Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
No mala som mensiu technicku prestavku,maly chodil po byte a zhanal,kelik.Tvrdil mi,ze on vcera este videl,ze ostalo v hrnci.Tak som mu vysvetlila,ze vecer dosiel starsi syn a ho dojedol.Tak s nevolou,ale isiel sa hrat do izby golf a kocur mu pri tom asistuje.A uz sa smeje :-D Uz ho to preslo.
Tak veru.Ozaj a pecies dnes chlieb?Ja nie,boli sme v lidli po ceste na zahradu,tak som tam kupila par zemli.Aj tak som tam dnes planovala ist,mali utierky a potom aj take antikorove drziaky na utierky,co sa zavesia na dverka na kuchynsku linku.Tak aj toto som kupila,lebo vecne mame utierku prehodenu na stolicke.
aj ja mam rada sosovicovu polievku a aj sosovicu na kyslo...
:0))))
presne tak,tiez nerada skusam nove veci...a najradsej mam ked nejaku vec zmenia...uz som tu pisala napr.tuzidlo na vlasy atd.tak to ma ide porazit,a to nemam len ja taku skusenost...
Dnes mame francuzske zemiaky a malemu som robila sosovicovu polievku este,lebo on ju ma velmi rad :-D
Inak aj my vacsinou kupujeme veci,ktore uz mame odskusane a sme na nich zvyknuti,takze v obchode uz idem rovno po tych veciach,co potrebujem.Jasne,ze sa niekedy pritrafi,ze clovek kupi aj nieco,co neplanoval,ale u nas je to vacsinou,ked ide s nami na nakup aj manzel.Ten ma vzdy na nieco nahovori a potom gula pri pokladni ocami :-DDD
co si dnes varila?
ano...ani suknicky moc nechcela nosit,ani satky...i ked mala toho dost,nejlepsie boli pre nu nohavice...
presne tak,tie reklami akurat vymyvaju ludom mozgy...
ale nemalo by to tak byt,ja som sa ucila o reklamach,ze reklama by nemala zavadzat a mala by byt pravdiva,ale tu sa to deje opacne u nas...
vyrobok,ktory je dobry sa sam chvali...
Haha,taky maly chlapcisko :-D