Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
no,mne to pripada,ze to je schvalne tak robene,aby stale mali odbyt...o nic ine im nejde...si myslim...
ja mam jeden KABAT,ktory mi nasi kupili este ked som bola osmacka na zd-ske...
nejak sa mi nepacil,tak len tak stal...a po rokoch som ho vybrala a zacala nosit,lebo to bol strih ako sa nedavno nosili zimne bundy...
a mozem ti povedat to je kvalita...
ale da sa vybrat aj teraz,len clovek musi popreberat...najprv popozerat,este niekde nieco poodstrihovat,aby to mohol vobec nosit...
ja som jeden cas objednavala s PRIMA MODY...
A zase minule sme kupovali starsiemu synovi k sviatku MP3-ku,chceli sme taku kvalitnejsiu,tak sme za nu dali bez par korun 4000.Ale co s nou sme mali za problemy,stale bolo nieco pokazene.Tak nam nakoniec aj po nejakej dobe vratili peniaze,lebo to bolo strasne nieco.A spoliehaj sa na to,ze je to drahsi,kvalitnejsi vyrobok.Potom si za tie peniaze kupil on sam inu-lacnejsiu a ta mu slape dodnes..
My sme si boli po dva razy kupovat este davnejsie kozenne bundy v Turecku a tie boli fakt ze dobre,kvalitne.Mali sme ich velmi dlho,dokonca v jednej este zvykne muz na zahrade na jesen,ked je chladnejsie robit,takze tie toho naozaj vydrzali.A potom sme boli kupovat v nejakej specializovanej predajni v Ostrave a s tymi sme uz neboli taki spokojni..
clovek si zvykne na vsetko,hlavne, ze on je SPOKOJNY,TO JE PODSTATNE...
To ano,to mas pravdu,niektore veci su drahe a nakoniec ani nie take kvalitne,ako by mali byt.
tak to by som ani nepovedala,hoci je to aj vec STASTIA...
ja som kupila z K CERA kozenu bundu a mozem ti povedat,ze do dnes toho lutujem...
S autikmi to uz tak chodi Maria,ale da sa s malym velmi pekne spolupracovat,takze ja som spokojna :-)
Ehm,mam dlhe vlasy.Ale vzdy ich chcem mat maximalne tak po lopatky a potom sa ich zbavujem,ked su velmi dlhe..
pozeram,ze ty sa RADANA skor musis prisposobovat LUKASOVI...
podla toho,co chce...a ako jemu vyhovuje,ze?