Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Dd to nevadi,tak my si dame s Mariou studenu kavu aj za teba.Aby si bola aj ty pekna :-DDDD
***ZE SA PYTAS RADANA,JASNEEEEEE***
veru mate pravdu s tymi hrackami..je toho kopa a clovek potom musi aj starostlivo vyberat, aby nekupoval zbytocnosti..
ja som na tom biedne z pohladu kavy - ja ju nepijem..akosi mi nevonia :)..este kapucino si dam, alebo tu caro, to este ano..ale normalnu zrnkovu kavu, alebo nescu nie..
Maria - to tiramisu by som aj urobila..len manzel moc sladke kolace nemusi..ako da si, ale to len obcasne jeden dva pre chut..a Betka toho sladkeho tiez moc neskonzumuje..takze sama pre seba si to robit a potom to musiet vsetko sama zjest :D..by som sa aj prejedla :D a to zasa nechcem..
Nasi sa velmi vela vyvozili na odrazadle.To pokazde,jak sme isli ci do mesta,ci na prechadzku,stale to tahali so sebou.A bolo to aj prakticke,stale sa posuvali len popri mne,tak som ich mala na dosah :-D
nasa Betka behala na odrazadle po byte od vianoc 2008, to mala rok a pol, ju dostala od brata(jej krstneho) a vtedy tiez dostala od svokry tu trojkolku..ale ked bola naucena na to odrazadlo, tak na tej trojkolke sa tiez tak odrazala najskor..az potom po case sme jej ukazali, ze ako by to malo fungovat..len ked tam je ten volnobeh, tak jej to akosi trvalo pochopit, ze co ma vlastne robit..lebo to robila tak, ze potocila stvrt otacky dopredu, potom dozadu(sa jej to dalo a este to aj rapkalo) a zasa stvrt otocky dopredu a stvrt dozadu..ale na ten bicyklik ako sadla, tak vravim, vcera poobede ked sme boli vonku, tak na nom valila, co to dalo, tocila ostosest :D..
Maria,myslis,ze aj bez tej studenej kavy sme stale pekne? :-DDDDDDDD Dd,ty si ako na tom?Tiez pijes studenu kavu? :-D
Maria,ked budes mat vnucatka,tak ani nebudes vediet,co z tej kopy roznych hraciek vybrat.Je toho naozaj teraz vela.
DD
sak tiramisu si mozes urobit aj doma,nie je to nic tazke...
RADANA nam to uz NEPOMOZE...:0))))ta studena kava...
ja ked teraz pozeram kolko vselijakych hraciek deti maju a kolko je v obchode...
hoci aj syn mal toho vela,aj dcera...
ale aj tak tie vselijake auta na baterky atd.
fakt je s coho vyberat...