Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Mna neuistuje,ale ja tomu pevne verim.ved este ma priatelka pred sebou vysku,takze casu dost :-D
A smiala som sa,ze sa mal ako baron prasil :-DDDDD
jaj prepac,ty si reagovala na BARONA PRASILA...
co ti je do smiechu...
NIE...aspon ma syn uistuje,ze tak skoro to nebude...
Maria,ja pevne verim,ze nie.A vy?
:-DDDD
A NECHYSTAS ESTE SVADBU?/ak smiem vediet/
tak to si pis,ze sa mal...ako BARON PRASIL...
Nie,sme len my dvaja doma.Manzel robi 12-tku a syn je niekde s priatelkou.
Ale to je take pekne,ze nasdili sme mu tam kyticky a dcerka mu tam prasila koberec.Ten sa teda mal. =)
jasne...urobil,nasadili sme okolo kyticky atd. to bolo byvanicko...:0))))
dcera mu tam dala koberceky,ktore stale vyprasila atd.stale mu tam robila generalku...
tak tou obetou mozes byt len ty,alebo syn...ci mas este niekoho doma?
Dzeky mu uz zasantrocil kade tade loptickya vyvalil sa na chrbat a caka na nejaku obet,co pojde okolo a ho zacne skrabkat.
A urobil potom syn tomu psikovi budu?Aj ju dokoncil?