Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
AHOJTE
PEKNY DEN VAM PRAJEM...
Ano.Ocko uz dosiel,este kaluje do seba udene kolienko,maly basti polievku a potom pomaly vyrazime.Uz sa nevie dockat.Tak zatial sa majte dievcata a prajem vam este pekny dnik :-DD
ja som si myslela,ze uz behate za loptou...
cakate na ocka?
este nie,este je malo hodin.Vyrazame tak okolo 16,15,skor sa neda :-(
...tak jednu opravit a mozes letiet..:0)))
no vy uz niekde mozno nahanate loptu po ihrisku...nie?
jaaaaj,Maria :-DDD v kumbale mame aspon 4 metly a este nejake aj na zahrade.Ale ani jedna nefungujeeee :-((( Nie a nie nastartovaaaat :-((( No asi si tie buchty budem musiet urobit samaaa :-(
JOOOOOJ RADANA NEHOVOR MI,ZE NEMATE NEJAKE KOSTE DOMA...
A S CIM POTOM ZAMETAS?
NASTARTUJ A PODME...
Toho sa neboj Maria-nasi susedia su tolerantni k nam a my zase ku nim.Ten spev by urcite prezili bez ujmy na zdravi.
Takze vy budete mat dnes buchty?mat tak tu metlu,hned ku vam dofrcim :-DDD
no buchty mam upecene a len krem urobim/pudink/sak to ti pisat nemusim...poznas to...
tiez sa obliekam sportovo a pohodlne...
chudaci susedia...keby sme dvaja zacali SPIEVAT...neviem,ci by vas nevystahovali,keby som castejsie k vam chodila...SPIEVAT...
tiez mam polievku a buchty upecene s kremom...