pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
Od dnes behavam kazdy den 30min:)
baby, ako to ide? :-)
a aj cvicite nejako? ja chodim kazdy den na bike, 25 km..ale dnes je nenormalne nizky tlak a som nejaka ospala
do pekla:Dja som aj vcera porusila,ale pokracujem uz si na toto budem davat bacha a vydrzim 88 dni bez prehreskov:)
weronika budem rada ak mi to posles na mail, budu tam aj nejake recepty?:-)
takze ak som to z toho dobre pochopila kazdy den na ranajky nic ine len ovocie ano? a vlastne to co si urobim na obed mam aj na veceru, super aspon nebudem musiet varit na dvakrat:-D a este mi nie je jasne toto:
je na mne kedy si dam ovocny den, kedy uhloderivatovy, kedy bielkovinovy? alebo je to ze vpondelok uhloderivaty, utorok bielokoviny a takto sa to opakuje cely 90 dni, alebo si poviem dnes mam chut na cestoviny, zajtra si dam bielkoviny...?
Bianka, takže vravíš že je najlepšie pokračovať potom ďalej?
ja som uz tych dalsich 90 dni nedodrziavala,kedze som otehotnela :o) pocas tehotenstva som pribrala 18 kg,po styroch mesiacoch mam 8-9 kg dole,a kedze uz nekojim,co ma velmi mrzi,tak chcem dat dole zvysnych par kileciek...
a od pondelka som sa dala na lynfodrenaz tak urcite mi to spojeni s 90 dn.pomoze :o)
v tabore bude tazke odolat...my mame krstiny v nedelu,ale pondelok pokracujem dalej...
Dik za radu, nabalím si na cestu veľa ovocia:)
samuela... podľa mňa sa to dá zvládnuť aj tam... nemusíš jesť predsa všetko tak, ako to je v knihe...trochu si to pomeňa zjec to, čo ti vyhovuje, a snaž sa čo najviac dodržiavať potraviny, ktoré sa majú variť v daný deň... A ak sa to fakt nebude dať, tak to preruš a potom začni odznova..., hm? :D držím palce...
Bianka, super, 12 kíl by mi stačilo, aj keď by som chcela vydržať 2x 90 dní, lebo vraj potom sa zmení metabolizmus a to ja potrebujem...
Ach ľudia, idem s deťmi do tábora na 5 dní, tam sa to nedá držať, čo teraz? Pokračovať potom, či začať odznova? Poraďte. Inak dva dni máme za sebou a ja mám 2 kilá dole..