Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

AHOJ RADANA
ano napisme,co by nie :0))))budem mat radost z nas...
poriadne sa vybehal...
PEKNY VECER RADANA A DD...

radana

Ahojte.
MARIA-hahaha,ze napiseme jej mail.No mozme :-DDDDD
S tymi zvieratkami to potvrdzujem.Rexo sa urcite na prechadzke vybehal,vysantil.Aj my nasho Dzekyna pravidelne kupeme,no on na rozdiel od Vasho Rexina ma vodu velmi rad.Kde je voda,tam je hned vyvaleny.A veru ze aj vie,ze ked sa mu clovek prihovara,len priviera to krasne modre ocisko :-DD Moj manzelmu hovori,ze je dobry ritolizac-prepac za vyraz :-DDDTiez je sikovny,normalne,ked je pri tebe a povies mu sadni,tak si vzdy sadne.Naucil sa to vtedy,ked sme mu davali zrat do misiek a vzdy sa tam tak pchal,ze kym sme mu nastapovali do misiek,tak mal celu hlavu zacapanu od jedla,lebo sa uz nevedel dockat.Tak sme ho naucili na to,ze kym mu to tam nastapujeme,musi sediet a cakat :-DDD Moja kamoska,co k nam chodieva,mu hovori,ze je mala svinka.My ho doma volame macko,lebo je jak velka plysova hracka. :-D
Dd,vy ste uz doma?Ci ste este u vasich?
U nas je cely den zamracene a dost fuka,ale aspon sa trosku ochladilo..

[zruseny12]

AHOJ RADANA
tak to ja neviem,ci pije studenu....sak sa jej mozeme spytat...nie?napiseme jej mail...
a k tomu REXOVI
prave,ze ja som ho nechcela okabatit/lebo by sme u neho mali uz po ***CHLEBE*** a neveril by nam***/tak sme sli normalne na prechadzku a po prechadzke sme ho potom chytili na vodidko,aby nam hned zasa nezaliezol do budy...
ASI SOM TO ZLE NAPISALA...
inak sa hovori,ze zvierata su blbe***NIE SU,SU MUDREJSI AKO LUDIA***
a velmi dobre rozumeju ludom i ked nerozpravaju...
a ci sa mu to pacilo?asi nie,ale my sme to robili pre jeho ***DOBRO***

TIEZ VAM PRAJEM KRASNY VECER...

radana

Ahojte MARIA,DD.
Maria-ake teraz vazne? :-D Myslis,ze aj Siferka pije studenu kavu?Ved zdrave sebavedomie nam nezaskodi.:-DDDD
Dd,ty nepotrebujes pit studenu kavu,ty si este mladucka :-)
Dd,tie overalove pyzamka byvaju aj vacsie.Ja som ich mladsiemu objednavala uz davnejsie cez net z Ciech.Tiez ich mava v noci,hoci je uz velky.Inac by mal krize v kuse hole.A on v noci prelozi celu postel,takze takto je to lepsie.Mam pre neho aj s kratkymi rukavmi a ako keby tam boli kratke nohavice,ale je to v kuse take overalove a potom mam niekolko aj s dlhymi rukavmi aj nohavicami na spodku.Vsetky su take fajne upletove.
Baby prajem vam pekny dnik,u nas sice prsi,ale da sa. :-D

[zruseny12]

AHOJ DD
***LEN MI A VIAC NIKTO***:0))))
kde sa na nas hrabe SIFERKA...
NAJKRAJSIE Z NAJKRAJSICH...:0))))
teraz vazne...
to poznam to cestovanie po postielke,vecer si lahla normalne a rano sme ju nasli uplne inde...
my sme mali taku dost velku postielku-trojkombinaciu...tak sa mala kde rozvalovat...
tiez si viem obcas vybrat v cinaku veci...a aj KVALITNE...
ALE SU AJ CINAKY,KDE TO DOST ZAPACHA TYM FORMALDEHIDOM,DO TYCH NERADA CHODIM,LEBO HNED MA ROZBOLI HLAVA,SLZIA MI OCI A JE PO NAKUPE...A MUSIM Z OBCHODU PREC...

ty bude DD KOCKA v tej mini sukni...DUFAM,ZE MA NETRUFNES :0))))
TIEZ ZELAM KRASNY DEN...VAM OBOM A VASIM RODINAM...

dd

ahojte krasky :)..ja viem, ze Ste srandovali :) ved som si Vas dialog cely citala :)..vzdy citam vsetko, co tu napisete, aby som mala novinky :D..nebojte, nezatulali sme sa v lese, ani sme v nom neboli..ja tam moc nechodim, aby som nenachytala kade-tade klieste..aj ked les mam celkom rada, ked poznam, aj luky..sme boli dneska s manzelom chvilu v mestecku, co je tu kusok..a som tam v jednom mini obchodiku nasla perfektne pyzamka pre Betku..v tescu sme to kupovali, ked bola mensia, take overaly, od krku cez rukavy, brusko az po nozicky, zapinanie na pukacky(alebo cvoky, neviem, kto to pod akym nazvom pozna..).je to velmi prakticke, lebo sa dietatu nema co vyhrnut a ked sa Betka stale odkopava, kazdu chvilu v noci je na inej casti postele a prikryvka je samozrejme na opacnej strane, tak sa mi to velmi paci, ze ju nechladi ani na krize,brusko, ani na nozicky..ale som z toho zostala uplne paf, ked ich tam teta vytiahla, tie overaly..lebo v tescu som videla najvacsie na 18-24mes..a toto je velkost na 2-3roky :).tak som hned tetuske zobrala vsetky 2 overaly, co tam vo velk.104 mala :D..no a este sme boli v cinaku, obcas sa tam daju najst celkom fajn veci..a som si kupila teplaky, riflovu minisuknu a pod nu leginy :)..no a potom poobedie prebavene..a tak :).
zelam Vam prijemu noc a sladke sny, hlavne si dobre oddychnite - Maria po ture :)..a zajtra krasny den prajem!

[zruseny12]

...ten sirup mi pripomina stavu z hrozna-bago,ked sme niekedy robili v takom odstavovacom hrnci.../ta vona -chut-farba/
mali sme ho plno,ked sme byvali v rod.dome...
rozmyslala som,ze budem robit s toho sirupu aj zelatinu na zakusky,alebo tortu...
lebo fakt je podobny ako z hrozna/a z neho som tiez robievala zelatinu/
LEN JEDEN ROZDIEL JE MEDZI NIMI,ZE ***SIRUP Z BAZY*** SA NEMOZE VELA PIT/vo velkom mnozstve/
A ***STAVA Z HROZNA***SA MOZE PIT KOLKO KTO CHCE-PROSTE VELA...

ZELAM TEBE RADANA AJ DD DOBRU NOC A ZAJTRA KRASNY A SLNECNY DEN...

[zruseny12]

RADANA
mam ho v hrnci,necham ho do rana,tak to precedim,dam cukor-prevarim a zavarim do 7dcl skleniciek...
robim podla seba recept...a do druhej varky pridam aj citrony varit,aj so slupkou...
no neni problem ist na buduce...

nie diviaci nas nenahanali:0)))

nazberala som si aj repik,lipkavca a skorocel...
okupali sme REXA...
ten je ale mudry,ked videl,ze ho chceme okupat,zaliezol do budy a nechcel vyliezt...
tak som povedala dcere,ze pojdeme na prechadzku a tak ho vylakame z budy von a potom ho okupeme...
predstav si,vysiel z budy az ked sme odisli,tak hned po nas pozeral,ze ci ideme na prechadzku,alebo sme pri vani...
a ked videl,ze sme uz dalej od vani tak sa za nami rozbehol...
no a okupovali sme ho po prechadzke,lebo sme ho hned chytili,aby nam zasa nevliezol do budy...lebo nasilu som ho nechcela tahat z tej budy...

KTOVIE KDE JE DD...