nam veri,ze ho vzdy prestupime a neublizime mu.Je to taky mojkos.Veru ze by nam chybal :(
Tak Maria,startuj. :-DDD
netreba,ona si nosi kluce zo sebou...
tak dobre uz budem za chvilu vzlietat,su aj dobre poveternostne podmienky...aspon u nas...
tak za chvilu som tam :0)))))
JEEEEE ja som uplne zabudla,ze ty si vcera LESTILA :0))))
a ten chumac nechame tak,lebo by VAM URCITE CHYBAL...
Dobre,tak nechaj dcerke kluce od bytu pod rohozkou a startuj. :-DDD
Aj pozametat mozes,ale vcera som robila generalku,tak jedine ze odmeties ten chumac co sa tu vedla mna vyvaluje na zemi-nasho kocura :-DDD