Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

Maria - joj, keby mozem, hned by som Ti poslala za krabicku takych, co by si mohla :), aby si si pochutila..aj mne padli dobre, uz som davno nemala taketo zakusky :)..ja som tiramisu este nejedla tusim..ale uz sa na to chystam davno, ze ked to uvidim kdesi v cukrarni, ze si dam :D

radana

Nasi to iste-najprv behali na odrazadle-na takej zltej motorecke-dedko im ju prerobil,ze do zadu dal iba jedno koleso do stredku,lebo ked boli dve kolieska po obidvoch stranach im to vadilo na nozky.Potom presli na trojkolku,z trojkolky na bicyklik-tusim sa volal blesk-taky malinkaty,velmi dobre sa na tom synovia naucili bicyklovat,no a potom uz prechadzali na najmensiu BMX-ku.....A este maly sa strasne rad vozil na motokare,ta bola fakt jeho oblubena.Vzdy zaparkoval hned vedla nasho auta a tesil sa,ze aj on ma karu :-DDD

[zruseny12]

AHOJ DD
skoda,ze nemozes nieco polslat...
tak by som si dala,mam v chladnicke tiramisu,ale tu ja nemozem...
no,nic musim si nieco ukuchtit...
tak aj ja tebe prajem krasny den,aj u nas je krasne...pa

[zruseny12]

tak,mozno niekde u susedov atd.v skole o tom pocul,to je take vychodniarske jedlo...
kamoska detom robieva casto tu BIELU/to je prakticky len mlieko a zahustuje sa hladkou mukou tusim,robi sa to na slano a polieva sa maslom preprazenym/ na ranajky v sobotu...
ano pijem kavu,pomaly studenu...CHAPES,KOLI KRASE :0)))))
HOVORI SA,ZE KED PIJES STUDENU KAVU,TAK BUDES KRAJSIA...:0))))KRASNAAAAA

dd

ahojte kocky..
Maria - este nam ostalo cosi zo svadby, ale len kolace :D.teta ich napiekla vyborne a aj riadne vela.tak este sa pasieme na kolacikoch :D..
Radana - toto ma taky bicyklik s malymi kolieskami, tu este prilbu nema, vozi sa len tu popred dom a potom kusok za mostom je taky rovnejsi asfalt, tam sa jej dobre..ale tu chodia aj malo auta, je tu klud, rodicia nebyvaju priamo v centre dediny, ale tak dalej, bokom je par domov, takze je tu ticho dokonca je tu len jedno dievcatko o rok starsie od nej(aj to len na prazdninach), ziadne ine deti v jej veku..a este ma na tom bicykliku aj pomocne kolieska vzadu na bokoch..ale na vianoce sa jej isto bude kupovat novy, aby sa v meste mohla tiez vozit a nepopraceme jej tam stary 30rocny bicykel..tak potom k tomu novemu sa jej uz naisto kupi aj prilba..uz som jej rozpravala, ze ked bude posluchat, tak ze jej Jezisko donesie bicykel a prilbu :D..len este neviem, ktory Jezisko ten bicykel bude kupovat(ci my, alebo krstni rodicia :))..musim vyzistit od svokra, resp.ho poucit, ze nech povie svokre, ze uz mame kupeny, alebo zajednany, aby zasa svokra nekupila nejaky precackany neprakticky kram..
zatial Vam zelam prijemny den, tu krasne svieti slniecko, je horuco, ale troska pofukuje vetrik, aby sme sa neusmazili :D..papa

[zruseny12]

moj syn mal trojkolku prvu,ked mal mozno ani nie 3roky,to som si na nu musela sama zorobit-plietla som po veceroch a do noci...a potom som mu ju kupila.../vtedy som bola so synom sama/
no,ale najviac ma rozosmial,ked ju chcel a ked sme s nou vysli niekde vonku,tak ja som sa tahala s trojkolkou a on behal okolo...vobec ju nevyuzil...
potom som mu kupila kolo z penazi,co mi dlzil ex za vyzivne...aj s pomocnymi kolieskami...a bez pomocnych ho ucil brat...naucil sa rychlo.../on bol taky jeho nahradny otec chvilu/
a dceru ucil druh...tiez sa naucila velmi rychlo...

radana

MARIA-ty betarka,to si mala rovno povedat,ze mas rada ladovu kavu :-DDDD Jasne,ze ti kelik este navarim. :-D
Macanku hovoril,ze im mama doma nerobievala.Ale poznal to,tak to musel uz niekde jest :-D

[zruseny12]

AHOJTE
RADANA
macanku som nerobila,odlozila som ju na zajtra,lebo som mala este maso v polievke,tak sme dojedli...
inak kazdy ju robieva inak,niekto hustejsiu,niekto riedsu...
a robieva sa aj biela sladka macanka...neviem ci ju manzel pozna...

no,tak nejak mi to nevyslo...vcera...:0((((
tak mi kavu odloz,daj do mrazaku,aby si ju nemusela koli mne vylievat a mat tak skodu...no a KELIK este navaris,nie?