90 dnovka od 1.7.

Samuela

Lenka79, gratulujem.. Inak holky, celkom ma to baví vymýšľať čo na obed:) Ten tábor som prežila, už dúfam bude len dobre. Držím nám palce.

tanicka-ke

ja som sa nevazila este, ale uz vidim vysledky. a ani som poriadne necvicila. a dokonca ma aj kolegyna pochvalila. nie je to velmi vidiet, ale je! =)

queen.emka21

Ahojte kocky. Tak ja som zacala asi 2 dni skor ako vy, ale mali sme dvoje promocie a celovikendovu oslavu na chate s celou rodinou, cize som 3 krat porusila, ale aj napriek tomu mam 2.5 kg dole. Aj ked ja sama to na sebe necitim........ :-(
no od zajra snad porusovanie konci a kilecka pojdu skor dole. Uvidime

tanicka-ke

no holky, pochvalim sa vam... 7 a 8 dne kriza.=))
zjedla som chleba s karickou, a chleba s pastekou. mala som strasny pocit, ale moja chyba. nezasobila som sa potravinami skor a pocas dna ich nebolo kde kupit. dnes idem dalej, mam bielkoviny. na ranajky 2 broskyne, obed bude kuracinka s ananasom.
a dokonca sa mi aj pokazila digitalna vaha. posledny krat som sa vazila tesne pred dietou, ked som si chcela zapisat zaciatocnu vahu. ale nevadi. v oprave bdue nejaky tyzden, aspon sa nebudem vazit kazdy den a budem mat lepsi pocit ked uvidim trosku vacsi ubytok hned na prvykrat. dufam....=((

lenka79

www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php5.sk
inak staci si do googlu napisat 90 dnova dieta a je to, zaklad je vediet kedy mas co jest, lebo aj tak podla tych receptov co su v knizke urcite varit nebudete a kazdy mame ine chutky a inu fantaziu, takze ked pochopite, co kedy mozete jest tak si rychlo nieco dobre vymyslite. Pekny den

lenka79

kocky opravujem nie ked sa cvicenie zastavi ale ked sa chudnutie zastavi a chodim kazdy stvty den na zmrzku, lebo torty moc nemusim.

lenka79

ahoj tanicka-ke dodrzujem presne nejem vobec pecivo aj ked pisu, ze krajec chleba, tak nic taktiez si nedavam vyvar a da sa povedat, ze dodrzujem ak sa do prehreskov nerata biele vino, kto som si asi 3 krat pocas diety dala. S tym cvicenim je to tak, ze teraz si dam sem tam pilates ale chodim vela peso a chystam sa od polovice jula zacat cvicit, lebo nechcela som hned aj dietu aj cvicit, lebo ked sa cvicenie zastavi, tak cim sa potom nakopnes?? takze pekny den