Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Ano Dd,jak to,ze si pekna aj ked nepijes kavu?Aj mne sa paci,ked maju zenske vlasy po pas,ale nikdy nevydrzim si ich nechat take dlhe.Mne vzdy prekaza,ze ked si sadnem a opriem sa,tak si ich chrbtom pritlacima potom ma to taha.Brrr.Tak vzdy si ich davam skracovat :-D

[zruseny12]

mas pravdu hracky neboli,ale OBLECENIE,ja zasa tvrdim,ze bolo KVALITNEJSIE-NIEKEDY...
sice ja som dost sila pre syna,latky boli za par korun...plietla atd.
ja som byvala v severnych cechach a tam to bolo dost zasobovane...

radana

Ahoj Dd a vyblaznite sa vonku.Dnes je krasne.My sme sa tiez dnes vybrali na taku zdravotnu,boli sme na zahrade poliat travicku a maly hundral po ceste,ze ci sme taki chudobni,ze nemame na benzin :-DDDLebo som sa vyhovorila,ze nemame natankovane,tak musime ist pesi a jemu sa pesi voooobec nechcelo :-DDD A teraz ma diskmen na usiach a spieva si a je rad,ze je rad.Taky je unaveny. :-DD

[zruseny12]

...tiez som kavu nemusela,az odkedy som ochorela tak ju pijem koli tlaku...
mne vonia,ale nechuti...nejak s chuti ju nepijem...
no,ale potom ako DD ,ZE SI PEKNA AJ BEZ KAVI?:0))))
a len tak mimochodom mala si ist ku kadernicke,tak ako si dopadla?
obdivujem zeny,co maju po pas vlasy...

radana

Predtym toho tolko nebolo,ci uz hraciek,alebo aj kvalitnych veci na oblecenie.Pamatam si,ako sme sa tesili,ked sme starsiemu zohnali upletove pyzamko,lebo predtym boli vacsinou len tie site z latky.Teraz si naozaj mozes vyberat.Len k tomu clovek potrebuje taku malickost,ktora sa vola prasule.

dd

:) dakujem :)
no idem ja pomaly od pc, lebo by sa mala hadam uz Betka zobudit..tak pojdeme von behat a bicyklovat :) ked je tak krasne, treba to vyuzit nejako :)
majte sa zatial krasne!

[zruseny12]

no to ja uz teraz neviem,co mam kupit pre netere ked maju narodeniny/tolko toho maju doma/tak len stale plietiem...nieco pre nich...
uz ani clovek nevie,co tym detom kupit...
vsetko maju