Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Ano Maria,Bon pari boli podpultovy tovar.Moja mamka vtedy objednvala v robote spolu s kolegynami-vtedy naraz objednali aj 500 balickov z Prahy,kde to vyrabali.Kazda si objednala po 100 balikov,vtedy stali 3 koruny.A to sme mali aj na pol roka.A ked nam dosli,tak objednali nanovo. :-DD Potom si pamatam na dalsi podpultovy tovar mandarinky v konzerve po 5 korun a potom lentilky a tie gulate lizatka s kvetinkou v stredku.A este aj trescia pecen bola podpultova :-DD A pamatam si,ze kazdu sobotu o pol siestej som padila do takeho malickeho novinoveho stanku na sobotnajsie noviny PRACA,nasi to velmi radi citali a vzdy dostali len 4 kusy.To bolo kazdu sobotu mojou ulohou :-DDD Teraz,ked su toho plne obchody na to spominam len so smiechom.. :-DD

[zruseny12]

RADANA
este by som chcela nieco k tym mandarinkom,pomaranc.atd.
mne osobne nechybali,lebo mali sme dost ovocia- ceresne,slivky,jablka atd.
a na vianoce sme stale mali pomarance atd.
pamatam sa,ze aj ***bon pari*** nam nosila teta ***lipo***...to bol taky podpultovi tovar...ale, ze by som po tom salela...URCITE NIE...
ja som bola osobne spokojna...

[zruseny12]

DD
moja svokra nechodila k nam,tak nesmejdila mi po byte,ale svagrina/mala vtedy tusim 17nast/chodila mi po kuchyni a po hrane dvierok kuchynskej linky mi prechadzala prstami,ci mam utrety prach :0))),to ma tym pobavila stale.../lebo ja som si potrpela na poriadok atd.sak som tu uz pisala,ze som musela mat farby zladne atd.
...ale ked som byvala u nich,urcite mi smejdila po skriniach...
a ked som vyhadzovala listy/sprosta-neviem preco som to robila/mala som plno listov od manzela,pisali sme si pomaly kazdy druhy den...on bol na vojne...
tak mi povedala,ze ich nemam hadzat do kontajnera,ze ona ich spali na chate...
tak ja ***sprosta***som jej ich dala...a ked som to povedala manzelovi,ze som jej dala listy...tak on mi na to povedal...
***TAK TERAZ MA POSTARANO O VECERE NA CHATE,ONA TIE LISTY PREDTYM AKO SPALI,BUDE CITAT***
tak to som mala dost...
tazke vsetko vedela o nas,co sme si pisali atd.a vobec sa necudujem,ze na mna ziarlila,ked citala tie listy,co mi pisal jej syn...
no,co uz...poucila som sa...ze nemam nikomu davat take osobne veci...
KONEC KONCOV AJ TAK SA STRAPNUJE LEN TEN,CO SMEJDI PO NEKOM...MOJ OSOBNY NAZOR DD...TAK KASLI NA NU.../ale jasne,ze ta chapem,ze to cloveka rozhodi/

[zruseny12]

AHOJTE
RADANA
ano uz je urobeny,nebola som zo zbierania znicena,skor az potom doma,ked som robila od rana...do vecera...
druha varka pocitam,ze bude tak koncom tyzdna...toho...
uz aj pijem,kazdy den rano -nalacno si rozmiesam z vodou...jeden pohar...
takze vy si ***GRILUJETE***

radana

Ahojte :-D
Ako sa mate?

Dd a to preco vam chodi svokra kontrolovat byt?To jej to ani trosku nie je trapne,takto vam liezt do sukromia?

Maria,bazovy sirup uz dokonceny?Kedy bude dalsia barka dozretej bazy?Nebola si velmi unavena z toho zbierania?Teraz sa uz konecne trolinku ochladilo,tak aj vonku je lepsie dychatelny vzduch...

U nas vsetko po starom.Vcera sme si trosku opekali raznici na elektrickom grile doma,tak sme mali trosku siestu :-DDD

dd

ahojte :)
no s tou kavou, veru ktovie, ci sa v zrelsom veku na nu nenaucim :) a budem potom pit studenu, aby som bola stale krasna :D..
Maria - neboj, netrufnem Ta s tou minisuknou, ved sme na jednej lodi - zeny sa maju predsa podrzat a podporovat :)..a inak aj my mame na byte take male postelne letisko :D..mame manzelsku siroku 180cm a tu mame hned vedla poschodovej postele..svokra nam ju tam nechala, tak sme to tak vymysleli, ze Betka spava na tej dolnej posteli, hore su vyhadzane nejake veci, hracky a tak, no a hned vedla Betky spim ja a potom manzel..takze sa tam tiez mame kde rozvalovat :D..a veruze nie raz sa mi stalo, ze som sla na Betku nakuknut a ona spala rozvalena na nasej posteli v strede :D..ked sa preberie, alebo sa prehadzuje, tak sa velakrat prevali zo svojej postele ku mne..
Radana - este sme u mojich rodicov..ale uz zajtra by sme mali ist na byt..no uvidime, ako to vyjde a ci vobec tam pojdeme, lebo v utorok ma dojst svokor z 3tyz.liecenia, tak pocitam aj s variantou, ze by chcel ist manzel k svokrovcom, lebo svokor bude isto cely vyteseny a zvedavy na Betku..aj dneska sme tam boli na skok, na chalupe..a ze svokra prehlasila, ze zajtra ide skontrolovat byt, ci sme porobili poriadok..tak som uz zvedava, co zas ma za problem..kedze sme tam uz tyzden neboli poriadne, tak asi ze tam je aj trocha prachu a je citit, ze sa tam nevetralo..ale najviac by ma dorazilo, keby pridem na to, ze nam prehrabovala izbu..to dufam, ze nie, lebo asi sa nezdrzim..takze tak..
no a tie overaly - ja som netusila, ze sa robia aj vacsie, preto som bola z toho taka vyjavena, ked mi to tam tetuska v obchode ukazala :D..ale som tomu velmi rada, lebo ozaj je to velmi dobra vec!poznam aj tie kratke, minuly rok Betka dostala 3, ale davala som jej to cez den, ako oblecenie, nie na noc..tento rok kratke nemala, len tie dlhe pyzama z tesca, ale to jej uz je male no a na zimu tie overaly proste nemaju konkurenciu :)..
zatial Vam a aj Vasim rodinam teda zelam dobru noc, sladke sny a prijemne nasledujuce dni :)!majte sa pekne!