Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Maria,mna sa bat nemusis :-D Ja mam radsej sportovejsie oblecko,sukne neboli nikdy mojou domenou a cim som starsia,tak ich vyslovene nosim len na nejake ci uz vesele,alebo smutne prilezitosti..Ale takto bezne sa najlepsie citim v niecom pohodlnom :-D Bezne do mesta radsej teraz v lete kratasy,nejake tricko a slapky a ide sa :-DD
Maria-toho spievania sa neboj,ani moj muz nevie spievat a pri nas spieva a spolu sa potom smejeme a bavime :-D
Co varis na obed?Ja som dala varit udene koleno s fazulou.Manzel udene koleno zboznuje a uz som ho davno nevarila.A este mame aj zo vcera navarene,takze dnes len ta fazula :-DD

[zruseny12]

...no neviem,keby som zaspievala,ci by ste nemuseli potom k usnemu :0))))
to radsej nie...ja radsej pocuvam,ako spievam...a hranie,asi tie BUBNY...lebo na flautu by mi nestacil dych...
ja osobne dnes...ako vzdy obed varit,pletiem capicu a momentalne robim aj chlieb... a do vecera neviem,co bude,lebo ja si nemozem MOC PLANOVAT...
a este planujem,ze sa budem ucit na PC niektore veci,lebo vsetko neovladam...

DD
NECH TA ANI NENAPADNE ABY SI MA TRUMFLA...:0))))
a co ty RADANA aj ty nosis mini?...aj teba sa mam bat?:0))))

radana

Ahojte :-D

MARIA-ano bolo nam veselo :-DKed uz mas tu zazracnu metlu,mohla si dojst na koncert.Urcite by sme aj tebe nasli nejaky hudobny nastroj-trebars flautu,alebo bubny?Co povies?Alebo by si bola dalsia spevacka,hm? :-DD
Ake mate u vas pocasie?U nas je velmi pekne.Dnes manzel synovi slubil,ze jak dojde z roboty,tak si pojdu spolu zakopat na ihrisko,tak sa uz nevie dockat,uz ma nachystanu na chodbe aj fotbalku.Tak si urobime take sportovejsie poobedie a potom sa zastavime na capaka-na kofolu capovanu.A vy co mate dnes na plane?
Dd ty si sa uz tiez davnejsie neozvala.Maria,kto vie,ci Dd nezhana dalsie suknicky,aby ta tromfla :-DDDD Dd,ako svokra?Uz urobila audit?Vsetko v byte v poriadku?

[zruseny12]

AHOJTE
RADANA takze vy ste si vcera vyhravali...bolo vam veselo?
sak tak ma byt...
u nas tiez sem tam poletuju komare,mohol by prist aj k nam DZEKY...

DD
som zabudla,s tou MINI SUKNOU som zasa len zartovala...
ja uz ani nepamatam kedy som posledny krat mala na sebe suknu/a to niekedy som nosila len sukne,nohavice len obcas/
teraz si neviem predstavit zobrat suknu do mrazu,alebo ked sa ochladi...brrrr
uz teraz sa trasiem,a to len trochu sa ochladilo...

radana

Dzeky sa ma tiez dobre.Dnes sme boli s malym na nakup veci,ktore nam uz chybali,tak sme obehli vsetko.Aj kaufland,aj lidli a boli sme aj Dzekovi kupit podstielku a tiez sme mu kupili vselijake lakocinky,tak sa tesil.Teraz je vytepceny na balkone a nahana komare :-DD

radana

Lukas sa ma ako vzdy ok :-D Kupila som mu xylofon,tak vytiahol vsetky hudobne nastroje,ktore sa u nas nachadzaju a robil koncert.Potom tam zapojil aj nas.On hral na xylofone,sem tam fukol do ustnej harmoniky,sem-tam buchol do tamburiny,muz hral na gitare a ja som aj s Lukasom spievala Ushera,Lukasovi to islo este do usi z diskmena,tak to spievanie mal jednoduchsie.A museli sme spievat do mikrofonov,lebo bez nich by to nebolo ono :-D No hotova sodoma gomora.Ale bolo to zabavne a velmi sme sa bavili a smiali. :-DD

[zruseny12]

presne tak,ako pises...
jedno sa spravi,druhe sa pokazi a tak je to dookola...
a co kocur?ako sa dnes ma LUKAS?

radana

My sme pred chvilkou zistili,ze nam nejde digi ani v jednej detskej izbe,tak sme tam volali a hned nam to nahodili,vraj bol problem u nich..Maly hovoril,ze uz vcera mu nesiel JETIX,tak som sa ho pytala,ze co nedosiel povedat,tak mi povedal,ze on zabudol :-DDD Este ze mame v obyvke na telku iny satelit a nie sme zavisli len na digi. :-D