Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Ahojte.
Maria-tak si urobis zdravotnu prechadzku aj na buduci tyzden,co uz ked nebola vsetka dozreta.Uz je sirup hotovy?Este dobre,ze vas nejaky diviak nenahanal.
Maria na tu minulu dobu si aj ja vsetko pamatam.Nieco mi pripada uz v dnesnej dobe smiesne-napr.sory na banany,na mandarinky,potom tie ucesy,oblecenie tej doby...
Dd,vy kde sa tulate?Dufam,ze ste nezabludili niekde v lese..
AHOJTE
tak som doma,BAZA este nie je uplne dozreta...
tak som iba povyberala dozretu...
chvilu si oddychnem a idem z nej urobit SIRUP...
a na druhy tyzden pojdem zasa...
ja by som este bola aj ostala,ale neslo to...
inak v tej dobe este ani male deti,ktore som strihala nechceli chodit ku KADERNICKE...
lebo ich zvikli tak vystrihat-ofinu na pol cela...
ked som znamej strihala syna,uz ho viac krat nemohla dostat ku kadernicke,len ja som ho musela strihat...
kamarata som mala,ten si cely rok pestoval vlasy a ked siel ku kadernicke za 5min.mu ich odstrihla...bol s toho taky nestastny...
u mna mal istotu,ze kolko chce tolko mu odstrihnem a ani o milimeter viac...
ked si spomeniem na to obdobie...ale aj tak rada na to spominam...pre mna to bolo pekne obdobie...
ja som si vsetko robila sama,co som chcela tak pre mna ta doba nebola nejaka ZLA...JA SOM BOLA SPOKOJNA...
u nas je velmi teplo...a dnes mam slnka uz plne zuby...
ako travite den vy?
MARIA-ved prave preto mi to bolo smiesne,ze si velmi dobre na tu dobu a tie ucesy pamatam a bolo to presne tak,ako si pisala,ale take mi to doslo smiesne :-DDDDD
Dufam,ze na ziadneho diviaka nenatrafite,tak davajte na seba pozor a nazbierajte co najviac bazy.Ahojte.
RADANA
no fakt,ja som mala take huste vlasy,ze som mala potom hlavu ako baran/u nas sa tak povie/...alebo ked chces tak TINA TURNER?ONA MA TEKE HARO...:0)))
ale ja som to mala bez tvaru atd.no fakt hroza...
spominam si na jednu kamosku,ktora sa sla upravit do kadernicky na fotenie na obciansky...tak keby si ju videla,jak vyzerala na 50rokov a bolo to mlade dievca...sak mam do dnes tu fotku...
a dalsia prisla z ***narekom*** za mnou,ze co jej kadernicka vyviedla...
tiez jej urobila trvalu a nechala ju tak...tak som jej to pozostrihovala,aby mala nejaky tvar...
/no a to mala ist na svadbu,tak bola s toho taka nestastna.../
...na svadbe sa jej kazdy pytal kde bola u kadernicky,ze ma ***PERFEKTNY UCES***NA TU DOBU...tiez mam z nej foto...
inak dam pozor na seba,dufam,ze na nas nejaky ***diviak nevybafne***:0))))
a RADANA ake ***SPECIALNE METLY*** STACI OBYCAJNU METLU...
TAK UZ DOST MUSIM IST...
PEKNY DEN
AHOJTE.
Dd,jasne ze sme srandovali s tou kavou :-D
Maria-no ty si ma zase pobavila ze uces ako baran :-DDDD Zaspominala som na stare casy,bolo to presne tak.Bud ta kadernicka vobec dalej neupravila,alebo na staru babku :-DDDD No ale naozaj si mi spravila hned na rano dobru naladu :-DDD
Maria,viem ze ides na tu bazu,tak davaj na seba pozor.Keby som mohla,tak hned som tam a idem s tebou,mam rada take prechadzky.Len si tu nebola,tak si mi ani neporadila,kde si mam taku specialnu metlu kupit a ja to uz teraz na karicke nestiham.. :-DDD
Tak si uzite baby krasny ,slnecny dnik.
RADANA
no ja som myslela,ze uz na PC nepojdem,ale cakam na dceru,tak som chvilu tu...
inak u nas vyzera,ze bude krasne...
dufam,ze to aj tak zostane az do vecera...
AHOJTE
tak ja som este chvilu na PC,kym dcera nevstane...
DD
k tej ***KRASE*** TO MI SME S RADANOU LEN TAK SRANDOVALI...BLBLI...:0))))
SAK SI SI NEVSIMLA,ZE PREDVCEROM SOM MALA LETIET NA METLE ATD.
ja som mala 2x v zivote dlhsie vlasy po ramena...a to mi stacilo,teraz je pre mna vyhodnejsie na kratko...
1x asi v sestnastich,som si dala trvalu a vyzerala som ako baran,lebo vtedy to bolo tak,ze kadernicka ti dala trvalu,a bud ta nechala tak,alebo ta upravila ako staru babku...
no a ja som mala huste vlasy,tak ta trvala bola ***hrozna***
sla som ku jednej znamej,aby ma nejak ostrihala a ona nemala cas,ze mam prist o tyzden...lenze pre mna to bola dlha doba-cakat tyzden...
tak som si kupila farbu blond a svetlo hnedu a sla som na to sama...
ostrihala som sa podla jedneho obrazku z nejakeho modneho casopisu-tiez to bola taka postupka a nafarbila som si na blond a boky na hnedo/vtedy to bola ***RARITA*** take nieco sa u nas nenosilo/
a fakt sa mi to podarilo,mala som vtedy ***VELMI PEKNE*** VLASY...lenze tak prisla ina moda a ja som si ich uplne ostrihala nakratko.../VTEDY SA MI DOST KAZDY CUDOVAL,CO SOM POROBILA S VLASMI,ALE TAK***MODA JE MODA***:0))))/
2x som mala dlhe,ked som cakala syna...ale ked sa narodil,tak som ich potom ostrihala,lebo mi prekazali...
no a teraz ked mi trochu podrastu tak si ich hned striham,mam vyhodu,ze nemusim ku kadernicke,len zasa nevyhoda je ta,ze ma bolia ruky-ked sa sama striham...
...u kadernicky som bola posledny krat mozno ked som mala 24rokov i to len farbit,lebo sa mi doma nechcelo...
tak potom az budes mat nejake foto daj vediet na mail...rada sa pozriem na ***PEKNY UCES***
TIEZ VAM ZELAM KRASNY DEN...
dobry vecer Vam zelam :)..
no, aj sme sa vyblaznili, aj sme si s manzelom spravili taky samostatny vylet do okolitej prirody - Betku chvilu strazila mamina so sestrou, takze celkom fajn bolo poobedie..
Maria - no ja teda netusim, ako je to bez tej kavy :D..ale tak hlavne, ze pre manzela som pekna :D..ine ma netrapi :)..hlavne a najdolezitejsie je, aby som sa pacila jemu a to sa zatial dari, takze som spokojna :)..
a s tymi vlasmi..mno, ja som ich mala teraz take dlhe asi 2.x v zivote..prvy krat, ked som ich mala po pas, to bolo tusim ked som mala asi 5-6rokov, alebo tak nejako,uz si presne nepamatam, ci to bolo este v skolke, alebo prvy rocnik ZS..potom som mala aj "na chalana" a potom som sa opat vratila k dlhsim vlasom..mam ale dost problem s nimi, lebo nemam ich nejake extra huste(aj ked kadernicke sa to zdalo inak:D) a aj dost jemne a ked som ich teraz mala take dlhe, tak to pri umyvani a cesani som ich vytahala teda riadnu hrcu..no a naposledy ma kadernicka strihala tusim pred vyse rokom a to som ich mala tak pod lopatky, takze za ten rok dorastli po ten pas..ale uz to bolo aj na mna moc dlhe a liezli mi na nervy..len som si ich este chcela nechat na tu bratovu svadbu, lebo som nasla na nete jeden pekny uces a som si ho dala spravit a vraj aj moja starka, maminina svokra, pochvalila, ze to mam pekne..takze to uz asi bolo co povedat :D..a mi dokonca ani kamaratka nechcela verit, ze to mam svoje vlastne vlasy, si myslela, ze mam pricesok :D..ale uz to muselo dole a som aj rada, ze som sa dala ostrihat..sice mi to skratila troska viac, ako som chcela, ale koniec koncov mi to ani nevadi..zostrihala mi ale dobrych 15cm a dala mi to tak riadne do postupna..celkom fajn..neviem, este som nenasla nejaky taky uces, ktory by sa mi na sebe pacil, takze v podstate este v tomto troska experimentujem..ale co viem urcite, na moc kratko uz nepojdem..jedine, keby to bolo nevyhnutne nutne :)..len by som velmi chcela, keby mam take jemne vlnite vlasy..a ja ich mam rovne, resp.sa mi tak divne vzdy vytocia a vzdy zrovna tak, ako nechcem..tak premyslam, ci by som si dala spravit trvalu,alebo si kupit kulmu a naucit sa s tym pracovat :D..inak ja som sa aj akosi nemohla dostat ku kadernicke..lebo strihala som sa minuly rok pred mojimi statnicami este..potom bol zhon okolo statnic, promocii, potom leto u nasich a potom sme sa stahovali do mesta na byt a tam som nepoznala kadernictva a zas k tej mojej, co k nej chodim, som sa akosi nemohla dostat..tak preto mi to len rastlo a rastlo a ako som pisala, zas pred tou svadbou som to nechcela davat skracovat..takze tak..
zelam Vam teda krasnu dobru noc a zajtra prijemny den Vam vsetkym - Maria s rodinou, aj Radana s rodinou :).
Maria diky, aj tebe pekny zvysok dna prajem,aj dcerke pravdaze a zajtra,ked pojdes na tu bazu,tak davaj na seba pozor.Ahoj.
jasne pochopila som,asi mi niekto stoji na vedeni...prepac...:0))))
na chvilu idem prec od PC,lebo uz citim,ze sedim pri nom dost,tak sa maj krasne a zasa
niekedy zajtra,alebo ako nam to vyjde,lebo zajtra asi tiez na to cas nebude...
maj sa krasne a pekny zb.dna TEBE aj LUKASOVI A DZEKYMU...