Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
ja si spominam,ked doniesol od kamarata REXA...
hned mu zacal robit budu,pred budou betonoval atd.no to bola podivana...aj na syna aj na REXA...skoda,ze sme vtedy nemali kameru...
sak ano je lespie,ked nieco robi,ako keby mal len tak sediet...
je to len pre neho dobre...
a dzeky ho ma v pazi...:0))))
Len keby bol aj starsi taky usilovny..Tomu sa zase naopak do nicoho takeho nechce..
Nas maly tiez stale nieco majstruje na zahrade.Stale nieco stlka,betonuje,ale tak aspon sa zabavi. :-D
to poznam,moj syn ked bol maly...to bol majster,ake peniaze mal,tak len klince nakupoval atd./raz sa pamatam kupil 100-vky klince/a potom ich tlkli s kamaratmi...stavali bunker...mali sme taku staru sopu,tu zburali vlastnorucne a potom s tych dosak stavali bunker...ty sa natrapili...ale bolo vidno,ze ich to bavilo...
Kocur sa mu s nimi praveze chce hrat a on na neho krici-Dzeky do jamky,do jamky... Je to take podarene a Dzeky beha s loptickami az sem do obyvacky :-DDD
Ehm,aj maly tomu hovori,ze v lidli maju same dobre veci :-D Ten by si tam tiez toho vedel navyberat.Najma klince,kladiva...A potom majstruje na zahrade.Minule som mu kupila za eurac v kauflande vodovahu,no jak sa jej tesi.
nevadi,aj ja musim stale odbiehat,lebo nemozem sediet stale za PC...
teraz som aj dost hackovala...musim stale striedat,pohyb a sedenie...
takze nic sa nedeje...
co kocurik mu nosi lopticky?
uz som napiekla doobedu...dva bochniky,aj koli macanke...
inak aj ja kupujem zemle z lidlu...radi tam chodievame na nakup...su tam dobre veci...