Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 1.7.

weronika1

ahojky... tak ako sa vám darí? už ste sa vážili? aké máte výsledky? ja sa chcem povážiť až v stredu, že čo za ten týždeň zo mňa ubudlo... :D

tanicka-ke

no prave som po obede. zjedla som 2 zemiaky a tomu kapustovo mrkvovy salat. zda sa mi to vela, alebo je to primerana davka? citim sa prejedena....
na veceru jeden zemiacik v rure a paradajky k tomu.

queen.emka21

ja sa vazim vzdy............
vcera sme boli na dohoda feste a zjedla som pol langosa, ale taky bol mastny, ze mi az zle bolo......no nepribrala, som takze sa tesim a idem dalej

tanicka-ke

mne sa to nejak nezda...dnes som zacala, ale bojim sa ze neschudnem. sak tam sa moze vsetko za radom papat, tak kde je tam obmedzenie. a... ked zjem odporucanu davku tak som prezrata az az....
ako casto sa treba vazit? mozem vzdy kazdy 8 den? dikes

Samuela

Ja som sa toho ovocného dňa tak bála a pohodka zatiaľ, možno večer to na mňa príde..:) Ja sa vážim v kuse, ja nevydržím sa nevážiť..

veronika...

Ahojte :) Tak kriza-nekriza :) ide sa dalej. Ja idem dnes na opekacku, ale povinne beriem marhule, hrusky a jablka. Nejak poslednou dobou mam stiahnuty zaludok, ze velmi nejak extra nejem a necitim tu potrebu, ale to tiez nie je velmi dobre. Tak.. dnesok bude kriticky, dufam ze to zvladneme!

queen.emka21

och dnes som mala priserny den a navyse mi oznamili, ze zmizol moj index aj rodny list a vysvedcenia z dekanatu skoly, a brutalnu chut som mala od nervozity dat si cokoladu, ale odolala, som. a som rada.....
difam ze konecne nieco zhodim....... Vam sa zatial ako dari?

Samuela

Ja som zatiaľ dosť hladná, tak nechodím zatiaľ behať, ale keď si telo zvykne, tak isto pridám aj behanie..